Horoscopul sănătăţii, 13-19 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 13-19 august 2018


Horoscop 13-19 august 2018, Berbec:

În intervalul 14-16 august, nivelul vostru de energie poate fi mai scăzut decât de obicei. Dacă simţiţi nevoia de a dormi mai mult ori de a vă acorda câteva minute de liniște, departe de agitația de la serviciu sau de acasă, nu i vă opuneţi și faceţi-vă acest hatâr. Totuși, nu vă lăsaţi prea mult pradă reveriilor și amintirilor, în special dacă aveţi unele aranjamente sociale de neratat, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 13-19 august 2018, Taur:

În intervalul 16-18 august, este posibil să vedeţi roșu în fața ochilor. Se poate să vă preocupe exagerat ceea ce spun sau gândesc unii/ele sau alții/tele ori faptul că oricât le-aţi explica felul în care stau cu adevărat lucrurile, nu dau semne să înţeleagă. Înainte să răbufniţi, aduceţi-vă aminte că sunteţi responsabili/e doar pentru ceea ce spuneţi nu și pentru ce înțeleg interlocutorii/arele, arată horoscopul săptămânii.


Horoscop 13-19 august 2018, Gemeni:

Weekendul se poate să nu vă surprindă în cele mai bune toane. Deși sunteţi nişte persoane flexibile care se adaptează ușor oricăror schimbări de peisaj sau comportament ale celor din jur, de data aceasta, nu prea puteți fi scoşi/ase dintr-ale voastre. Vedetismele celorlalți/te sau așteptările lor de a fi voi sufletul petrecerii vă lasă rece, dacă nu chiar ajung să vă înfurie.






Horoscop 13-19 august 2018, Rac:

În intervalul 14-16 august, bine ar fi să nu vă programaţi deplasări în afara ţării sau la distanțe mari de casă. Sistemul vostru imunitar este destul de slăbit perioada aceasta, ceea ce înseamnă că dacă schimbaţi aerul, s-ar putea să vă alegeţi cu o răceală sau chiar o gripă. În plus, se poate să necesite un consum de energie ceva mai ridicat decât aţi fi voi dispuşi/se să puneţi la bătaie.


Horoscop 13-19 august 2018, Leu:

Schimbările par să nu fie deloc pe placul vostru în intervalul 16-18 august, dar în special cele de peisaj sau de viziuni ale celor cu care intraţi în contact. Chiar dacă, pe de-o parte, le găsiţi provocatoare și incitante, poate că v-aţi dori ceva mai multă stabilitate în viața voastră acum. Drămuiţi-vă atent rezervele de energie!


Horoscop 13-19 august 2018, Fecioară:

Aştrii vă recomandă să aveţi mai multă grijă de inima voastră în prima zi a săptămânii. Nu atât în sensul figurat, cât în cel propriu. Dacă în ultima perioadă aţi fost ceva mai permisivi/e decât de obicei cu voi înşivă/sevă, răsfăţându-vă cu porții prea generoase de preparate grele, acum ar fi timpul potrivit să le mai reduceţi, în special dacă nivelul de colesterol este relativ ridicat. Se recomandă o vizită preventivă la cardiolog, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscop 13-19 august 2018, Balanţă:

În intervalul 14-16 august este contraindicată începerea dietelor, programelor de întreținere corporală sau luarea angajamentului de a renunța la un viciu. Șansele sunt mari să nu vă puteți ține de aceste promisiuni făcute vouă înşivă/sevă pentru că nivelul vostru de motivație nu este tocmai ridicat. În schimb, e indicat să vă adunaţi forțele, focalizându-vă atenția pe îndatoririle profesionale.






Horoscop 13-19 august 2018, Scorpion:

S-ar părea că aveţi atâtea pe cap în intervalul 16-18 august, încât stă să vă plesnească. Mai mult ca sigur nu se va întâmpla acest lucru, dar v-aţi putea alege cu o migrenă persistentă. Dacă de regulă rostiţi mustrări și acuze printre dinți, spre finalul săptămânii s-ar putea să le verbalizaţi. Deși nu sunteţi în cea mai bună formă, nu înseamnă că trebuie să scuipaţi venin!


Horoscop 13-19 august 2018, Săgetător:

În weekend se poate să vă fie destul de greu să vă ţineţi departe de preparatele grele sau dulci. Dacă nivelul de colesterol sau glicemia nu se încadrează în limitele obișnuite, e nevoie de un exercițiu de ambiție pentru a vă înăbuși aceste pofte. Căutaţi să mizaţi pe calitate și nu pe cantitate în alimentație și veţi observa că vă puteți potoli dorințele culinare fără a apela la excese.


Horoscop 13-19 august 2018, Capricorn:

Discuțiile rămase neterminate, remarcile evazive și declarațiile care vă bagă și mai adânc în ceață în loc să vă clarifice nedumeririle vă pot produce frustrări și nemulțumiri care, cândva în intervalul 14-16 august, vă pot afecta sănătatea fizică și/sau bunăstarea mentală. Ar fi indicat să nu vă mai puneţi întrebări care nu pot primi răspuns și să nu vă construiţi scenarii ireale.


Horoscop 13-19 august 2018, Vărsător:

Remarcile tăioase, declarațiile acide și discuțiile în contradictoriu iscate din neant vă lasă oricum numai rece nu în intervalul 16-18 august. Deși daţi impresia că nu vă lăsaţi doborâţi/te de ele și nu le puneţi la suflet, cert este că vă afectează emoțional destul de puternic, fapt care se resimte în randamentul dat zilele acestea. Se recomandă să nu vă frământaţi prea mult!


Horoscop 13-19 august 2018, Peşti:

Din cauza presiunilor care se exercită asupra voastră la începutul săptămânii, al alimentației dezordonate sau inadecvate efortului depus în ultimele săptămâni ori zestrei genetice, se poate ca tensiunea voastră arterială să fluctueze mai mult decât ar fi normal. Exercițiile de respirație și schimbările în alimentație ori stil de viață vă pot ajuta să o ţineţi sub control cu succes.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS