Horoscopul lunii septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: septembrie 2018


Horoscop septembrie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec septembrie 2018
După 6 septembrie, dispuneţi de mai multă productivitate la locul de muncă. În cursul datei de 7 sau în jurul ei, acest lucru vă poate ajuta să vă rotunjiţi veniturile și/sau să vă remarcaţi pe plan profesional. În cursul datei de 8 sau în preajma ei, pot apărea conflicte cu cel/a drag/ă pe seama carierei voastre. Din 9 încolo, relația cu partenerul/a evoluează către un alt nivel, mult mai profund, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop septembrie 2018, Taur:

Horoscop Taur septembrie 2018
După 6 a lunii, vă înţelegeţi parcă mai bine cu persoana iubită și/sau cei mici. În cursul sau în preajma lui 7, se pare că vă merge bine, lucru ușor de remarcat din felul în care priviţi viața și vă purtaţi cu cel/a drag/ă. În cursul zilei de 8 sau în jurul ei, este posibil să aveţi parte de presiuni la locul de muncă sau să vă fie greu să abordaţi unele sarcini de serviciu. Începând cu 9, vorbiţi mai lesne pe limba celui/ei drag/i.


Horoscop septembrie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni septembrie 2018
După data de 6, vă înţelegeţi mai bine cu familia. În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, dacă treceţi prin momente neplăcute, indicat ar fi să apelaţi la cei/le dragi. În cursul datei de 8 sau în jurul ei, bine ar fi să nu daţi dovadă de gelozie și posesivitate. După 9 a lunii, atmosfera de la locul de muncă devine una mai armonioasă. După 11 septembrie, se poate să apară ocazia unei călătorii în interes profesional.






Horoscop septembrie 2018, Rac:

Horoscop Rac septembrie 2018
După 6 septembrie, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc vizibil. În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, se anunță o perioadă prielnică pentru negociat parteneriate sau semnat contracte de colaborare. În cursul sau în jurul lui 8, ar fi bine ca părinții să nu se implice în eventualele discuții în contradictoriu cu persoana dragă. După 9 a lunii, relația cu partenerul/a devine mai armonioasă.


Horoscop septembrie 2018, Leu:

Horoscop Leu septembrie 2018
După 6 a lunii, pot apărea şanse de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor realizate până acum. În cursul sau în jurul lui 7, productivitatea de care daţi dovadă este una foarte bună, fapt care ar putea fi recompensat cu o primă sau un bonus. În cursul sau preajma lui 8, s-ar putea să vă certați cu colegii/ele de muncă sau se defectează un aparat de care aveţi nevoie reală la birou.


Horoscop septembrie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară septembrie 2018
După 6 septembrie, abilitățile voastre de socializare și comunicare cresc vizibil. În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, s-ar părea că staţi destul de bine pe toate planurile. În cursul sau în jurul lui 8, ar fi indicat să nu cheltuiţi mult pe lucruri de care nu aveţi cu adevărat nevoie. După data de 9, șarmul și carisma voastră sunt greu de rezistat. Începând cu 11, daţi mai mult randament la locul de muncă.


Horoscop septembrie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă septembrie 2018
După 6 a lunii, nu este exclus să fiţi tentaţi/te să persistaţi în tipare de gândire coercitive și învechite. În cursul zilei de 7 sau în jurul ei, se prea poate să aveţi parte de unele evenimente mai puțin plăcute, dar care vă vor arăta cât de puternici/e sunteţi de fapt. Nu plecaţi urechea la bârfe. În cursul sau în preajma lui 8, se poate să aveţi parte de conflicte cu membrii/ele familiei. După 9 septembrie, staţi ceva mai bine cu finanțele.






Horoscop septembrie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion septembrie 2018
După 6 septembrie, comunicaţi mai eficient cu amicii/ele. În cursul zilei de 7 sau în jurul ei, viața voastră socială și cea sentimentală se întrepătrund frumos. Tot atunci, puteți lega unele parteneriate de perspectivă sau semna contracte foarte rentabile. În cursul sau în jurul lui 8, încercaţi să nu plecaţi urechea la bârfe. După 9 a lunii, încercaţi să vă bazaţi mai mult pe șarmul și carisma cu care aţi fost înzestraţi/te.


Horoscop septembrie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător septembrie 2018
Profesional, se arată o perioadă favorabilă pentru Săgetători începând din 6 a lunii. În cursul sau în preajma zilei de 7, se poate să aveţi parte de o mică victorie pe acest plan, răsplătită, cel mai probabil, cu un bonus sau o primă. În cursul zilei de 8 sau în preajma ei, nu vă împrumutaţi amicii/ele cu sume prea mari și încercaţi să nu investiţi în proiecte fără garanții. Se poate să încasaţi pagube cam mari.


Horoscop septembrie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn septembrie 2018
După 6 a lunii, se arată o perioadă prielnică să investiţi mai mult în educația voastră continuă. În cursul zilei de 7 sau în jurul ei, s-ar părea că vţ merge bine pe toate planurile. În cursul zilei de 8 sau în preajma ei, se poate să aveţi parte de unele disensiuni cu superiorii. După 9 a lunii, sunteţi mai activi/e pe plan social, indiciu că v-aţi putea face mai mulți/te prieteni/e. Începând cu 11, apar ocazii măricele de câștig.


Horoscop septembrie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător septembrie 2018
După 6 septembrie, se arată o perioadă prielnică să rediscutați unele chestiuni legate de bani cu partenerii/ele de afaceri sau să clarificaţi acest aspect cu persoana iubită. În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, dacă treceţi prin momente grele, ar fi indicat să apelaţi la ajutorul persoanelor dragi. Tot atunci, vă daţi seama că sunteţi mai puternici/e decât credeaţi. În cursul sau jurul lui 8, nu sunteţi tocmai într-o stare bună.


Horoscop septembrie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti septembrie 2018
După 6 a lunii, comunicaţi mai eficient cu persoana iubită. În cursul zilei de 7 sau în preajma ei, se arată o perioadă favorabilă să legaţi parteneriate sau să negociaţi contracte. În cursul sau în jurul datei de 8, nu vă împrumutaţi de bani de la amici/e și nici nu investiţi în proiecte care nu vă oferă nicio garanție. După 9 septembrie, se deschide o perioadă bună pentru călătorii și a lua contactul cu alte culturi.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS