Horoscopul zilei de duminică, 1 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 1 iulie 2018


Horoscop 1 iulie 2018, Berbec:

Acțiunile voastre din această zi au efecte pe termen lung asupra echilibrului vostru interior. Chiar dacă nu vă daţi seama de anumite aspecte, ele totuși sunt prezente. Pentru a vă menține vitalitatea la cote maxime, este important să faceţi mai multă mișcare fizică, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 1 iulie 2018, Taur:

În această perioadă sunteţi destul de sociabili/e cu oamenii din jurul vostru; încercaţi să comunicaţi deschis şi sincer cu toţi/ate cei/le pe care îi/le întâlniţi. Spre seară, este posibil să căutaţi un cadou drag partenerului/ei de cuplu pentru a îi mulţumi pentru tot ce face pentru voi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 1 iulie 2018, Gemeni:

Prima zi din luna iulie vă găseşte cu zâmbetul pe buze; decideţi să petreceţi aceste momente libere în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Comunicaţi foarte bine cu aceştia şi reuşiţi chiar să rezolvaţi un conflict mai vechi avut cu o rudă apropiată sau cu un/o prieten/ă foarte drag/ă.






Horoscop 1 iulie 2018, Rac:

Azi vă este foarte uşor să vă exprimaţi liber; în cazul în care ieşiţi în oraş, aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi cu care puteţi lega prietenii de lungă durată. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o mică surpriză din partea unui om foarte drag.


Horoscop 1 iulie 2018, Leu:

Mergeţi azi la un eveniment deosebit, acolo unde sunt șanse ridicate să vă întâlniţi cu un/o bărbat/femeie de care aţi fost extrem de îndrăgostiţi/te acum ceva timp. Deși în trecut el/a v-a respins, acum va fi complet fascinat/ă de voi.


Horoscop 1 iulie 2018, Fecioară:

Ziua de duminică este destinată relaxării; în primele ore ale dimineţii vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu. După orele prânzului, activităţile în aer liber vă ajută să vă destindeţi şi să uitaţi de problemele şi de stresul din ultima perioadă, arată horoscopul zilei.


Horoscop 1 iulie 2018, Balanţă:

Vă doriţi parteneriate de succes, evenimente de mare anvergură la care să participaţi și o viață socială mult mai intensă. Tot ceea ce vă proiectaţi poate deveni realizabil! Este esențial doar să vă încredeţi în propria capacitate de a „lupta” cu obstacolele.


Horoscop 1 iulie 2018, Scorpion:

După o perioadă destul de aglomerată şi stresantă în ceea ce priveşte viaţa profesională, astăzi hotărâţi că este timpul să vă îndreptaţi atenţia şi asupra partenerului/ei de cuplu, care v-a oferit toată libertatea de care aţi avut nevoie.


Horoscop 1 iulie 2018, Săgetător:

Vă doriţi foarte mult să aveţi o zi liniştită şi relaxantă. Nu vă faceţi foarte multe planuri, ci încercaţi doar să vedeţi ce vă rezervă aceste zile frumoase în materie de viaţă personală şi socială. Spre seară, este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important.


Horoscop 1 iulie 2018, Capricorn:

Ziua de 1 iulie este una interesantă şi frumoasă pentru voi; aştrii vă sfătuiesc să vă pregătiţi deoarece urmează o perioadă plină de surprize pe toate planurile pentru voi. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană care vă va cădea cu tronc.






Horoscop 1 iulie 2018, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte relaxaţi/te şi cu zâmbetul pe buze; aşteptaţi această zi cu nerăbdare deoarece simţeaţi nevoia să vă bucuraţi de puţină linişte. Profitaţi de aceste momente şi încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 1 iulie 2018, Peşti:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan personal; aceasta este o perioadă foarte bună pentru a petrece mai mult timp în compania voastră astfel încât să vă ascultaţi gândurile şi sentimentele şi să vă daţi seama de ce are nevoie sufletul vostru, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS