Horoscopul zilei de miercuri, 17 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 17 octombrie 2018


Horoscop 17 octombrie 2018, Berbec:

Berbecii vor avea parte, astăzi, de o mică dezamăgire, însă nu trebuie să vă lăsaţi doborâţi de acest mic hop. Eforturile depuse în ultima perioadă, la locul de muncă, nu vor fi apreciate la adevărata valoare, iar acest lucru vă va întrista. Continuaţi cu aceeaşi determinare şi nu luaţi acest lucru personal. Lucrurile bune vor ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu, iar munca voastră va fi apreciată. Spre seară veţi primi un telefon de la fostul partener de viaţă care încă mai este interesat de voi. Dacă sunteţi într-o relaţie, persoana iubită vă va face o surpriză extrem de plăcută.


Horoscop 17 octombrie 2018, Taur:

Taurii vor fi, astăzi, foarte receptivi la oamenii din jur. Dacă în mod normal nu sunteţi atenţi la persoanele cu care intraţi în contact, astăzi, astrele vă vor deschide ochii. Veţi descoperi că o persoană pe care o cunoaşteţi este, în secret, foarte interesată de o relaţie cu voi, iar această relaţie ar putea fi... pe viaţă. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, această persoană ar putea fi interesată de o colaborare profesională care vă va ajuta enorm. Nu spuneţi nu!


Horoscop 17 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii se vor trezi, astăzi, foarte iritaţi şi nervoşi. Practic, orice vă va irita la culme. Veţi fi nervoşi pe colegi, pe proiectul la care lucraţi sau pe partenerul de viaţă. Astrele vă recomandă să evitaţi situaţii penibile în care veţi fi nevoiţi să vă cereţi scuze şi vă calmaţi. Concentraţi-vă pe soluţii şi nu pe probleme. Spre seară, situaţia se va rezolva de la sine şi chiar veţi câştiga ceva foarte important.

Horoscop 17 octombrie 2018, Rac:

Racii au parte de o zi interesantă în ceea ce priveşte afacerile. Veţi însărcina un coleg să participe într-o întâlnire foarte importantă, iar activitatea acestuia va aduce beneficii garantate în viitorul apropiat. În familie, o anumită rudă vă va aduce la cunoştinţă detalii nebănuite despre aceasta, ceea ce vă va bucura nespus şi vă va oferi un imbold pentru a organiza chiar o petrecere în cinstea ei. Spre sfârşitul zilei veţi ieşi în oraş cu o persoană apropiată, un prieten sau cineva drag vouă, alături de care veţi petrece momente unice, pline de veselie şi vă veţi reîncărca bateriile pentru noi provocări la serviciu.


Horoscop 17 octombrie 2018, Leu:

Leii vor avea inspiraţie pentru a face o schimbare imensă în spaţiul personal. O piesă de decor interesantă, o nouă lenjerie pentru dormitor, o plantă care ar arăta grozav în sufragerie sau un nou televizor performant ar putea fi alegerile perfecte la care v-aţi gândit astăzi. Veţi fi entuziaşti mai ales la venirea unor prieteni sau rude în vizită, care vor observa noutăţile şi vă vor lăuda schimbările din casă. Este o zi în general liniştită, pozitivă, lipsită de conflicte sau probleme majore.


Horoscop 17 octombrie 2018, Fecioară:

Fecioarele trebuie să îşi consume energia în jurul familiei în această zi. Plănuiţi împreună o excursie de câteva zile, în afara oraşului şi departe de agitaţia zilnică. O călătorie undeva la munte, la mare sau chiar în altă ţară, vă va apropia mai mult de cei dragi şi vă va scăpa complet de toate neliniştile şi problemele cu care vă confruntaţi la serviciu. Veţi avea ocazia să vă relaxaţi, să vă distraţi şi categoric să petreceţi momente unice împreună.


Horoscop 17 octombrie 2018, Balanţă:

Total necaracteristic zodiei, balanţele vor fi astăzi prinse în drame şi probleme banale cotidiene. Dacă aveţi o întâlnire cu o nouă cunoştinţă, fiţi siguri înainte de a vă vedea cu acea persoană că ea nu este căsătorită. Există şi posibilitatea să aflaţi astăzi că persoana de care v-aţi îndrăgostit de curînd e într-o altă relaţie, de fapt, poate chiar căsătorită. Dacă vi se cere să rezolvaţi o problemă dificilă la serviciu, mai bine spuneţi "nu ştiu" şi rugaţi un coleg să se ocupe de problemă.

Horoscop 17 octombrie 2018, Scorpion:

Astăzi scorpionii petrec aproape toată ziua cu cineva abia apărut în viaţa lor. Poate e noul partener, poate un nou prieten sau doar un vecin abia mutat în cartier. Ai grijă să fii tu însuţi, să ai tact şi să fii politicos. În câteva zile vei cele ajutorul acestei persoane. E o zi în care e productiv să faceţi ordine în dulapul de haine. Veţi descoperi haine care vă scot din confortul obişnuit de stil, dar care vă vin excelent.


Horoscop 17 octombrie 2018, Săgetător:

Cea mai importantă sarcină a zilei va fi participarea la un eveniment social. Surprinzător, asta îi va face pe săgetători neliniştiţi şi puţin tensionaţi. Cel mai bine, bucuraţi-vă indiferent despre ce e vorba. Dacă ajungeţi în aceeaşi încăpere cu o persoană pe care o tot evitaţi de ceva vreme, cel mai bine prefăceţi-vă că nu o observaţi. E o zi propice pentru a pune capăt cu succes unui conflict vechi şi veţi fi cu adevărat fermecător în jurul prietenilor şi al apropiaţilor.


Horoscop 17 octombrie 2018, Capricorn:

Capricornii trebuie să stea departe de stările de visare, să scoată capul din nori şi să analizeze practic tot ceea ce îi înconjoară. Dacă veţi continua aşa, veţi pierde foarte multe ocazii de a vă realiza, atât de plan personal, cât şi profesional, iar astfel vă veţi afecta şi viaţa amoroasă. S-ar putea să nu mai aveţi ocazia să cunoaşteţi o altă persoană deschisă, care să aibă atât de multe lucruri în comun cu voi, aşa că nu rataţi ocazia de a vă întâlni sufletul pereche.


Horoscop 17 octombrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii sunt sfătuiţi să îşi urmeze astăzi instinctele pentru a scăpa de anumite probleme care nu le dau pace. Există posibilitatea să ieşiţi la o întâlnire pur prietenească cu o anumită persoană, iar în urma conversaţiilor voastre aţi putea realiza că aveţi nişte idei briliante de afaceri, care alăturate pot face ravagii. Astfel, vă puteţi aştepta la o colaborare neaşteptată care poate aduce succes nebănuit în viitor.


Horoscop 17 octombrie 2018, Peşti:

Peştii vor avea o zi efectiv minunată şi se vor bucura de fiecare clipă. Veţi începe să citiţi un roman de dragoste incredibil de frumos, veţi obţine o întâlnire de prestigiu, vă veţi deschide propria afacere sau veţi avea parte de orice alt eveniment major benefic pentru voi. Bucuraţi-vă de succes, dar nu uitaţi să vă păstraţi ancoraţi în realitate, alături de cei dragi şi evitaţi persoanele ipocrite, pline de gelozie şi invidie, care vor încerca să vă tragă în jos.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS