Horoscopul lunii octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: octombrie 2018


Horoscop octombrie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec octombrie 2018
În cursul zilei de 2 sau în jurul ei, nu este exclus să apară unele probleme în cadrul parteneriatului de viață și/sau de afaceri din cauza statutului social de care se bucură unul dintre voi. După 5 octombrie, pot apărea și unele greutăţi de ordin financiar. Din 10 încolo, comunicaţi ceva mai bine cu cel/a drag/ă sau cu asociatul/a, semn cum că se poate să reechilibrați ușor raportul de forțe dintre voi.

În cursul datei de 10 sau în jurul ei, pot reveni problemele bănești. În cursul sau preajma lui 11, nu împrumutaţi bani prietenilor/elor și nu investiţi în proiecte care nu prezintă garanții. În cursul sau jurul lui 15, banii ajung să monopolizeze iar orice discuție. În cursul sau în preajma lui 19, ar fi indicat să ascultați intuiția în ceea ce privește unii/ele amici/e, planuri de viitor sau proiecte de grup.

În cursul sau în preajma lui 29, chestiunile financiare intră iar în colimatorul astral. În cursul sau jurul lui 31, pot părea iar dificultăți economice. După 31 a lunii, se pot ivi unele tensiuni în raport cu persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri. Pe de altă parte, se deschide o perioadă prielnică cursurilor de perfecționare/reconversie/calificare, plecărilor în interes de serviciu sau personale, scrie horoscop-urania.org.







Horoscop octombrie 2018, Taur:

Horoscop Taur octombrie 2018
În cursul zilei de 2 sau în jurul ei, pot apărea tot felul de provocări pe plan profesional: termene-limită greu de respectat, sarcini profesionale în premieră sau care nu figurează pe fișa postului. După data de 5 octombrie, nu este exclus ca atmosfera din parteneriatul de viață și/sau de afaceri să nu mai fie chiar atât de dulce. Din 10 încolo, comunicaţi însă mai eficient cu cel/a drag/ă și/sau asociatul/a.

În cursul sau preajma aceleiași zile, pot interveni însă unele probleme pe plan relațional sentimental sau profesional. În cursul sau jurul lui 11, pot apărea discuții în contradictoriu cu partenenerul/a de viață și/sau afaceri. În cursul sau jurul lui 15, vă înţelegeţi cu asociatul/a și/sau cel/a drag/ă. În cursul sau în jurul lui 19, viața socială se mișcă bine, dar nu lăsaţi cariera să devină subiect de ceartă.

În cursul zilei de 29 sau în jurul ei, se arată un timp favorabil discuțiilor cu asociatul/a și cel/a drag/ă. În jurul sau în cursul lui 31, pot interveni iar discuții în contradictoriu. După 31 a lunii, atmosfera la locul de muncă ar putea fi ceva mai tensionată decât de obicei. Din 31 încolo, se deschide o perioadă prielnică pentru negocieri, tranzacții, legarea de parteneriate, dar nu fără a le cântări bine din timp.







Horoscop octombrie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni octombrie 2018
În cursul sau în preajma lui 2, este posibil să daţi dovadă de gelozie și posesivitate. După data de 5 octombrie, s-ar putea să comunicaţi mai bine cu colegii/ele de muncă. În cursul sau în jurul lui 10, puteți avea parte de unele probleme pe plan profesional sau în ceea ce privește sănătatea. În cursul sau în jurul lui 11, pot interveni provocări la locul de muncă care vă arată la ce nivel vă aflaţi cu adevărat pe acest plan.

În cursul zilei de 15 sau în jurul ei, s-ar putea să aveţi parte de unele reușite importante pe plan profesional. În cursul sau în preajma lui 19, vă aflaţi într-o stare de spirit bună, dar se poate să o supună la test dificultățile de la serviciu. În cursul datei de 29 sau în jurul ei, veţi ieși învingători/are de pe urma acestor probe de care aveţi parte pe plan profesional. Trebuie doar să trageţi de voi mai tare acum.

În cursul zilei de 31 sau în preajma ei, puteți trece iar prin obstacole pe plan profesional sau în raport cu sănătatea, dar nu vă lăsaţi pradă lor și veţi reuși să le faceţi față. După 31 a lunii, se arată o perioadă favorabilă pe plan sentimental și în raport cu cei/le mici, indiciu că persoanele singure pot găsi pe cineva potrivit. Din 31 încolo, comunicaţi mult mai eficient decât de obicei cu persoana iubită și partenerul/a de afaceri.







Horoscop octombrie 2018, Rac:

Horoscop Rac octombrie 2018
În cursul sau în preajma lui 2, părinții voştri ar putea fi tentați să se implice prea mult în viața voastră de cuplu, ceea ce s-ar putea să nu se termine tocmai bine. După data de 5 octombrie, se poate ca atmosfera din cadrul cuplului sau în raport cu cei/le mici să aibă de suferit. Din 10 încolo, este posibil să comunicaţi mai bine cu ei/le. În cursul sau jurul aceleiași zile, vedeţi cum vă împărţiţi între viața socială și partenerul/a vostru/astră.

În cursul zilei de 11 sau în jurul ei, încercaţi să nu daţi dovadă de gelozie și posesivitate. În cursul ori în preajma lui 15, nu este exclus să întâlniţi o persoană care vă va pune inima pe jar. În cursul sau în jurul lui 19, vă aflaţi într-o stare de spirit bună, dar se poate să vă dea totuși târcoale un fel de neîncredere la adresa partenerului/ei. În cursul sau preajma lui 29, aceasta revine însă la locul ei.

În cursul sau în jurul lui 31, nu este exclus să apară unele situații în care vă vine greu să vă împărţiţi între viața socială și cea sentimentală. Din 31 încolo, atmosfera din interiorul familiei ar putea avea de suferit. După aceeaşi dată menţionată mai sus, comunicaţi mai bine cu colegii/ele de muncă și parcă reuşiţi să faceţi mai multe lucruri într-un timp mai scurt.







Horoscop octombrie 2018, Leu:

Horoscop Leu octombrie 2018
În cursul sau în jurul lui 2, se poate să aveţi parte de unele provocări pe plan profesional, generate cel mai probabil de neînțelegeri cu colegii/ele de muncă sau probleme cu aparatura de la birou. După data de 5 octombrie, atmosfera din familie s-ar putea să fie mai tensionată decât până acum, dar din 10 încolo, este posibil să comunicaţi mai bine cu membrii/ele familiei. Poate vă face să fiți mai realiști/ste.

În cursul sau în jurul lui 11, nu lăsaţi familia să se amestece în bucătăria internă a cuplului pe care îl formaţi cu partenerul/a. În cursul lui 15 sau în jurul acestei date, se arată un timp al momentelor frumoase în familie. În cursul sau în jurul lui 19, dacă treceţi prin dificultăţi în cuplu, apelaţi la familie. În cursul sau în jurul lui 29, se ivesc din nou clipe de neuitat în compania celor dragi din familie.

În cursul datei de 31 sau în jurul ei, nu este exclus să vă împărţiţi cu greu între viața de carieră și cea de familie. După 31 a lunii, nu vă bazaţi prea mult pe abilităţile voastre de socializare și comunicare pentru că nu vor fi tocmai la cel mai ridicat nivel. După aceeași dată, viața sentimentală se mișcă într-o direcție mai bună, indiciu bun pentru persoanele singure în căutarea jumătăţii.







Horoscop octombrie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară octombrie 2018
În cursul zilei de 2 sau în jurul ei, nu vă aruncaţi la cheltuieli prea mari și limitaţi-vă la ceea ce aveţi pe lista de cumpărături. Din 5 încolo, nu vă bazaţi prea mult pe flerul și carisma voastră, dar mizaţi după 10 pe abilitățile voastre de comunicare și socializare. În cursul zilei de 10 sau în preajma ei, este posibil să vă aflaţi într-o dispoziție conflictuală și să intraţi în tot felul de dezbateri aprinse inutile.

În cursul zilei de 11 sau în preajma ei, pot interveni provocări la locul de muncă, generate cel mai probabil de lipsa de comunicare dintre voi și colegii/ele de muncă sau de probleme cauzate de aparatura de la birou. În cursul zilei de 15 sau în jurul ei, ședințele de atunci se finalizează în favoarea voastră. În cursul sau în preajma lui 19, comunicaţi bine pe plan profesional, dar nu scăpaţi de unele provocări.

În cursul zilei de 29 sau în jurul ei, abilitățile voastre de comunicare și socializare vă scot iarăși din unele încurcături. În cursul sau în jurul lui 31, încercaţi să nu intraţi în certuri cu cei/le din jurul vostru. După 31 a lunii, se poate să se rărească ocaziile de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile, dar vestea bună este că păreţi să comunicaţi mai eficient cu membrii/ele familiei.







Horoscop octombrie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă octombrie 2018
În cursul sau în jurul lui 2, este probabil să apară unele conflicte între voi și unele rude ale familiei. După 5 octombrie, nu este exclus să se rărească ocaziile de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. Din 10 încolo, puteți primi trucuri despre cum să remediaţi acest lucru. În cursul sau în jurul aceleiași date, pot apărea probleme de ordin financiar destul de mari.

În cursul sau preajma lui 11, ar fi bine să nu cheltuiţi mai mult decât ceea ce se găsește pe lista de cumpărături. În cursul sau jurul lui 15, se ivesc mici șanse de câștig. În cursul sau preajma lui 19, oportunități financiare apar iar, dar și cheltuielile vor fi pe măsură. În cursul sau în jurul lui 29, se arată iar șanse de câștig, dar încercaţi să nu cheltuiţi mai mult decât faceţi.

În cursul sau jurul lui 31, se întrevăd din nou cheltuieli destul de mari. Din 31 încolo, nu vă bazaţi prea mult pe carisma și flerul vostru căci s-ar putea să nu vă aducă ceea ce aţi sperat. După aceeaşi dată menţionată mai sus, abilitățile voastre de comunicare și socializare se potențează vizibil. Profitaţi de ele la maxim și îndrăzniţi să îi/le abordaţi pe cei/le cu care puteți lega relații indiferent de tip, dar de perspectivă.







Horoscop octombrie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion octombrie 2018
În cursul sau în jurul lui 2, indicat ar fi să nu plecaţi urechea la bârfele din jurul vostru. După 5 a lunii, nu vă bazaţi prea mult pe flerul și carisma voastră pentru că se poate să vă lase la greu. Din 10 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc destul de mult. În cursul sau preajma lui 10, se pot ivi probleme în cadrul parteneriatului de viață şi/sau afaceri în care sunteţi implicaţi/te.

În cursul sau jurul lui 11, pot apărea neînţelegeri între voi și unii/le membri/e ai/le familiei. În cursul zilei de 15 sau în preajma ei, vă simţiţi bine în pielea voastră, iar acest lucru se vede și atrage. În cursul datei de 19 sau în jurul ei, vă merge bine, vă bucuraţi de o stare de spirit de invidiat, dar s-ar putea ca tensiunile cu cei/le din familie să o pună la încercare. Încercaţi să petreceţi mai mult timp cu cel/a drag/ă.

În cursul sau în jurul lui 31, pot apărea din nou certuri cu persoana iubită și/sau asociatul/a. După 31 a lunii, nu este exclus să se întoarcă în viața voastră și să vă dea târcoale o fostă iubire. Depinde de voi dacă îi permiteți să persiste în peisajul vostru actual sau nu. După aceeași dată, apar şanse de valorificare a economiilor pe care le-aţi făcut și/sau de rotunjire a veniturilor pe care le aveţi.







Horoscop octombrie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător octombrie 2018
Din 5 încolo, este posibil să apară în viața voastră un/o fost/ă partener/ă, dar gândiţi-vă bine dacă este o idee bună să reîncălziţi ciorba. După 10 octombrie, puteți fi tentaţi/te să cultivaţi tipare de gândire negativiste. În cursul sau jurul lui 10, munca prea multă vă afectează.

În cursul datei de 11 sau în jurul ei, nu acordaţi crezare zvonurilor și bârfelor care se vehiculează despre voi. În cursul zilei de 15 sau în preajma ei, s-ar putea să aveţi parte de o perioadă ceva mai neplăcută, mai ales din punct de vedere mental unde vă lipsește liniștea. În cursul datei de 19 sau în jurul ei, apelaţi la suportul familiei dacă în jur se vehiculează lucruri false despre voi.

În cursul zilei de 31 sau în preajma ei, nu este exclus să apară unele probleme pe partea de sănătate ori poate treceţi prin multe provocări la locul de muncă care vă obosesc. Din 31 încolo, se poate să aveţi parte de unele obstacole în ceea ce privește unele planuri de viitor sau în raport cu anumiți/te prieteni/e. După 31, abilitățile voastre de socializare și comunicare se potențează vizibil.







Horoscop octombrie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn octombrie 2018
În cursul datei de 2 sau în jurul ei, este posibil să apară unele tensiuni între voi și superiorii voştri. După 5 octombrie, pot interveni conflicte între voi și prieteni/e, iar nivelul vostru de popularitate s-ar putea să scadă și el. Din 10 încolo, comunicaţi mai bine cu amicii/ele, sponsorii/ele și coechipierii/ele din cadrul unui proiect de grup. În cursul sau jurul lui 10, împărţiţi-vă egal între prieteni/e și cel/a drag/ă.

În cursul zilei de 11 sau în preajma ei, recomandat ar fi să nu faceţi investiții prea mari în proiecte care nu vă oferă nicio garanție. În cursul zilei de 15 sau în jurul ei, viața voastră socială se poate să urmeze o curbă ascendentă. În cursul zilei de 19 sau în preajma ei, nu amestecaţi prieteniile cu afacerile. Dacă vă înţelegeţi bine cu cineva ca amic/ă, s-ar putea să nu vă aveți la fel de bine la nivel profesional.

În cursul datei de 29 sau în jurul ei, viața voastră socială se află la înălțime, iar proiectele de grup decurg ca la carte. În cursul zilei de 31 sau în preajma ei, aveţi grijă cum vă împărţiţi între prieteni/e și persoana iubită și/sau cei/le mici. Din 31 încolo, se poate să aveţi parte de tensiuni cu șefii/ele. De asemenea, după 31 a lunii, aţi putea fi tentaţi/te să cultivaţi tipare de gândire negativiste. Încercaţi să nu faceţi acest lucru.







Horoscop octombrie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător octombrie 2018
În cursul zilei de 2 sau în jurul ei, se poate să nu vă aflaţi într-o stare de spirit nu prea bună. După 5 octombrie, s-ar putea să se rărească ocaziile de valorificare a economiilor și/sau rotunjire a veniturilor. În cursul datei de 10 sau în preajma ei, este posibil să vă vină greu să vă împărţiţi între carieră și familie. Din 10 încolo, se poate să primiţi unele ponturi despre cum să câştigaţi mai mulți bani.

În cursul zilei de 11 sau în jurul ei, este posibil să apară unele certuri între voi și superiori. În cursul datei de 15 sau în preajma ei, se ivesc unele șanse de câștig demne de luat în seamă. În cursul sau în jurul zilei de 19, încercaţi să nu daţi curs unor tensiuni cu șefii/ele, mai ales pentru că vin către voi cu unele posibilităţi de a vă rotunji veniturile. Lăsaţi de la voi și nu alimentaţi stările astea.

În cursul zilei de 29 sau în preajma ei, se întrevăd din nou oportunități de a câștiga bani. În cursul sau în jurul datei de 31, aveţi grijă cât timp investiţi în carieră în raport cu cel/a de acasă. Din 31 încolo, se poate ca unele călătorii în interes de afaceri sau agrement să se amâne pe mai târziu. Tot după această dată, comunicaţi mai bine pe plan social, indiciu că popularitatea voastră poate crește simțitor acum.







Horoscop octombrie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti octombrie 2018
În cursul zilei de 2 sau în jurul ei, nu împrumutaţi bani de la amici/e și nici nu faceţi investiții prea mari în proiecte de grup care nu vă oferă garanții. Din 5 încolo, s-ar putea ca unele delegații sau călătorii de agrement să se amâne din motive obiective de voi. După 10 a lunii, s-ar putea să vă aflaţi într-o dispoziție conflictuală. Pe de altă parte, memoraţi ușor și vă descurcaţi bine la examene.

În cursul zilei de 11 sau în jurul ei, se poate ca starea de spirit în care vă găsiţi să nu fie cea mai reușită. În cursul zilei de 15 sau în preajma ei, rezistaţi mai ușor provocărilor la care vă supune viața. În cursul sau în jurul datei de 10, staţi bine cu moralul, dar mai apar totuși crize existențiale care vă fac să vedeţi lucrurile în negru mai degrabă decât alb. Încercaţi să fiţi ceva mai optimişti/ste atunci.

În cursul zilei de 29 sau în jurul ei, vă descurcaţi bine la examene, rezolvând treburi birocratice, dar și delegațiile întreprinse se vor finaliza în favoarea voastră. Din 31 încolo, pot apărea unele discuții în contradictoriu cu persoana iubită și/sau cu asociatul/a pe seama banilor. Tot după această dată, vă înţelegeţi mai bine cu superiorii, iar părerile voastre s-ar putea să cântărească mai greu la serviciu zilele astea.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS