Horoscopul banilor, 2-8 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 2-8 iulie 2018


Horoscop 2-8 iulie 2018, Berbec:

Zilele de 5, 6 și 7 (dacă lucraţi și în mijlocul weekendului) se arată a fi cele mai aglomerate la locul de muncă. V-aţi putea confrunta cu termene-limită presante, indicații contradictorii, precum și cerințe greu de efectuat, dar șansele sunt mari să vă ridicaţi la înălțimea așteptărilor dacă vă faceţi treaba cu dedicare. Aştrii vă recomandă însă ca mai apoi să nu vă culcaţi pe lauri, scrie horoscop-urania.org. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Berbec.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Taur:

La acest nivel, nu se arată mare lucru săptămâna aceasta. Merită totuși menționat faptul că în prima zi a săptămânii se pot ivi unele problemele legate de uzul finanțelor deținute în asociere cu partenerul/a de viață sau afaceri. S-ar părea că unul dintre voi a umblat la fondurile comune, fapt care ar putea genera în această zi discuții în contradictoriu care să vă agite, arată horoscopul săptămânii. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Taur.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Gemeni:

Se pot distinge în data de 2 a lunii unele dificultăți în comunicarea cu asociații/tele, clienții/tele și/sau colaboratorii/arele, dar odată depășite, nu vă vor mai face probleme pe viitor. Ziua de 4 iulie e cea mai potrivită pentru interviuri de angajare, respectiv întâlniri de afaceri, deci încercaţi să le programaţi atunci. În rest, nu se prefigurează săptămâna aceasta provocări care să vă dea mari bătăi de cap. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Gemeni.






Horoscop 2-8 iulie 2018, Rac:

Zilele de 2, 3 și 4 pot veni ca o mană cerească pentru bugetul vostru. Eforturile voastre încep să dea roade și se prea poate să vă alegeţi cu un bonus de performanță, o primă sau chiar o mărire de salariu. Reţineţi totuși că ziua de 4 iulie poate fi acompaniată de erori în exercițiul muncii ori de disensiuni cu colegii/ele de muncă. Aştrii vă recomandă să fiţi atenţi/te cum comunicaţi. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Rac.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Leu:

Zilele de 5 și 6 se pot dovedi de bun augur pentru situația voastră bănească ori materială. V-aţi putea alege cu un supliment financiar printr-o metodă sau alta, numai fiţi atenţi/te că în data de 7 a lunii puteți fi tentaţi/te să achiziţionaţi bunuri costisitoare de care nu aţi fi avut neapărată nevoie perioada aceasta. Se știe că apreciaţi produsele de lux, dar pentru moment ar fi bine să vă luaţi puţin gândul de la ele. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Leu.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Fecioară:

Cu toate că poate nu sunteţi în cea mai bună formă până în data de 4 iulie, reuşiţi probabil să descurcaţi ițele unei probleme de ordin financiar ori poate găsiţi metoda prin care depăşiţi obstacolul apărut de curând în calea unei colaborări productive cu asociații/tele, clienții/tele și/sau colaboratorii/arele. Șanse, firave într-adevăr, dar totuși prezente, de bani se arată la sfârşitul săptămânii, cândva în data de 8 iulie, arată horoscopul săptămânal. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Fecioară.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Balanţă:

Intervalul 2-4 iulie vă surprinde într-o dispoziție sociabilă, expansivă și pregătită să profite de ocaziile care se arată de îndată ce ele apar. Se prea poate să primiţi ponturi valoroase, să cunoaşteţi oameni dispuşi să investească în ideile voastre ori persoane gata să vi se alăture în cadrul unui proiect. Bine ar fi să nu daţi prea multă importanță vocilor cârcotașe care se aud în data de 7 a lunii. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Balanţă.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Scorpion:

Ziua de 2 a lunii ar putea veni la pachet cu lipsuri de ordin financiar sau material pe care le-aţi sesizat mai din timp și care se acutizează în prima zi a săptămânii dintr-un motiv sau altul. Totuși, în data de 4 se poate să aveţi parte de unele mici noroace de bani. Nu îi cheltuiţi pe nimicuri deoarece puteți avea nevoie urgentă de ei în prima zi de weekend când aştrii preconizează că trebuie să faceţi o infuzie de capital într-un proiect. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Scorpion.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Săgetător:

Intervalul 5-7 inclusiv, dacă munciţi în această zi, v-ar putea găsi într-o poziție de conducere. Poate că nu vă alegeţi cu o promovare, dar într-un fel sau altul, vă bucuraţi de mai multă autoritate decât de obicei. De pe urma acestei experiențe pare să aibă de câștigat nu doar relația voastră cu şefii/ele, ci și situația voastră financiară actuală. Puteți atrage un bonus pe măsura eforturilor. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Săgetător.






Horoscop 2-8 iulie 2018, Capricorn:

Chiar dacă aştrii nu indică apariția unor evenimente importante în sfera vieții profesionale, merită menționat faptul că se poate să aveţi senzația că experimentaţi liniștea dinaintea furtunii. Poate că aţi trecut mult prea ușor peste unele situații ori v-aţi achitat prea repede de unele sarcini și aveţi impresia că, mai devreme sau mai târziu, vor ieși la suprafață greşeli. Bine ar fi să fiţi precauţi/te. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Capricorn.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Vărsător:

Intervalul 2-4 iulie poate simplifica vizibil interacțiunile dintre voi și asociați/te, colaboratori/are și clienți/te. Se prea poate să descoperiți că împărtășiți anumite viziuni și idealuri ori că ideile voastre nu sunt chiar atât de diferite precum vă păreau la început. Totuși, e posibil ca în data de 7 a lunii, investițiile voastre de energie, timp și resurse în proiectele comune se poate să nu fie la același nivel. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Vărsător.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Peşti:

Intervalul 2-4 iulie se arată a fi unul în care a munci cu drag și spor nu reprezintă o utopie. În aceste zile, vă bucuraţi de un randament crescut și de capacitatea de a vorbi pe limba şefilor/elor în ciuda diferențelor peste care altfel vă este greu să treceți. Dacă lucraţi în data de 7 a lunii, merită menționat că se prefigurează o ciocnire de orgolii între voi și un/o asociat/ă sau client/ă, arată horoscopul acestei săptămâni. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Peşti.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS