Horoscopul zilei de vineri, 19 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 19 octombrie 2018


Horoscop 19 octombrie 2018, Berbec:

Berbecii îşi vor petrece ziua încercând să rezolve mici probleme apărute la serviciu, în urma unor proiecte care au eşuat. Dacă analizaţi totul cu multă lejeritate, calm şi limpede, veţi găsi imediat rezolvări şi veţi reveni la starea iniţială de succes în interiorul companiei. Spre finalul zilei aţi putea petrece mai mult timp cu o anumită persoană interesantă, deschisă şi pozitivă, cu care vă face plăcere să interacţionaţi.


Horoscop 19 octombrie 2018, Taur:

Taurii se vor simţi astăzi distraşi de o informaţie amuzantă pe care au aflat-o în legătură cu unul din superiorii săi. De preferat ar fi să păstraţi totuşi acest detaliu pentru voi şi să nu-l împărtăşiţi colegilor de la serviciu, altfel puteţi fi consideraţi bârfitori de cei din jur. Spre finalul zilei una din rudele voastre vă va cere un sfat sau ajutorul în legătură cu o anumită situaţie. Concentraţi-vă, fiţi buni ascultători şi încercaţi să le oferiţi gânduri relevante, utile pentru problemele acesteia.


Horoscop 19 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii au o şansă extraordinară de a avansa în plan profesional. Veţi reuşi să rezolvaţi o problemă apărută la muncă, spre fericirea tuturor şi veţi obţine astfel un bonus şi promisiunea unei măriri salariale, ca urmare a acestui fapt. Succesul există şi în viaţa amoroasă, în zona creativă sau în alte aspecte ale vieţii voastre. Acordaţi atenţie şi sănătăţii voastre, pentru a nu fi luaţi prin surprindere de vreo răceală nedorită.

Horoscop 19 octombrie 2018, Rac:

Racii se pregătesc astăzi să plece într-o excursie distractivă alături de familie. Nu uitaţi însă să aveţi grijă cum vă îmbrăcaţi, vremea poate juca feste şi puteţi avea probleme de sănătate ulterior. Cel mai bine fiţi precauţi şi adăugaţi mai multe haine groase în bagajul vostru. În rest, timpul petrecut în aer liber, la picnic, va fi extraordinar, relaxant, liniştit, per total o gură de aer proaspăt de care aveaţi categoric nevoie.


Horoscop 19 octombrie 2018, Leu:

Leul se va simţi neatent de leneş. Singura voastră motivaţie va fi îndreptată spre a găsi modalităţi de relaxare pentru finalul zilei. Puţină distracţie cu prietenii, o plimbare în aer liber, un film bun sau o cină romantică alături de partenerul/a voastră şi veţi simţi că trăiţi din nou. Nu este nevoie să vă supraîncărcaţi, dar fiţi însă atenţi în legătură cu sarcinile importante pe care le aveţi de rezolvat.


Horoscop 19 octombrie 2018, Fecioară:

Fecioarele vor obţine fericirea, ajungând în stadiul în care vor înţelege conceptul de pace şi linişte cu propria persoană. O puteţi considera un fel de victorie în viaţa voastră. La muncă va fi o zi liniştită, fără evenimente majore, motiv pentru care vă veţi bucura din plin de această relaxare. Participaţi în discuţii filosofice alături de colegii voştri de muncă, veţi afla cu siguranţă lucruri interesante despre lumea care vă înconjoară.


Horoscop 19 octombrie 2018, Balanţă:

Balanţa va da în această zi tot ce are mai bun, plină de energie şi dorinţă de muncă. Veţi depune mult efort, încercând să evitaţi o situaţie de urgenţă majoră sau pentru a rezolva o sarcină extrem de dificilă. S-ar putea să vă simţiţi totuşi extenuaţi spre finalul zilei, iar dacă v-aţi propus să ieşiţi în oraş, s-ar putea să trebuiască să vă anulaţi planurile, pentru a vă oferi un moment de odihnă.

Horoscop 19 octombrie 2018, Scorpion:

Scorpionii au o zi bună, dar care îi va pune la încercare. Trebuie să luaţi anumite decizii legate de viaţa voastră personală, mai ales în legătură cu o anumită persoană. S-ar putea să fiţi puşi în faţa faptului împlinit, iar lucrurile să nu meargă foarte bine. Ideal ar fi să renunţaţi la a mai sta pe gânduri, să vă sunaţi câţiva prieteni şi să ieşiţi în oraş, unde, absorbiţi de aglomeraţie şi de distracţii, veţi uita şi nu veţi mai fi puşi pe gânduri.


Horoscop 19 octombrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii au parte de o zi foarte frumoasă, vor avea ocazia să fie implicaţi în activităţi unice şi pline de surprize. Există posibilitatea ca pe seară, să fiţi invitaţi la o întâlnire romantică de o persoană specială, căreia nu aţi avut până acum curaj să-i destăinuiţi sentimentele puternice pe care le aveţi. Este momentul să ţineţi capul sus, să aveţi curaj şi să vă puneţi sufletul pe tavă. Nu veţi regreta!


Horoscop 19 octombrie 2018, Capricorn:

Capricornii se vor simți empatici față de lume în această zi. Vă dați seama că sunteți în cele din urmă capabili să împliniți unul dintre obiectivele pe termen lung pe care vi le-aţi propus și să faceți astăzi o achiziție mare. Chiar dacă sunteți extaziaţi în privința acestui lucru, păstrați-l pentru voi în loc să vă lăudați cu toții. Petreceţi-vă ziua odihnindu-vă și bucurându-vă liniștit de realizarea voastră. În orice caz, norocul vă bate la uşă.


Horoscop 19 octombrie 2018, Vărsător:

O zi interesantă, lipsită de conflicte sau probleme pentru nativi Vărsători. Concentraţi-vă asupra sarcinilor pe care le aveţi de realizat la serviciu şi daţi dovadă de profesionalism în faţa şefilor. O atitudine exemplară şi un proiect finalizat cu succes pot aduce bucurie pe chipul acestora. Astfel, aveţi şansa să fiţi promovat sau să primiţi un bonus consistent pentru munca depusă.


Horoscop 19 octombrie 2018, Peşti:

Peştii vor primi anumite veşti încurajatoare într-un anumit domeniu, lucru care îi va face să se concentreze asupra unor probleme pe care trebuie să le rezolve imediat. În această după-amiază veţi merge la o întâlnire de afaceri care vă va afecta profund cariera sau viaţa profesională într-un mod benefic. Seara veţi petrece timpul în compania celor dragi, iar atmosfera plăcută şi pozitivă vă va încărca cu energie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS