Horoscopul dragostei, 13-19 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 13-19 august 2018


Horoscop 13-19 august 2018, Berbec:

Grație abilităților sociale afișate în prima zi a săptămânii, aveţi posibilitatea să cunoaşteţi oameni care vă împărtășesc viziunile și care vă pot ajuta să vă conturaţi planurile de viitor. În intervalul 14-16 august, se poate să vă retrageţi de pe scena socială, petrecându-vă timpul liber în compania celor dragi. Weekendul vă surprinde cu bateriile încărcate, doritori/are de distracție, dar nu exageraţi dacă ţineţi la reputația voastră.


Horoscop 13-19 august 2018, Taur:

Evitaţi să amestecaţi chestiunile financiare, de afaceri și prietenia în intervalul de zile 14-16. Riscul de a fi subiectivi/e și de a vă înhăma la un proiect păgubos la insistențele prietenilor/elor este destul de mare. Folosiţi-vă productiv impulsivitatea de care aţi putea da dovadă în intervalul de zile 16-18 și schimbaţi pe ultima sută de metri planurile de weekend avute cu familia.


Horoscop 13-19 august 2018, Gemeni:

Este posibil ca planurile voastre de weekend să se schimbe destul de brusc. Se prea poate ca noile aranjamente să presupună alte costuri, ceva mai ridicate poate decât anterioarele. Faceţi-vă calculele atent și dacă vi le permiteți, alăturaţi-vă amicilor/elor voştri/astre. Pe lângă faptul că aveţi șansa să vă distraţi pe cinste, puteți cunoaște figuri noi, interesante, care au interese și viziuni comune cu ale voastre.






Horoscop 13-19 august 2018, Rac:

Bine ar fi să vă aranjaţi în așa fel programul zilelor de sâmbătă și duminică încât să petreceţi mai mult timp în compania amicilor/elor vechi. Nu numai că aveţi șansa de a vă pune la curent cu ce se mai întâmplă în viețile lor, dar opiniile și sfaturile lor vă pot ajuta să vă clarificaţi unele chestiuni de cuplu care vă depășesc. Recomandat ar fi să le spuneţi că nu dispuneţi de un buget de weekend prea consistent!


Horoscop 13-19 august 2018, Leu:

Începutul de săptămână se prefigurează a fi unul destul de tensionat în cuplu, probabil din cauza faptului că nu vă simţiţi suficient de apreciaţi/te de către cel/a drag/ă. O chestiune delicată care ține, cel mai probabil, de sectorul intim ar putea atârna greu asupra vieții voastre sentimentale în intervalul de zile 14-16. Evitaţi acuzațiile de infidelitate!


Horoscop 13-19 august 2018, Fecioară:

Responsabilitățile casnice și/sau familiale, respectiv cele profesionale ar putea constitui cândva în intervalul de zile 14-16 un subiect de ceartă între voi și partener/ă. În zilele care urmează, adică din data de 16 până în data de 18, posesivitatea și gelozia se instalează în relația de cuplu, putând fie să aprindă spiritele, fie să anime atmosfera din cuplu. Depinde de voi însă care vor fi urmările acestora!


Horoscop 13-19 august 2018, Balanţă:

Fie îndatoririle voastre casnice și profesionale, fie cele care îi revin partenerului/ei pot ajunge să îl/o copleşească în 16 sau 17, probabil pentru că simte că nu îi mai acordaţi suficientă atenție ori nu mai are el/a timp necesar pentru voi. Sunteţi o echipă și puteți trece peste toate împreună.






Horoscop 13-19 august 2018, Scorpion:

Cândva între zilele de 14 şi 16, se poate să vă treziţi că obiceiurile financiare ale partenerului/ei sau celor mici au devenit păguboase, pretențiile lor crescând foarte mult. Așa pot apărea unele deficiențe de încredere în relația cu persoana iubită sau copiii care vă pot determina să impuneţi măsuri de austeritate ce pot duce la neînţelegeri. Redescoperiţi activitățile care odată vă aduceau împreună!


Horoscop 13-19 august 2018, Săgetător:

Situația de acasă se arată destul de confuză în intervalul 14-16 august, ambiguitate care se răsfrânge și asupra relației voastre cu cel/a drag/ă. În intervalul de zile 16-18, se poate să simţiţi că acea conexiune intimă avută odată cu partenerul/a și-a pierdut din intensitate ori că copiii au început să se poarte într-un fel care nu vă permite să mai aveţi aceeași încredere în ei. Asiguraţi-vă că nu vă înşelaţi!


Horoscop 13-19 august 2018, Capricorn:

Răsturnările de situație și schimbările de macaz domină atmosfera din casă și familia voastră din data de 16 până în data de 18. Nu e de mirare dacă acestea se vor resimți și în relația de cuplu, creând scântei între voi și persoana iubită. Weekendul vă surprinde însă binedispuși/se, indiciu că aceste turbulențe nu au zguduit prea tare temelia legăturii voastre afective.


Horoscop 13-19 august 2018, Vărsător:

Prima zi a săptămânii se poate dovedi a fi problematică și în cuplu, poate pentru că partenerul/a necesită validări din partea voastră, nevoie pe care nu sunteţi dispuşi/se să i-o satisfaceţi sau pe care nu o intuiţi deloc. Intervalul de zile 16-18 încălzește climatul sentimental, poate printr-o veste care vă bucură pe amândoi sau pentru că abordați subiecte de discuție care vă interesează în aceeași măsură.


Horoscop 13-19 august 2018, Peşti:

Pe plan domestic, zilele de 14, 15 și 16 pot fi destul de agitate, deși se poate să vă fie greu să determinaţi ce anume îi lipsește atmosferei de acasă. Pe de altă parte, la nivel sentimental și în relație cu cei mici, lucrurile par să se deruleze de minune. Din câte se pare, zilele de 18 şi 19 vă vor fi presărate de vizite din partea rudelor de origine, dar și prietenilor/elor de-o viață.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS