Horoscopul banilor, 13-19 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 13-19 august 2018


Horoscop 13-19 august 2018, Berbec:

Dedicaţi-vă prima zi a săptămânii activităților care țin de planurile voastre de viitor sau proiectelor de grup avute pe rol, pentru că aţi putea înregistra progrese consistente. În intervalul 14-16 august, evitaţi să vorbiţi în necunoștință de cauză și verificaţi-vă de două ori sarcinile înainte de a le preda. Aştrii consideră că excesul de zel din ziua de 17 vă poate aduce la conflicte cu conducerea firmei.


Horoscop 13-19 august 2018, Taur:

Abilitățile voastre de lideri/e ies la iveală în jurul zilei de 13 august şi se prea poate să vă alegeţi și cu un beneficiu material de pe urma lor. Dacă vi se propune să vă alăturaţi unui proiect de grup ale cărui perspective sună prea bine cândva în intervalul de zile 14-16, nu vă lăsaţi duşi/se de val și analizaţi la rece șansele voastre de reușită. În caz contrar, este posibil să vă solicite financiar prea mult!


Horoscop 13-19 august 2018, Gemeni:

În intervalul 14-16 august, puteți întâmpina probleme în a intui ce anume îşi doresc superiorii de la voi. Se poate ca directivele lor să se bată cap în cap, iar acest lucru își poate pune amprenta pe prestația voastră profesională, mai ales dacă lucraţi cu oamenii. Pot interveni schimbări neaşteptate în proiectele de care vă ocupaţi în ziua/lele de 16 și/sau 17 august. Aştrii vă recomandă să nu luaţi decizii în grabă.






Horoscop 13-19 august 2018, Rac:

Săptămâna poate debuta cu cheltuieli deloc de neglijat în cazul vostru, dar evitaţi să aruncaţi banii pe lucruri de care nu aveţi neapărat nevoie pentru a vă demonstra vouă sau altora ceva sau altceva. Lipsa viziunii de ansamblu sau perspectiva amplă confuză asupra sarcinilor de care vă ocupaţi în intervalul de zile 14-16 își poate pune amprenta pe munca voastră. Impulsivitatea șefilor/elor vă poate pune în dificultate în data de 17.


Horoscop 13-19 august 2018, Leu:

Se arată greutăţi de relaționare cu asociații/tele, clienții/tele sau colaboratorii/arele în prima zi a săptămânii, dar apele se vor liniști relativ repede. Se pot strecura încurcături financiare în proiectele comune sau planurile voastre de viitor în intervalul 14-16 august. În data de 17 se schimbă brusc viziunea de ansamblu asupra sarcinilor voastre, rezultatele muncii voastre vor reflecta această transformare de perspectivă.


Horoscop 13-19 august 2018, Fecioară:

În prima zi a acestei săptămâni puteți ateriza în mijlocul unei încurcături profesionale, produse probabil în urma conflictelor de orgolii dintre voi și colegii/ele de muncă. Intervalul de zile 14-16 vă poate aduce provocări în comunicarea cu asociații/tele, clienții/tele sau colaboratorii/arele. Cheltuielile neprevăzute ar putea interveni în ziua/lele de 16 și/sau 17 dacă vă programaţi un weekend peste posibilitățile financiare actuale.


Horoscop 13-19 august 2018, Balanţă:

În intervalul 14-16 august, se poate să vă lăsaţi duşi/se de valul gândurilor, trăirilor și reveriilor și să ajungeţi în imposibilitatea de a vă ține de agenda de muncă a acestor zile. Pentru că atenția vă e distrasă mai ușor decât de obicei, se prea poate să rataţi o parte din indicațiile și directivele superiorilor. Aştrii vă solicită sectorul financiar în weekend, iar bine ar fi să fiţi ceva mai strânşi/se la pungă!






Horoscop 13-19 august 2018, Scorpion:

Ziua de 13 se arată prielnică clarificării chestiunilor care țin de înstrăinarea unui imobil sau de o moștenire. Dacă aveţi în gând să vă achiziţionaţi un televizor, o bijuterie, un parfum nou sau orice alt produs a cărui cumpărare ar fi mai mult un moft decât o necesitate, aveţi grijă câţi bani cheltuiţi pentru el în intervalul 14-16 august. Aştrii avertizează că în zilele de 16 şi 17 se pot naște scântei între voi și colegi/e!


Horoscop 13-19 august 2018, Săgetător:

Dacă vă abţineţi să epataţi prin cunoștințele voastre și reuşiţi să vă exprimaţi ideile într-un limbaj cât mai accesibil, prezentările susținute în prima zi a săptămânii vor avea impactul scontat. În zilele de 16, 17, și/sau 18 poate fi nevoie să scoateți din buzunar ceva mai mulți bani decât v-aţi propus pentru a vă finanța pasiunile sau a achiziționa un cadou. Aştrii preconizează că o să vă luaţi de lucru acasă la sfârșitul săptămânii.


Horoscop 13-19 august 2018, Capricorn:

Începutul de săptămână vă aduce cheltuieli destul de mari, dar dacă lăsaţi orgoliul deoparte, se poate să reduceţi vizibil din ele. S-ar putea să nu rămâneţi cu mare lucru de pe urma ședințelor, întrevederilor sau audiențelor avute în intervalul de zile 14-16, fapt care poate scădea calitatea muncii voastre. În zilele de 18 şi 19 ale lunii, axaţi-vă pe activitățile care nu vă solicită prea mult bugetul propriu!


Horoscop 13-19 august 2018, Vărsător:

Faptul că vă axaţi mai mult pe binele comun al relațiilor profesionale decât pe dorințele și nevoile asociaților/telor, colaboratorilor/arelor și clienților/telor în data de 13 poate determina apariția unor conflicte între voi și ei/le. Lipsa unei certitudini cu privire la starea actuală a bugetului vostru vă poate determina să faceţi investiții mai mari decât vă puteți permite în pasiunile și planurile de viitor.


Horoscop 13-19 august 2018, Peşti:

Săptămâna vă întâmpină cu situații încurcate la locul de muncă, iscate poate din cauza lipsei de spirit de echipă sau a dorinței unora sau a altor de a ieși în evidență. În intervalul 14-16 august, sunt neindicate (re)negocierile de contracte sau manipularea înscrisurilor oficiale. În intervalul de zile 16-18, aştrii avertizează că banii vi se vor scurge printre degete la fel de repede cum aţi intrat în posesia lor.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS