Horoscopul sănătăţii, 6-12 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 6-12 august 2018


Horoscop 6-12 august 2018, Berbec:

Luna Nouă din 11 august se poate să vă crească apetitul pentru aventură, deci răspundeţi cu înțelepciune oricărei propuneri de a încerca activități cu risc crescut de periculozitate ca și sporturile extreme, de exemplu. Se știe că sunteţi mari amatori/are de acțiune și noutate, dar nu luaţi decizii care v-ar putea pune în pericol. E important să ştiţi în ce vă băgaţi înainte de a fi prea târziu, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 6-12 august 2018, Taur:

Cu ocazia Lunii Noi din ziua de 11 august, se poate ca pretențiile și așteptările familiei în ceea ce vă privește să crească văzând cu ochii, fapt care să planeze greu pe umerii voştri săptămâna aceasta. Se arată astfel momente în care s-ar putea să vă îndoiţi de capacitățile voastre, punându-vă propria valoare sub semnul întrebării. Nu lăsaţi opiniile altora despre voi să vă dicteze părerea în ceea ce vă privește, arată horoscopul săptămânii.


Horoscop 6-12 august 2018, Gemeni:

Pe fondul Lunii Noi din data de 11 august, părerea celorlalți/te despre voi se poate să conteze mai mult pentru voi decât în mod normal. Dacă se întâmplă să faceţi obiectul unor zvonuri sau bârfe, nu e de mirare că vi se îneacă toate corăbiile și vă piere cheful de orice. Înţelegeţi că acolo unde sunt simpatii, trebuie să existe și antipatii, deci nu vă irosiţi energia încercând să le faceţi pe plac tuturor.


Horoscop 6-12 august 2018, Rac:

Contextul astral al zilelor de 6 şi 7 se poate manifesta asemenea unei săbii cu două tăișuri. Fie vă simţiţi în elementul vostru pe deplin, fie săriţi de la o stare de spirit la alta fără un motiv cert, derutându-i/le pe toți/ate cei/le aflați/te în jurul vostru. Străduiţi-vă să vă (re)găsiţi echilibrul interior și să vă menţineţi trăirile pe linia de plutire. Aveţi multe de câștigat dacă vedeţi partea plină a paharului!


Horoscop 6-12 august 2018, Leu:

Se poate să vă scăldaţi în ape destul de tulburi în ziua/lele de 6 și/sau 7 august. Nu e de mirare așadar dacă apropiații/tele vă acuză că vă purtați ca nişte copii/le razgâiaţi/te care devorează întreg timpul și atenția de care sunt ei/le dispuși/se. În loc să vă atacaţi, opriţi-vă o clipă și judecaţi situația la rece. Poate chiar au dreptate și ar trebui să încetaţi a mai aștepta mereu validări sau acceptul lor în tot ceea ce faceţi.


Horoscop 6-12 august 2018, Fecioară:

Pe fondul Lunii Noi din 11 august, se poate înmulți acuzele la adresa faptului că vă purtați de parcă aţi fi mai buni/e decât toți/ate ceilalți/lelalte. Adevărul este însă că tindeţi să vă purtați așa tocmai din cauza faptului că încrederea în forțele proprii lasă de dorit. Înainte de a comenta pe seama bățului din ochiul celuilalt/eilalte, aduceţi-vă aminte de bârna dintr-al vostru. În caz contrar, vă alegeţi cu antipatii pe care le puteaţi evita, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscop 6-12 august 2018, Balanţă:

Din câte s-ar părea, zilele de 10 şi 11 nu vă prind în formă maximă, ba chiar cu moralul destul de scăzut. E clar că nu vă convine ceva la voi înşivă/sevă, dar se face că ziua de 12 vă ajută să reveniţi la sentimente mai bune. Probabil că vă daţi și voi seama că aţi exagerat puţin ori că v-aţi cerut imposibilul. Contează mai mult decât orice să fiţi împăcaţi/te cu voi înşivă/sevă!


Horoscop 6-12 august 2018, Scorpion:

S-ar putea ca ziua de 12 august să nu fie cea mai reușită în ceea ce vă privește. S-ar părea că nu reuşiţi nicicum să vă menţineţi echilibrul interior. Ba dimpotrivă, riscă să se stârnească, dintr-un motiv sau altul, adevărate furtuni de trăiri și emoții. Poate ar fi bine să vă ţineţi departe de orice sursă de posibile neplăceri, dedicându-vă odihnei pentru ce va să vie săptămâna care urmează.


Horoscop 6-12 august 2018, Săgetător:

Luna Nouă din data de 11 se desăvârșește tocmai în casa filozofiei de viață, semn cum că săptămâna aceasta, mai mult decât oricând, ar fi indicat să acţionaţi în virtutea concepției conform căreia tot ceea ce faceţi trebuie să vină din inimă și să vorbească despre voi. Mental, contează mai mult decât credeţi că orice iese din mâinile voastre să poarte amprenta voastră personală. Fiţi voi înşivă/sevă!


Horoscop 6-12 august 2018, Capricorn:

Luna Nouă din ziua de 11 ocupă casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că evenimentele prefigurate în jurul acestui eveniment astral catalizează schimbări de substanță în interiorul vostru. Întrebaţi-vă dacă nu cumva așteptați prea mult de la cei/le din preajma voastră și faceţi ajustările care se impun dacă constatați că cerințele voastre sunt exagerate. Lăsaţi-vă surprinşi/se de ceilalți/lelalte pe viitor, arată horoscopul săptămânal.


Horoscop 6-12 august 2018, Vărsător:

Zilele de 6 şi 7 august vin la pachet cu riscul apariției durerilor de stomac, cel mai probabil pe fond nervos. Dacă vă necăjește un anumit lucru la cineva, semnalaţi-i motivul nemulțumirii voastre și veţi vedea că senzația de disconfort va dispărea ca prin minune. Deși aţi putea crede că procedând astfel nu faceţi altceva decât să înrăutăţiţi situația, vi se va dovedi negreșit contrariul.


Horoscop 6-12 august 2018, Peşti:

Luna Nouă din 11 este găzduită tocmai de casa sănătății din horoscopul vostru general. Nativii/ele acestui semn care suferă de boli ale inimii, dar care au depus eforturi considerabile în vederea vindecării sau a ameliorării acestor afectiuni, ar putea vedea progrese consistente în acest sens. În caz contrar, se poate confrunta cu riscul unor neplăceri. Aveți mare grijă!Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS