Horoscopul lunii iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: iulie 2018


Horoscop iulie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, s-ar putea să vă împărţiţi cu destul de multă greutate între viața socială și cea sentimentală. Așa se face că, în cursul sau în jurul zilei de 9, se poate să aveţi parte de unele crize de gelozie și posesivitate în cuplu. După 10 a lunii, atmosfera de la locul de muncă se îndulcește mult și poate chiar să ajungă să vă cadă cu tronc cineva de la serviciu. Aveţi totuși grijă.

În cursul zilei de 11 sau în jurul ei, se anunță șanse crescute de câștig, cel mai probabil pe lângă cele înregistrate la serviciu. În cursul sau în jurul datei de 14, este posibil să aveţi parte de unele oportunități de a vă afirma la locul de muncă. În cursul datei de 24 sau în jurul ei, încercaţi să fiţi mai atenţi/te în cine vă încredeţi la muncă și faceţi mai multe eforturi pentru a vă îngriji de sănătatea voastră.

După 12 iulie, s-ar putea să adoptați o atitudine arogantă în relația cu persoana iubită și/sau cu cei mici care riscă să dăuneze destul de mult relației cu aceștia. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să înăbuşiţi orice astfel de ieșire încă din fașă. În cursul sau în jurul zilei de 27, se poate să apară din nou ocazii mai mult decât binevenite pe plan profesional, deci căutaţi să nu le rataţi, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop iulie 2018, Taur:

Horoscop Taur iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, viața voastră de familie ar putea să intre în contradicție cu cariera, semn cum că a venit momentul să căutaţi metode de a vă organiza mai bine timpul decât aţi făcut-o până acum. În cursul datei de 9 sau în jurul ei, nu lăsaţi familia să se amestece în treburile de cuplu și nici nu vă destăinuiţi prea mult dacă treceţi prin provocări cu persoana iubită. Ar trebui să fiţi mai discreţi/te.

După 10 iulie, se așterne o atmosferă favorabilă concentrării pe viața de cuplu, cel puțin pentru câteva săptămâni, iar dacă aveţi în gând să vă întemeiaţi sau să vă măriţi familia, se poate să aveţi parte de succes în perioada următoare. În cursul sau în jurul zilei de 11, sunteţi într-o dispoziție bună, fapt ușor de observat, dar și de apreciat de partenerul/a de viaţă și de cei mici. Cultivaţi această stare.

În cursul zilei de 14 sau în jurul ei, dacă vă permite timpul, străduiţi-vă să organizaţi o ieșire cu partenerul/a undeva în afara orașului. Amândoi aveți nevoie de așa ceva cu siguranță. În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, aveţi grijă cum vă împărţiţi între viața socială și cea sentimentală. Începând cu 26 a lunii, se pot tensiona relațiile cu familia. În cursul zilei de 27 sau în jurul ei, petreceţi mai mult timp cu cei mici.


Horoscop iulie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, sunteţi mai predispuşi/se la dispute cu persoanele de lângă voi, dar nu toate dintre ele ar putea ajunge la o concluzie în favoarea voastră. În cursul zilei de 9 sau în jurul ei, se poate să aveţi parte de o atmosferă tensionată la locul de muncă. După 10 iulie, este posibil să vă înţelegeţi ceva mai bine cu membrii/ele familiei. În cursul sau jurul datei de 11, apelaţi la rudele de origine dacă aveţi probleme.

În cursul zilei de 14 sau în jurul ei, aţi putea primi un ajutor financiar din partea familiei sau dacă se întâmplă să treceţi prin momente grele, nu este exclus ca membrii/ele familiei să vă ofere tot sprijinul de care aveţi nevoie. În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, aveţi grijă cum vă împărţiţi între familie și carieră, deoarece se prea poate să primiţi reproșuri de la cei/le dragi sau avertismente din partea superiorilor.

Din 26 încolo, abilitățile voastre de comunicare ar putea avea puţin de suferit, fapt pentru care vi se recomandă să faceţi în așa fel încât să nu depindeţi de ele prea mult în săptămânile viitoare. În cursul zilei de 27 sau în jurul ei, aţi putea trece din nou prin provocări, fapt pentru care e bine să vă bazaţi pe cei/le dragi dacă credeţi că vă depășesc sau aţi epuizat orice posibilă soluție.




Horoscop iulie 2018, Rac:

Horoscop Rac iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, se poate să aveţi parte de unele greutăţi financiare, semn cum că ar fi bine să fiţi ceva mai cumpătaţi/te la începutul lunii. În cursul zilei de 9 sau în jurul ei, evitaţi să cumpăraţi alte produse decât cele care se găsesc scrise pe lista voastră de cumpărături. După 10 iulie, s-ar putea ca abilitățile voastre de comunicare și socializare să crească foarte mult.

În cursul zilei de 11 sau în jurul ei, se anunță un context astral favorabil pentru a vă organiza planul de bătaie pe termen lung sau pentru a discuta bazele unei afaceri pe care aveţi în gând să o lansaţi cu amicii/ele. În cursul zilei de 14 sau în jurul ei, se poate ca orice discuție pe care o aveţi cu cel/a pe care îl/o iubiţi să ducă în direcția în care v-ați propus și să vă clarifice lămuriri care persistau de multă vreme.

În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, nu este exclus să apară unele probleme de comunicare între voi și cei/le din jurul vostru, fapt pentru care ar fi indicat să faceţi în așa fel încât să evitați subiectele care pot duce la certuri. După 26 a lunii, aţi putea să o duceţi ceva mai problematic cu banii, motiv pentru care ar fi bine să fiţi mai reţinuţi/te. În cursul sau jurul lui 27, comunicaţi bine cu partenerul/a de viață.


Horoscop iulie 2018, Leu:

Horoscop Leu iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, se poate să apară unele probleme de comunicare între voi și cel/a drag/ă și/sau asociați/te. În cursul zilei de 9 sau în jurul ei, este posibil să apară unele conflicte între voi și cei/le dragi din familie, deci evitaţi orice ar putea duce la apariția acestui scenariu. Din 10 încolo, nu este exclus să apară şanse de valorificare a economiilor și/sau rotunjire a veniturilor.

În cursul zilei de 11 sau în jurul ei, s-ar putea să vă întâlniţi din nou cu astfel de oportunităţi din punct de vedere bănesc, motiv pentru care ar fi indicat să vă organizaţi programul de așa manieră încât să aveţi timp să profitați de ele. În cursul zilei de 14 sau în jurul ei, toate par să meargă așa cum v-aţi propus la serviciu. În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, ar fi de bine să reduceţi din cheltuieli.

Începând cu 26 a lunii, se poate să fiţi ceva mai puțin expansivi/e decât sunteţi voi de obicei și să vă lipsească energia de care daţi dovadă în mod normal. Poate că dacă v-aţi motiva să aveţi o altă stare de spirit, aţi reuși să reveniţi în apele voastre. În cursul zilei de 27 sau în jurul ei, se anunță iar o perioadă prielnică pe plan profesional, semn cum că s-ar putea să rezolvaţi mai multe treburi decât speraţi.


Horoscop iulie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, se poate să aveţi parte de unele provocări pe plan financiar, fapt pentru care ar fi de dorit să faceţi în așa fel încât să mai reduceţi din cheltuieli. În cursul sau în jurul lui 9, nu aplecaţi urechea la bârfe și nu lăsaţi secretele să intervină între voi și cei/le din jurul vostru. Începând cu 10 a lunii, aveţi mai multă energie și sunteţi mai expresivi/e, indiciu că vă simţiţi bine în pielea voastră acum.

În cursul datei de 11 sau în jurul ei, pot apărea ocazii financiare importante, dar se pare că trebuie să dispuneţi și de timp pentru a putea să vă ocupaţi de ele. În cursul datei de 14 sau în jurul ei, s-ar putea să aveţi parte de mult spor la locul de muncă. În cursul sau în jurul zilei de 24, nu este exclus să apară unele conflicte între voi și persoana iubită și/sau colaboratori/are.

Începând cu 26 iulie, se prea poate să fiţi tentaţi/te să persistaţi în tipare de gândire negativiste, dar depinde numai de voi să ieşiţi din asemenea stări și să vă recuperaţi starea de bine. În cursul zilei de 27 sau în jurul ei, starea de spirit în care vă aflaţi este una pozitivă, un moment excelent pentru a vă înscrie la un curs de dezvoltare personală dacă vă doriţi să evoluaţi mai mult și să vă cunoaşteţi mai bine.




Horoscop iulie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi între viața socială și cea sentimentală, deci aveţi grijă cum vă organizaţi timpul. În cursul datei de 9 sau în jurul ei, ar fi recomandat să nu faceţi investiții prea mari. După 10 a lunii, evitaţi să persistaţi în tipare de gândire negative. În cursul sau în jurul lui 11, se poate să treceţi prin provocări care vă vor schimba destul de mult.

În cursul datei de 14 sau în jurul ei, dacă treceţi prin greutăţi, apelaţi la membrii/ele familiei și nu vă va părea rău deloc. În cursul sau în jurul zilei de 24, pot apărea unele probleme la locul de muncă pe care nu vă daţi seama cum să le rezolvaţi. Acest lucru se poate răsfrânge și asupra sănătății voastre, deci încercaţi să găsiţi o metodă de a nu lăsa lucrurile acestea să vă afecteze fizic și emoțional prea mult.

După 26 a lunii, există riscul că planurile voastre sau afaceri desfășurate cu alte persoane să întâmpine unele probleme care vă pun pe gânduri. În cursul datei de 27 sau în jurul ei, nu lăsaţi crizele existențiale să vă paralizeze într-o stare de spirit care să vă permită să nu faceţi nimic și să lânceziţi cu zilele. În astfel de momente, aveţi nevoie să vă scuturaţi singuri/e și să o luaţi de la capăt.


Horoscop iulie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion iulie 2018
În cursul datei de 5 sau în jurul ei, se poate să vă vină greu să vă împărţiţi echitabil între viața profesională și cea de familie. În cursul zilei de 9 sau în jurul ei, s-ar putea să aveţi parte de discuții în contradictoriu cu superiorii sau cu unele persoane autoritare din viața voastră. După 10 iulie, este posibil să dezvoltați unele sentimente pentru cineva din anturajul vostru, dar se recomandă să fiţi prudenţi/te.

În cursul datei de 11 sau în jurul ei, pot apărea unele şanse de a lega unele relații extrem de lucrative pe plan profesional, deci bateţi fierul cât este cald. În cursul zilei de 14 sau în jurul ei, pot apărea ocazii de a negocia și a semna contracte în favoarea voastră. În cursul datei de 24 sau în jurul ei, ieșirile cu amicii/ele tot mai dese ar putea ajunge să îl/o deranjeze destul de mult pe partener/ă.

După 26 a lunii, se poate ca ascensiunea voastră profesională să se desfășoare mai lent decât până acum, deci încercaţi să nu vă pierdeţi speranța că lucrurile merg în direcția cea bună. În cursul zilei de 27 sau în jurul ei, s-ar putea ca pe plan social să o duceţi foarte bine, ceea ce vă motivează să luaţi lucrurile mai ușor și să nu le lăsaţi să vă acapareze nici pe plan personal.


Horoscop iulie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, nu este exclus să aveţi parte de unele certuri cu persoanele din jurul vostru. În cursul datei de 9 sau în jurul ei, s-ar putea să treceţi prin unele frustrări personale sau să aveţi parte de unele nemulțumiri. După 10 iulie, pot apărea unele şanse pe plan profesional, deci găsiţi-vă curajul de a profita de ele. Pe termen lung, veţi observa cât de mult bine vă vor face.

În cursul zilei de 11 sau în jurul ei, pot apărea ocazii de câștig din activități extraprofesionale, deci încercaţi să vă găsiţi timp pentru a vă putea ocupa de ele. În cursul zilei de 14 sau în jurul ei, se poate să vină și alte şanse de a vă valorifica economiile și/sau rotunji veniturile. Este important să mai găsiţi timp de petrecut și alături de familie și cei/le dragi ai/le voştri/astre.

În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, s-ar putea să observaţi că această perioadă în care vă concentraţi pe carieră și planul financiar se poate să vă afecteze destul de mult relația cu persoanele dragi din viața voastră. După 26 a lunii, ar fi indicat să nu susţineţi examene și, dacă se poate, să nu plecaţi la distanțe prea mari de casă. În cursul sau în jurul lui 27, apar din nou şanse mari de câștig.




Horoscop iulie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, se poate să aveţi parte de unele probleme financiare, deci încercaţi să daţi dovadă de o atitudine frugală. În cursul zilei de 9 sau în jurul ei, bine ar fi să nu faceţi investiții prea mari în planuri de viitor sau afaceri care nu sunt suficient planificate. După 10 iulie, se arată o perioadă favorabilă pentru călătorii și pentru a vă înscrie la cursuri de dezvoltare continuă.

În cursul zilei de 11 sau în jurul ei, poate v-ar prinde bine să vă luaţi unele zile libere și să petreceţi mai mult timp cu cel/a drag/ă. În cursul datei de 14 sau în jurul ei, vă simţiţi bine în pielea voastră, iar acest lucru are un impact pozitiv asupra relațiilor cu persoanele din jurul vostru. În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, nu este exclus să apară certuri cu persoanele din jurul vostru, dar ar fi mai bine să le înăbuşiţi.

După 26 a lunii, este posibil să aveţi parte de unele divergenţe cu partenerul/a de viață și/sau afaceri pe seama banilor deținuți la comun sau pe care i-ați câștigat împreună. În cursul zilei de 27 sau în jurul ei, staţi foarte bine cu moralul și sunteţi pe drumul cel bun în ceea ce privește viața personală. Încercaţi să o ţineţi pe linia aceasta și veţi vedea că vă veţi dezvolta mult în direcția potențialului vostru.


Horoscop iulie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, s-ar putea să apară unele conflicte între voi și persoanele apropiate. În cursul zilei de 9 sau în jurul ei, bine ar fi să nu ajungeţi să vă certați cu persoana dragă din cauza carierei, chiar dacă unul dintre voi are mai multe realizări pe acest plan decât celălalt. Nu lăsaţi astfel de chestiuni să intervină între voi.

După 10 iulie, se poate să apară unele şanse de a rotunji câștigurile deținute la comun cu persoana iubită/asociatul/a sau poate vă valorificați veniturile câștigate împreună. În cursul zilei de 11 sau în jurul ei, dacă treceţi prin momente neplăcute, în final, nu este exclus să vedeţi cât de mult v-a ajutat acest lucru. După acest episod veţi avea mai multă încredere în voi înşivă/sevă.

În cursul zilei de 14 sau în jurul ei, s-ar putea să apară probleme, dar veţi observa că veţi trece peste ele cu bine. În cursul zilei de 24 sau în preajma ei, pot apărea unele dificultăți financiare, dar nu este ca și cum nu puteți tăia lucruri de pe lista de cumpărături. După 26 a lunii, comunicaţi mai greoi cu partenerul/a de viață/afaceri. În cursul sau jurul lui 27, apelaţi la părinţi dacă aveţi probleme.


Horoscop iulie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti iulie 2018
În cursul zilei de 5 sau în jurul ei, se poate să apară unele probleme la locul de muncă care riscă să se răsfrângă și asupra felului în care vă simţiţi la nivel fizic și emoțional. În cursul zilei de 9 sau în jurul ei, acestea s-ar putea să reapară, deci faceţi cumva să găsiţi o modalitate de a vă stabiliza pentru a nu avea de suferit. După 10 iulie, comunicaţi mai bine cu persoana iubită și/sau cu asociații/tele voştri/astre.

Discuțiile cu cel/a drag/ă și/sau cu partenerul/a de afaceri purtate în cursul sau în jurul zilei de 11 se prea poate să ducă în direcția potrivită și să vă lămurească unele confuzii care trenau de mult. În cursul zilei de 14 sau în jurul ei, puteți discuta planuri de afaceri cu cei/le de lângă voi, mai ales dacă aveţi în gând să faceţi ceva pe cont propriu. Se poate să ajungeți la o idee extrem de fezabilă.

În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, s-ar putea să comunicaţi mai lesne cu persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri. După 26 a lunii, se poate să apară unele probleme la locul de muncă sau chiar din punct de vedere al sănătății, deci încercaţi să o luaţi mai încet. În cursul zilei de 27 sau în jurul ei, viața voastră socială se îndreaptă în direcția potrivită, ceea că vă oferă un suflu proaspăt în acea perioadă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS