Horoscopul zilei de miercuri, 3 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 3 ianuarie 2018


Horoscop 3 ianuarie 2018, Berbec:

O să vă petreceţi foarte mult timp în afara casei azi, în mare parte a timpului rezolvând problemele unor persoane apropiate vouă. La un moment dat ajungeţi inclusiv să fiţi implicaţi/te într-o încurcătură din această cauză, dar vestea bună este că treceţi uşor peste.


Horoscop 3 ianuarie 2018, Taur:

Aşteptaţi-vă la momente pline de romantism azi. Un/o bărbat/femeie care vă place de foarte multă vreme face tot posibilul să vă cucerească şi va pune la punct un plac grandios pentru a o realiza. Sunteţi cu totul impresionaţi/te de demersul său.


Horoscop 3 ianuarie 2018, Gemeni:

Aveţi un proiect extrem de dificil în desfăşurare la muncă şi nu mai ştiţi cum să îi daţi de cap. La un moment dat cereţi ajutorul unui/ei coleg/e, dar aveţi neplăcuta surpriză de a constata că el/a vă susţine, dar apoi îşi asumă toţi laurii. Sunteţi furibunzi!


Horoscop 3 ianuarie 2018, Rac:

Toată ziua nu vă gândiţi decât la o pasiune pe care aţi descoperit-o în vacanţă şi care vă face să vă simţiţi împliniţi/te. Vă trece prin cap inclusiv ideea că aţi putea să trăiţi din această muncă, deşi aveţi încă îndoieli. Veţi reuşi!


Horoscop 3 ianuarie 2018, Leu:

Aveţi o intuiţie ireproşabilă azi şi nimic nu scapă ochilor voştri atenţi. Realizaţi că iubitul/a are un comportament ciudat faţă de voi sau că un/o amic/ă este disperat/ă. Deşi sunt numai lucruri negative, va conta mult că le descoperiţi.


Horoscop 3 ianuarie 2018, Fecioară:

După o perioadă în care v-aţi odihnit, a venit momentul să vă reîntoarceţi la treabă şi să vă apucaţi de proiectele pe care le-aţi amânat înainte de vacanţă. Există posibilitatea să începeţi un nou proiect ce vă va aduce o mărire de salariu. Se pare că veţi fi nevoiţi/te să vă pregătiţi de o petrecere în familie.


Horoscop 3 ianuarie 2018, Balanţă:

O ţineţi tot într-o petrecere de la Revelion încoace. Însă, deşi sunteţi în continuare o gazdă perfectă şi păreţi de neoprit, adevărul este că aţi cam obosit şi voi. Aveţi nevoie de relaxare şi parcă nici ideea de a vă întoarce la muncă nu vă mai supără.


Horoscop 3 ianuarie 2018, Scorpion:

Exploataţi la maximum potenţialul zilei şi aveţi grijă ca azi să vă ocupaţi timpul numai cu activităţi care vă stimulează creativitatea. Nu este neapărat nevoie să vă implicaţi în activităţi artistice, e suficient şi să faceţi ceva ce vă place, ceva nou.


Horoscop 3 ianuarie 2018, Săgetător:

Aveţi o atitudine extrem de egoistă. Oricât ar părea de ciudat, veţi face totul pentru ca o persoană care vă poate ajuta în carieră să primească ceea ce îşi doreşte, inclusiv dacă asta înseamnă să sacrificaţi o prietenie. Veţi regreta!


Horoscop 3 ianuarie 2018, Capricorn:

Persoana iubită a intrat într-o încurcătură enormă, iar voi va trebui să o susţineţi financiar ca să iasă din ea. Prin urmare, bugetul familiei voastre va fi compromis şi va trebui să renunţaţi la câteva plăceri. Nu îi reproşaţi însă nimic, ceea ce vă întăreşte relaţia.


Horoscop 3 ianuarie 2018, Vărsător:

Ţineţi minte data de 3 ianuarie, deoarece va fi o zi perfectă pentru voi, pur şi simplu sublimă! Mergeţi la un eveniment care vă fascinează şi vă îmbogăţeşte spiritual, iar acolo întâlniţi o persoană care va fi extrem de importantă în viitorul vostru.


Horoscop 3 ianuarie 2018, Peşti:

Din păcate, se anunţă o zi grea şi neplăcută pentru Peşti. Sunteţi necăjiţi/te din cauza criticilor constante la care vă supune partenerul/a vostru/astră şi nu reuşiţi să îi oferiţi un răspuns pe măsură. Veţi ajunge la depresie din cauza lor şi cu greu vă veţi mai reveni.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS