Horoscopul zilei de marţi, 7 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 7 august 2018


Horoscop 7 august 2018, Berbec:

S-ar putea ca ziua de marţi să înceapă cu stângul pentru voi; în urma unor discuţii cu privire la planurile pentru viitoarele proiecte, un/o coleg/ă de echipă nu este de acord cu ideile aduse de voi şi se poate isca un scandal destul de serios dacă nu vă păstraţi calmul, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 7 august 2018, Taur:

Prima parte a zilei de 7 august este dedicată vieţii profesionale, unde primiţi un telefon din partea unor persoane foarte importante, care vor să investească într-un proiect de-al vostru. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi abia aşteptaţi să îi povestiţi partenerului/ei de cuplu ce urmează pentru voi, arată horoscopul zilei.


Horoscop 7 august 2018, Gemeni:

A doua zi a săptămânii este dedicată în întregime vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante primite din partea superiorilor. Aveţi încredere în voi şi vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie în cazul în care trebuie să luaţi o decizie cu privire la vreun proiect.






Horoscop 7 august 2018, Rac:

Ziua de marţi este una uşor aglomerată, însă destul de frumoasă pentru voi. Încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale astfel încât seara să fie de relaxare. Este posibil să mergeţi la un eveniment organizat de o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 7 august 2018, Leu:

Astăzi sunteţi puşi/se pe fapte mari; în urma unei discuţii serioase cu superiorii, reuşiţi să îi convingeţi să îşi dea acordul pentru a face câteva schimbări într-un proiect foarte important, ce va aduce beneficii majore companiei. Munciţi mai mult, însă în scurt timp veţi fi răsplătiţi/te.


Horoscop 7 august 2018, Fecioară:

Ziua de marţi este bună pentru voi; la locul de muncă trebuie să vă ocupaţi de doar câteva sarcini obişnuite pe care reuşiţi să le terminaţi într-un timp foarte scurt. Spre seară, ieşiţi în oraş alături de persoane dragi din viaţa voastră, arată horoscopul de azi.


Horoscop 7 august 2018, Balanţă:

Ziua de 7 august pare să fie una foarte frumoasă şi interesantă pentru Balanţe. Pe plan personal, hotărâţi că este timpul să vă deschideţi sufletul şi să spuneţi care sunt sentimentele voastre. Acest moment vă va ajuta foarte mult deoarece acum vă veţi da seama ce vă doriţi de la viitor.






Horoscop 7 august 2018, Scorpion:

Azi este posibil să intraţi într-un conflict cu un/o coleg/ă de muncă; deşi simţiţi nevoia să spuneţi ce aveţi pe suflet, cel mai bine este să nu faceţi din ţânţar armăsar. Daţi dovadă de profesionalism şi retrageţi-vă înainte de a fi prea târziu. Spre seară, petreceţi în compania unor persoane foarte dragi, pe care nu le-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 7 august 2018, Săgetător:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să ajutaţi un/o coleg/ă de echipă care se confruntă cu câteva probleme în rezolvarea unui proiect foarte important. Împreună reuşiţi să găsiţi o soluţie eficientă care să funcţioneze.


Horoscop 7 august 2018, Capricorn:

Dacă prima parte a zilei de marţi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite de la locul de muncă, imediat după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu. Persoana iubită vă va face un cadou care vă va bucura maxim.


Horoscop 7 august 2018, Vărsător:

Ziua de 7 august pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; trebuie să vă ocupaţi de mai multe sarcini importante şi faceţi tot posibilul să vă împărţiţi cât mai bine timpul astfel încât să reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 7 august 2018, Peşti:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde reuşiţi să comunicaţi sincer şi deschis cu partenerul/a de cuplu astfel încât să faceţi câteva schimbări pentru viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară puteţi face o cucerire importantă, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS