Horoscopul zilei de joi, 9 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 9 august 2018


Horoscop 9 august 2018, Berbec:

Vă este foarte uşor să vă faceţi plăcuţi/te deoarece vă puneţi sufletul pe tavă în faţa oamenilor pe care îi întâlniţi, aşteptând ca şi aceştia să facă acelaşi lucru pentru voi. În cazul în care aveţi de rezolvat probleme mai vechi, acesta este cel mai bun moment, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 9 august 2018, Taur:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante. Acordaţi o atenţie deosebită detaliilor deoarece ştiţi că acestea sunt cele care fac diferenţa. Spre seară, vă bucuraţi de compania unei persoane la care ţineţi foarte mult, arată horoscopul zilei.


Horoscop 9 august 2018, Gemeni:

Începeţi ziua de joi cu organizarea sarcinilor de care trebuie să vă ocupaţi. Acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi încercaţi să fiţi cât mai liniştiţi/te. Sunteţi pe drumul cel bun, încercaţi doar să aveţi mai multă încredere în voi deoarece veţi reuşi tot ce vă propuneţi.






Horoscop 9 august 2018, Rac:

În această perioadă sunteţi pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un proiect foarte important; sunteţi destul de obosiţi/te, însă continuaţi să vă păstraţi optimismul deoarece ştiţi că vă aşteaptă lucruri minunate. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 9 august 2018, Leu:

În această perioadă întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. De asemenea, acesta este un moment foarte bun pentru a face planuri pentru următoarea perioadă.


Horoscop 9 august 2018, Fecioară:

Vă doriţi foarte mult să vă concentraţi asupra unui proiect important pe care vreţi să îl transformaţi într-o sursă de venit financiar. Aveţi încredere în voi şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort deoarece ştiţi că veţi avea beneficii frumoase într-un timp destul de scurt, arată horoscopul de azi.


Horoscop 9 august 2018, Balanţă:

Comunicarea cu oamenii din jurul vostru se desfăşoară mai greu în această perioadă, însă vă înzestraţi cu multă răbdare şi reuşiţi să depăşiţi orice situaţie dificilă cu zâmbetul pe buze şi rămânând prieteni/e cu cei/le cu care interacţionaţi.






Horoscop 9 august 2018, Scorpion:

În această perioadă sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să puneţi bazele unui proiect destul de important pentru voi. Superiorii vă sunt alături şi vă susţin necondiţionat. Sunteţi pe drumul ce bun, îndrăzniţi să visaţi şi mai mult.


Horoscop 9 august 2018, Săgetător:

Planurile pe care le-aţi analizat atât de mult în această perioadă încep să se concretizeze. Sunteţi pe ultima sută de metri cu pregătirile şi aveţi emoţii pentru că ştiţi că vă aşteaptă o perioadă aglomerată, însă frumoasă. Oamenii dragi vă susţin din toată inima.


Horoscop 9 august 2018, Capricorn:

Simţiţi că stagnaţi în carieră şi vă gândiţi tot mai serios că este timpul să faceţi o schimbare cu privire la locul de muncă. Nu vă grăbiţi, însă încercaţi să analizaţi cu mare atenţie situaţia astfel încât să luaţi cea mai bună decizie pentru viitorul vostru.


Horoscop 9 august 2018, Vărsător:

În această perioadă sunteţi foarte concentraţi/te asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat pe plan profesional. Aveţi multă încredere în voi şi luaţi cele mai bune decizii. De asemenea, cu banii câştigaţi vă doriţi să faceţi o investiţie într-un proiect important.


Horoscop 9 august 2018, Peşti:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări pe plan personal, însă după o discuţie cu o persoană dragă alegeţi să mai aşteptaţi puţin deoarece lucrurile vor începe să se schimbe şi să se aranjeze în favoarea voastră. Spre seară, ieşiţi în oraş alături de cei/le dragi, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS