Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop săptămânal adevărat: 1-7 ianuarie 2018


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Berbec:

În zilele de 5 şi 6 ianuarie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că se anunță un sfârșit de săptămână în care trebuie să aveţi grijă de sănătatea voastră. Încercaţi să nu exageraţi cu răsfățurile culinare sau de altă natură fiindcă s-ar putea să nu se sfârșească tocmai bine pentru voi. Moderația este aliatul vostru de încredere în acest weekend.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Taur:

Luna Plină din 1 a lunii stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, indiciu că discuțiile cu persoanele apropiate se pot dovedi de un real ajutor în procesul de aducere la nivelul adevăratului vostru potențial. Feedback-ul lor vă arată unde anume greşiţi.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Gemeni:

Cu excepția zilei de duminică, s-ar părea că aştrii vă sar la numărătoarea zodiilor greu încercate din punct de vedere al bunăstării fizice și emoționale. În cursul zilei de duminică sau în jurul ei, nu este exclus ca lucrurile să ia o altă întorsătură. Luna intră în casa sănătății voastre fizice, ceea ce înseamnă că s-ar dori să luaţi mese frugale și să nu exageraţi cu sportul.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Rac:

Luna Plină din 1 ianuarie se manifestă plenar în zodia nașterii voastre, deci casa personalității voastre, fapt care indică că puteți fi destul de agitaţi/te săptămâna aceasta. Acest lucru este cauzat cel mai probabil de faptul că aveţi multă energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi în avantajul vostru. Încercaţi să o îndreptați în direcția unor scopuri constructive, căci altminteri este posibil să ajungă să vă controleze ea pe voi.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Leu:

Luna Plină din 1 ianuarie se suprapune tocmai peste casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă în casa subconștientului. Vă puteți simți îngrozitor de neapreciaţi/te săptămâna aceasta, motiv pentru care încrederea în voi înşivă/sevă poate lăsa de dorit săptămâna aceasta. Luaţi aminte că nu aveţi nevoie de aprobări exterioare.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Fecioară:

Luna Plină din 1 a lunii se manifestă în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indiciu că s-ar putea ivi progrese importante pe aceste două planuri. Dacă sunteţi interesaţi/te să descoperiţi potențiali sponsori sau persoane care vă împărtășesc viziunile și idealurile, fiţi activi/e pe plan social săptămâna aceasta. Se poate să îi întâlniţi în cele mai ciudate circumstanțe și locuri.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Balanţă:

În zilele de 5 şi 6 ianuarie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil să fiţi mai severi/e cu voi înşivă/seva decât în mod normal zilele acestea. Dacă vreţi să aveţi parte de un sfârșit al săptămânii așa cum trebuie, încercaţi să fiţi mai toleranţi cu voi înşivă/sevă și cu cei apropiaţi. Este în puterea voastră să faceţi acest lucru.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Scorpion:

Casa în care se manifestă plenar Luna Plină din 1 a lunii, adică a filozofiei voastre de viaţă, mai simbolizează și străinătatea și studiile înalte, semn cum că aţi putea fi invitaţi/te să urmaţi un curs de perfecționare continuă profesională sau să participaţi la un schimb de experiență peste graniţe. Nu numai că puteți dobândi mai multă experiență de muncă, dar vă puteți și maturiza la nivel personal prin cei întâlniți.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Săgetător:

Luna Plină din 1 ianuarie se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că săptămâna aceasta ar putea veni la pachet cu evenimente care pot avea un impact emoțional destul de puternic asupra voastră. Nu v-ar prinde rău o cură de detoxifiere mentală și emoțională. Ridicaţi mizeria de sub covor și daţi piept cu realitatea, oricât de crudă ar fi ea.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Capricorn:

Luna Plină din 1 a lunii se manifestă plenar în casa partenerilor de afaceri, asociaților și clienților, indiciu că se doreşte să vă puneţi la bătaie întregile rezerve de diplomație și tact pentru a trece în mod remarcabil peste această săptămână lucrătoare. Toate vor merge bine zilele acestea dacă sunteţi sociabili/e și vă interesaţi care sunt dorințele și nevoile lor.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Vărsător:

Luna Plină din 1 ianuarie se formează tocmai în casa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că se anunță o săptămână în care persoanele născute în acest semn zodiacal care suferă de boli cardiovasculare ar trebui să fie prudente. La cel mai mic semn de disconfort, li se recomandă să consulte imediat un medic. Poate ar fi indicat să evitaţi efortul susținut și stresul, măcar pe parcursul acestor zile.


Horoscop 1-7 ianuarie 2018, Peşti:

Luna Plină din 1 a lunii indică faptul că, cel puțin zilele acestea, v-aţi putea rotunji veniturile dintr-o activitate extraprofesională care vă stârneşte interesul și căreia îi consacraţi o mare parte din timpul vostru liber. Gândiţi-vă cum aţi putea face ca această pasiune să genereze nu numai veselie și bună dispoziție, ci și bani în plus. Se prea poate ca, în timp, să ajungeţi să o transformaţi într-o carieră.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS