Horoscopul zilei de miercuri, 3 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 3 octombrie 2018


Horoscop 3 octombrie 2018, Berbec:

Discuțiile, afișările în public, negocierile nu sunt bine susținute, însă încearcă să lași acele tendințe de a te impune cu forța atunci când vine vorba de partenerul de viață, deoarece sunt șanse să apară discuții tensionate. Acesta este posibil să se simtă neglijat, poate chiar vrea să încheie relația, ceea ce nu îți dorești.


Horoscop 3 octombrie 2018, Taur:

Capacitatea de comunicare posibil să fie afectată și pentru a nu risca să nu te faci înțeles sau a indispune pe cineva din anturaj, încearcă să fii mai tolerant. Afectivitatea atinge cote maxime, dar nu exagera cu exprimarea emoțiilor, fii mai rezervat și păstrează unele secrete doar pentru tine, iar în final vei fi mult mai mulțumit de rezultat.


Horoscop 3 octombrie 2018, Gemeni:

Pe plan sentimental evită discuțiile în contradictoriu, insistențele sau aroganțele față de partenerul iubit. Pe de altă parte, încearcă să-ți concepi începând din această zi un plan alimentar sănătos și să faci mai multă mișcare, deoarece în perioada viitoare vei putea suferi de pe urma amânării acestor acțiuni.





Horoscop 3 octombrie 2018, Rac:

Partenerul de afaceri sau superiorul direct se arată mulțumiți de modul în care te dedici planurilor comune, faci o artă din rutina zilnică. Dacă ai de susținut azi un interviu îi vei impresiona în mod plăcut pe examinatori. Este o zi în care pot să apară oportunități financiare, iar intuiția este la cote maxime.


Horoscop 3 octombrie 2018, Leu:

Ideea de asociere, de colaborare, se pare că prinde contur, încearcă să fii sincer și cu propria persoană în momentul în care vei primi propuneri, pentru a alege ce este mai bun pentru tine. Imaginația te ajută să iei decizii inspirate în activitatea profesională, dar este nevoie de prudență în acțiuni.


Horoscop 3 octombrie 2018, Fecioară:

Pentru a-ți crește șansele de câștig pe partea profesională trebuie să faci un efort și să-ți temperezi orgoliul. Tentații stau la pândă pe partea sentimentală, iar loialitatea îți este pusă la încercare. O persoană încearcă să te cucerească, însă dorința de a trata persoană iubită cu mult respect te va face să reziști avansurilor.


Horoscop 3 octombrie 2018, Balanţă:

Se pare că sentimentul de satisfacție afectivă este sub nivelul așteptărilor, simți că ai nevoie să renaști, să trăiești ceva inedit ce nu se poate explica prin cuvinte. Din această perspectivă nu este exclus „să calci strâmb” pentru a-ți dovedi că poți. Comunicarea cu cei din jur, explicațiile și detaliile oferite, te poate ajuta să ieși din impas.





Horoscop 3 octombrie 2018, Scorpion:

Astrele îți vor influența astăzi modul de gândire sceptic, se pare că vei avea parte de inspirație, creativitate. Relațional, unele neînțelegeri mai vechi cu persoana iubită se vor putea lămuri astăzi destul de ușor, dacă îți vei exprima sentimentele de afectivitate prin gesturi și cuvinte frumoase.


Horoscop 3 octombrie 2018, Săgetător:

Vei avea parte de o zi specială, Universul te vrea fericit: banii vor veni, veștile mult așteptate vor ajunge la urechile tale. Șanse mari de a stabili noi colaborări dacă lucrezi în domenii de cercetare, terapii alternative, deoarece vei vedea cu proprii ochi cum știința și ocultismul lucrează împreună.


Horoscop 3 octombrie 2018, Capricorn:

Tentația de a face acțiuni nefavorabile este mare. Nu te lăsa influențat de cei din jur, încearcă să rămâi focalizat pe ceea ce ai început. Nu lăsa anumite întâmplări din trecut să îți decidă prezentul. Ai șansa să dovedești că poți să schimbi percepția celor care încă au tendința să te judece, fără să te cunoască prea bine.


Horoscop 3 octombrie 2018, Vărsător:

Posibil ca cineva apropiat sau din familie să-ți reproșeze că a cheltuit prea mult pentru educația ta și tu nu o valorifici suficient de mult. Acum este momentul să-ți pui cunoștințele în acțiune și să-ți găsești un serviciu pe măsura pregătirii tale, pentru a-i demonstra că poți și că a meritat efortul său.


Horoscop 3 octombrie 2018, Peşti:

Se vede o zi cu posibile probleme la muncă, dispute pe teme juridice cu colegii pot apărea. Dacă nu cunoști foarte bine acest subiect, încearcă să te retragi, înainte ca situația să scape de sub control. De asemenea, în relația sentimentală atmosfera se poate tensiona, posibil să primești reproșuri de la cel drag.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS