Horoscopul zilei de joi, 18 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 18 octombrie 2018


Horoscop 18 octombrie 2018, Berbec:

Este o zi bună pentru Berbeci. Vor primi informații de la una dintre rude, care le va însenina ziua, având potențialul de a-i face pe Berbeci să descopere adevăratele lor obiective în viaţă. Aceşti nativi nu trebuie să se ia decizii cu privire la propunerile pe care le aud astăzi. Trebuie să le cântărească cu mare atenție. În această seară, Berbecii ar trebui să ofere o mai mare atenţie celor cu care vorbesc. Lucru valabil şi în relaţia de cuplu. Partenerii Berbecilor încep să le simtă lipsa acestor nativi.


Horoscop 18 octombrie 2018, Taur:

Taurii petrec ziua de 18 octombrie destul de banal. Vor lucra cu sârguință, ca de obicei, în timpul zilei, iar seara se vor dedica treburilor casnice. Trebuie să pună la punct lucrurile pentru a doua zi, însă problemele par să nu se mai sfârşească. Taurii nu trebuie să le facă pe toate singuri. Pot cere ajutorul familiei. Doar aşa le mai rămâne timp şi pentru ei. Plus că, lucrurile care trebuie rezolvate sunt în beneficiul întregii familii, drept urmare toţi membrii trebuie să se implice în mod egal.


Horoscop 18 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii îşi găsesc astăzi un nou hobby. Poate că este vorba despre un sport sau o activitate extremă, lucru care nu va fi privit cu ochi buni de prieteni. Dacă însă nu ţin cont de părerile celor din jur şi merg mai departe cu noua lor pasiune, Gemenii trebuie să fie cu băgare de seamă. În plus, nu trebuie să dezvăluie cât cheltuie pentru a-şi satisface plăcerea. De asemenea, astăzi, Gemenii nu trebuie să profite de greșelile altora pentru a obţine beneficii băneşti. Se vor simţi apoi vinovaţi, iar consecinţele vor fi extrem de neplăcute.





Horoscop 18 octombrie 2018, Rac:

Cel mai bine, astăzi, cereţi ajutorul unor profesionişti. O depresie trecătoare vă sâcâie, oricât încercaţi să recunoaşteţi că viaţa voastră e satisfăcătoare şi lipsită de drame. Şi orice faceţi, nu puteţi scăpa de panica pe care o simţiţi. Aşa că e timpul să discutaţi despre asta cu un psiholog.


Horoscop 18 octombrie 2018, Leu:

Un optimism nejustificat vă face să nu evaluaţi corect situaţiile din viaţa voastră. De aceea nu puteţi evalua corect şi să clarificaţi problemele pe care le aveţi. Cel mai rău e că optimismul acesta riscă să vă facă să credeţi că nu aveţi probleme. Cel mai bine ar fi să vă regăsiţi logica, legendară pentru nativii zodiei Leu.


Horoscop 18 octombrie 2018, Fecioară:

E o zi în care nativii Fecioară vor fi prea impulsivi şi impetuoşi. O să vreţi să răspundeţi imediat cu Da la o întrebare esenţială primită de la un potenţial angajator. E o atitudine nesăbuită. Cel mai bine e să analizaţi pe îndelete toate posibilităţile. Pe seară, o sesiune de cumpărături e potrivită pentru a încheia ziua.


Horoscop 18 octombrie 2018, Balanţă:

Balanţele vor simţi nevoia, astăzi, de o schimbare majoră în viaţa lor. Dacă nu aţi făcut schimbări în ultima perioadă, încercaţi să vă îmbunătăţiţi viaţa şi imaginea fără întârziere. Astrele vă recomandă să încercaţi să schimbaţi lucruri mărunte care vă vor face viaţa mai uşoară. Înainte de a face aceste schimbări, faceţi o mică analiză asupra acestor schimbări şi a consecinţelor care vin cu acestea.





Horoscop 18 octombrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor afla, astăzi, un secret bine ascuns al unei persoane cunoscute. Totul se va întâmpla accidental, iar odată ce veţi afla secretul, vă veţi simţi jenaţi. Încercaţi să faceţi în aşa fel încât să treceţi rapid peste acest episod. Astrele vă recomandă să nu împărtăşiţi acest secret cu alte persoane, nici măcar cu persoana iubită. Tot astăzi, un secret al vostru va fi descoperit.


Horoscop 18 octombrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii vor fi surprinşi, astăzi, de o persoană cu care aveţi un conflict mai vechi. Acea persoană va face primul pas spre împăcare, însă ce se va întâmpla cu relaţia voastră ţine doar de voi. Încercaţi să analizaţi rapid situaţia şi să vă daţi seama dacă acea persoană este sinceră sau nu. În relaţia cu persoana iubită trebuie să fiţi deschişi şi chiar să discutaţi despre sentimentele voastre. Dacă veţi ezita să faceţi acest lucru, ar putea fi interpretat într-un mod negativ de persoana iubită şi riscaţi să vă puneţi în pericol relaţia.


Horoscop 18 octombrie 2018, Capricorn:

Capricornii au parte de o zi frumoasă, liniştită şi relaxantă. Veţi simţi că totul este efectiv perfect şi că nu există nimic care v-ar putea strica starea atât de pozitivă. La serviciu veţi da dovadă de interes, profesionalism şi putere de muncă şi veţi face o impresie foarte bună şefilor şi colegilor din echipa voastră. Ţineţi-o tot aşa, iar succesul nu va lipsi din viaţa voastră.


Horoscop 18 octombrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să îşi ţină sub control ieşirile vulcanice, mai ales în această zi. Nu vă aduce niciun beneficiu să fiţi recalcitranţi, nervoşi şi constant cu capsa pusă. La serviciu veţi fi puşi în situaţia de a negocia o afacere foarte importantă cu anumiţi clienţi, motiv pentru care trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi de bună comunicare. Orice succes poate fi atenuat sau poate dispărea din cauza unui temperament inadecvat.


Horoscop 18 octombrie 2018, Peşti:

Peştii îşi vor petrece ziua reflectând la diferite aspecte ale vieţii. Trebuie însă să vă concentraţi la serviciu, dar şi în relaţiile personale pentru a nu avea parte de momente neplăcute din pură neatenţie. Este o zi relaxantă, benefică din multe puncte de vedere, cu multe surprize frumoase, aşa că profitaţi din plin!









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS