Horoscop săptămânal, 8-14 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 8-14 octombrie 2018


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Berbec:

Prima parte a săptămânii le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a începe o nouă poveste de dragoste sau de a reedita o mai veche relație care nu a funcționat. O serie de nativi pot trece la un nivel superior în relația de cuplu. De asemenea, nativii pot semna parteneriate profesionale de lungă durată cu impact pozitiv asupra finanțelor, aspect susținut puternic și de Mercur, care le oferă acestora capacitatea de a negocia la sânge niște condiții contractuale.


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Taur:

Cei născuți în zodia Taur își vor îndrepta atenția asupra zonei profesionale, unde nativii vor reînnoi contracte și vor da un nou curs unor sarcini și responsabilități de la locul de muncă. Aspectul va fi cu atât mai puternic cu cât în același sector își va face simțită prezența și Mercur și le poate aduce noi oferte de colaborare. De asemenea, sectorul sănătății va fi important în această săptămână, nativii căutând soluții pentru a vindeca o problemă, pentru a trata o afecțiune.


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să cunoască o persoană care să le trezească interesul și nu este exclus ca nativii să înceapă o nouă poveste de dragoste. Cei care se află în relații solide și de lungă durată pot aduce în discuție căsătoria sau conceperea unui copil. Mercur le va aduce contexte profesionale bune, de calitate și nativii pot negocia fie noi parteneriate, fie pot renegocia condițiile contractuale de la actualul loc de muncă. Comunicarea cu colegii și superiorii va intra pe făgaș normal și va favoriza noi perspective în carieră.





Horoscop 8-14 octombrie 2018, Rac:

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să deschidă noi orizonturi în ceea ce privește relația cu membrii familiei, care se poate îmbunătăți, dar și vizavi de locuință. Astfel, odată cu Luna Nouă, unii nativi se pot muta în casă nouă sau își pot cumpăra o casă, în timp ce alți nativi se pot muta împreună cu partenerul de viață. Totodată, comunicarea cu persoana iubită va fi una bună, iar cei care au copii vor reuși să se apropie mai mult de aceștia. Este o săptămâna favorabilă activităților creative și Mercur îi sfătuiește să-și dea frâu liber talentelor artistice.


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Leu:

Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să treacă la alt nivel în comunicarea și relaționarea cu cei din jur. Nativii trebuie să învețe să se exprime corect, concis, să se facă înțeleși și să nu degenereze informațiile transmise. Cei care au dat dovadă de orgoliu până acum în relațiile cu familia, vor fi nevoiți să-și revizuiască modul de abordare, aspect care va fi puternic susținut și de Mercur. Este o perioadă bună pentru negocierile care privesc locuința și poate fi vorba de o renovare, închiriere, cumpărare sau vânzare a unei case.


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de susținerea Lunii Pline pentru a-și îmbunătăți veniturile și ar fi indicat să facă tot ce le stă în putere pentru a reuși. Nativii vor avea ocazia să-și renegocieze salariul sau pot primi oferte de colaborare care să la aducă un ban în plus. Mercur le aduce posibilitatea de a socializa mai mult și de a cunoaște noi persoane importante pentru evoluția lor personală. Nativii vor da dovadă de idei revoluționare, inventive și nu este exclus să-și îndrepte atenția către zone noi de cunoaștere.


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Balanţă:

Luna Nouă se formează întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia timp de două săptămâni să iasă în evidență, să se facă remarcați și să se afirme, să demareze proiecte noi și să creeze o nouă ierarhie a gândurilor și a priorităților pe care le au. Astrul ceresc le cere să se preocupe mai mult de propria lor persoană, cu alte cuvinte să se pună pe primul loc înaintea tuturor și, dacă va fi nevoie, să pornească pe un nou drum. Urmează o perioadă care le poate aduce negocieri salariale și multiple posibilități de îmbunătățire a veniturilor.





Horoscop 8-14 octombrie 2018, Scorpion:

Pentru cei născuți în zodia Scorpion urmează o perioadă de introspecție și meditație. Timp de două săptămâni, nativii se vor retrage în subconștientul lor pentru a analiza niște aspecte din viața personală pe care, la final, le vor schimba. În unele cazuri, acolo unde se poate, aceștia vor șterge cu buretele o decizie, o situație și o vor lua de la capăt cu forțe noi. Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, va tranzita întocmai zodia Scorpion și nativii vor da dovadă de o capacitate de dialog excepțională cu cei din jur. Tot acum este momentul să învețe lucruri noi și să folosească informația primită în beneficiul lor.


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în această perioadă să cunoască oameni noi cu care să lege prietenii de durată și chiar să se asocieze în proiecte. Pe de altă parte, este posibil ca relația cu un prieten să devină mult mai apropiată, mai serioasă, iar nativii să pună la cale planuri pe termen lung împreună cu acesta. Este important ca în toată această perioadă să aibă grijă la comunicare și la negocierile în care se implică, deoarece Mercur le poate aduce unele frustrări în acest sens și chiar le poate bloca dialogurile și le poate favoriza interiorizarea. De asemenea, o preocupare de bază a nativilor Săgetător ar trebui să fie sectorul sănătății. Se recomandă odihna și evitarea exceselor de orice fel.


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea, în sfârșit, ocazia să se pună în evidență la locul de muncă. Luna Nouă le deschide o nouă etapă în sectorul profesional, iar aceștia ar trebui să profite la maxim de oportunitățile astrale. Este momentul ca nativii să se facă remarcați, să iasă în evidență și chiar să-și schimbe statutul, ceea ce poate însemna chiar și o avansare profesională. Pe de altă parte, unele proiecte mai vechi, amânate, au acum ocazia, grație lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, să fie demarate, dar nu este exclus nici ca noi proiecte să fie analizate și puse la punct în perioada următoare.


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de noile oportunități aduse de Luna Nouă în sectorul călătoriilor, al relației cu străinătatea, dar și cu persoanele aflate dincolo de granițele țării. Nativii vor avea ocazia să-și schimbe sau să-și consolideze cariera și pot primi oferte din altă țară sau pot pleca într-o călătorie mult visată, iar Mercur îi va sprijini din plin în comunicarea și negocierea profesională. Nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe locul de muncă sau să fie avansați.


Horoscop 8-14 octombrie 2018, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești vor fi favorizați de Luna Nouă să se preocupe de îmbunătățirea situației financiare și nu este exclus ca unele avantaje materiale să vină pe neașteptate. Cei care au de primit moșteniri, vor avea ocazia să semneze actele în această perioadă și să intre în posesia lor. De asemenea, relațiile intime se vor îmbunătăți considerabil, iar nativii care până acum au avut prejudecăți și inhibiții vor putea să le depășească. Mercur le va aduce posibilitatea de a-și defini niște principii și valori de viață, dar și de a negocia o călătorie sau de a începe un curs de perfecționare profesională sau, de ce nu, personală.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS