Horoscopul lunii decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: decembrie 2017


Horoscop decembrie 2017, Berbec:

Horoscop Berbec decembrie 2017
În data de 1 sau în jurul ei, există riscul să nu vă aflaţi în cea mai bună formă sau doar sunteţi mai ocupaţi/te decât de obicei la serviciu. După 1 a lunii, se arată o perioadă favorabilă pentru relațiile la distanță. În cursul ori în jurul lui 6, nu faceţi călătorii lungi și nu susţineţi examene. Din 9 încolo, puteți fi mai posesivi/e decât de obicei.

În ziua de 10 sau în jurul ei, starea voastră de spirit pare a fi la înălțime. În preajma aceleiași date, nu este exclus să primiţi probe din partea destinului. În cursul sau în jurul lui 15, comunicaţi eficient cu persoanele aflate la o distanță mare de voi. Dacă aveţi o relație la distanță, ziua de 20 se arată a fi prielnică pentru voi. După data de 20, vă stabilizaţi pe partea de carieră, dar apar și provocări.

După 23 a lunii, se dă liber la întreprins călătorii, iar în jurul sau în cursul lui 25, chiar v-ar prinde bine să evadaţi puțin din cotidian. Din 25 încolo, se arată o perioadă excelentă pentru cariera voastră și felul în care sunteţi văzuţi/te în societate. În cursul sau în preajma datei de 28, sunteţi ceva mai profunzi/de în simțiri decât de obicei, fapt pentru care nivelul vostru de romantism crește considerabil acum.


Horoscop decembrie 2017, Taur:

Horoscop Taur decembrie 2017
În ziua de 1 sau în preajma ei, treceţi prin provocări la serviciu sau poate nu sunteţi tocmai în cea mai bună formă. După această dată, relațiile voastre profesionale sau cea sentimentală trec la un alt nivel. Din 3 încolo, se poate dezechilibra raportul de forțe dintre voi și persoana iubită și chiar ajunge la o ruptură în jurul ori în cursul lui 6. După 9 a lunii, se animă atmosfera în parteneriatul de viață și/sau de afaceri.

În jurul sau în cursul datei de 10, s-ar putea să treceţi prin unele greutăți care vă vor face mai puternici/e. Nu împrumutaţi bani de la prieteni sau pentru a finanța proiecte în preajma aceleiași date. Balanța dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri poate avea de suferit în jurul sau în cursul lui 15. Treceţi cu succes prin provocări în cursul sau în preajma lui 20. Din 20 încolo, ar trebui să evitaţi călătoriile lungi.

După 23 decembrie, raportul de forțe dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri se pune în ordine. În jurul sau în cursul lui 25, se pot ivi iar provocări pe plan relațional. După 25 a lunii, începe o perioadă bună pentru persoanele aflate în relații la distanță. Din 28 încolo, se anunță un timp favorabil pentru a gândi planuri de viitor alături de persoana dragă.


Horoscop decembrie 2017, Gemeni:

Horoscop Gemeni decembrie 2017
În data de 1 sau în jurul ei, poate fi greu să vă împărţiţi corect între prieteni și cel/a drag/ă. După 1 a lunii, se anunță o perioadă bună pe plan sentimental. Din 3 încolo, vorbiţi mai greu pe limba persoanei iubite. În jurul sau în cursul lui 6, se ajunge la neînţelegeri. Din 9 decembrie, se arată o perioadă animată pe planul profesional. În cursul sau în jurul lui 10, duceţi negocieri legate de proiecte.

În preajma aceleiași date, se duc lupte pentru putere între voi și persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri. În cursul sau în preajma lui 15, discuțiile cu cel/a drag/ă ajung la concluzii clare. În cursul sau în jurul lui 20, apare şansa de a lega un parteneriat de perspectivă. Din 20 încolo, conexiunea dintre voi și partener/ă poate avea de suferit sau se poate ancora și mai mult.

După data de 23 a lunii, comunicaţi din nou mai bine cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. În cursul sau în jurul lui 25, relațiile dintre voi s-ar putea răci puţin. După data de 25, lucraţi mai mult la stabilitatea relației de cuplu și/sau a celei profesionale. Profesional, pare să vă meargă mai bine decât aţi fi anticipat în cursul sau în preajma lui 28.


Horoscop decembrie 2017, Rac:

Horoscop Rac decembrie 2017
În ziua de 1 sau în jurul ei, vă împărţiţi mai greu între casă și carieră decât de obicei. Din 1 încolo, vă înţelegeţi parcă mai bine cu colegii/ele de muncă. După data de 3 decembrie, relațiile voastre ar putea avea de suferit din nou. Din 9 a lunii, se animă viața voastră sentimentală. În cursul sau în jurul zilei de 10, vă puteți confrunta cu unele probe la serviciu.

În preajma aceleiași date, acestea pot duce la unele neînţelegeri cu colegii/ele de la serviciu. În cursul sau în jurul de 15, acestea se pot accentua. În data de 20 sau în preajma ei, s-ar putea să apară unele şanse financiare. După 20 decembrie, se stabilizează relația cu partenerul/a sau întâlniţi pe cineva cu care puteți întemeia o familie.

Din 23 încolo, comunicaţi parcă mai bine cu tovarăşii/ele de muncă. După data de 25, se anunță o perioadă prielnică în viața de cuplu. Din 28 încolo, bine ar fi ca doar voi, persoana iubită și cei mici să plecați undeva împreună. Vă face bine să petreceți timp de calitate împreună.


Horoscop decembrie 2017, Leu:

Horoscop Leu decembrie 2017
Diferențele dintre voi și interlocutorii voştri își pot spune cuvântul în data de 1 sau în preajma ei. După această zi, se arată mai multe oportunităţi de flirt decât de obicei. Din 3 încolo, comunicaţi mai greu cu cel/a drag/ă și/sau cei mici. Aşadar, se poate ajunge la neînţelegeri în jurul sau în cursul lui 6. Din 9 încolo, se animă atmosfera în familie. În data de 10 sau în jurul ei, starea voastră de spirit este bună.

În cursul sau în preajma zilei de 15, comunicaţi parcă mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul lui 20, se arată un climat astral favorabil să evadaţi din cotidian cu persoana dragă. Din 20 încolo, se arată o perioadă prielnică, dar obositoare la muncă. După 23 a lunii, vorbiţi bine pe limba celui/ei drag/i și a celor mici.

În ziua de 25 sau în jurul ei, mai pot apărea unele probleme între voi și copii și/sau persoana iubită, dar nu foarte grave. Din 25 încolo, se îndulcește atmosfera pe plan profesional, semn cum că vă înţelegeţi mai bine cu colegii/ele de serviciu. În cursul sau în preajma zilei de 28, puteți trece prin unele momente delicate, dar străduiţi-vă să faceţi în așa fel încât să apelaţi la persoanele dragi pentru sprijin.


Horoscop decembrie 2017, Fecioară:

Horoscop Fecioară decembrie 2017
În ziua de 1 sau în jurul ei, pot apărea unele greutăţi de ordin financiar. După această dată, se animă atmosfera în familie. Din 3 încolo, comunicaţi parcă mai greu cu familia voastră. În data de 6 sau în preajma ei, este ceva mai complicat să vă înțelegeți. După 9 a lunii, sunteţi mai asertivi/e în discuții. În cursul sau în jurul lui 10, apelaţi la membrii/ele familiei în caz de unele probleme.

În preajma aceleiași date, nu lăsaţi rudele să se amestece în bucătăria internă a cuplului. În cursul sau în jurul zilei de 15, comunicaţi ceva mai lesne cu familia. Dacă treceţi prin încercări, cereţi ajutorul persoanelor apropiate în cursul sau în preajma lui 20. După data de 20 decembrie, viața voastră sentimentală se liniștește și se stabilizează. Din 23 încolo, comunicaţi parcă din nou mai bine cu familia.

În 25 sau în preajma acestei zile, se arată o atmosferă mai calmă, dar totuși puțin formală în familie. Din 25 încolo, se întrevăd ocazii noi de flirt, dar încercaţi să profitați doar de cele care merită cu adevărat. În cursul sau în jurul zilei de 28, se iveşte un moment bun să purtaţi discuții cu persoana dragă, negocieri cu potențiali/e clienți/te ori să semnaţi contracte pe marginea cărora aţi vorbit de curând.


Horoscop decembrie 2017, Balanţă:

Horoscop Balanţă decembrie 2017
În data de 1 sau în jurul ei, pot apărea discuții în contradictoriu între voi și persoana iubită și/sau partenerul/a de afaceri. Din 1 încolo, sunteţi mai fermecători/are și carismatici/e decât de obicei. După 3 decembrie, se reduce capacitatea abilităților voastre de socializare și comunicare. După 9 a lunii, apar ocazii financiare de unde nu vă așteptați.

În cursul sau în preajma zilei de 10, se creează un climat favorabil discuțiilor cu cel/a drag/ă și/sau partenerul/a de faceri. Pot apărea conflicte cu colegii/ele de serviciu sau defecțiuni la aparatura de la birou în preajma aceleiași date. O zi propice pentru a purta discuții este cea de 20. După această dată, se poate răci atmosfera cu membrii/ele familiei.

Din 23 încolo, vă redobândiţi abilitățile de comunicare și socializare. Ele pot da greș însă în jurul sau în cursul zilei de 25. Din 25 a lunii, se animă atmosfera de acasă, fapt pentru care vă înţelegeţi mai bine ca oricând cu membrii/ele familiei. În 28 sau în jurul acestei zile, pot apărea şanse de valorificare a economiilor și/sau suplimentare a veniturilor voastre.


Horoscop decembrie 2017, Scorpion:

Horoscop Scorpion decembrie 2017
În ziua de 1 sau în jurul ei, s-ar putea să nu fiţi în cea mai bună formă sau să aveţi parte de examene la serviciu. Din 1 încolo, pot apărea unele şanse financiare. După 3 a lunii, aţi putea afla că unele sunt piste false. După 9 decembrie, aveţi mai multă energie. În 10 sau în jurul acestei zile, puteți face bani de pe urma unor comisioane.

În data de 15 sau în jurul ei, puteți afla cum anume să vă valorificaţi economiile și/sau să vă rotunjiţi veniturile. În cursul sau în jurul lui 20, apar unele noi ocazii de câștig. Din 20 încolo, sunteţi ceva mai tăcuţi/te și lăsaţi faptele să vorbească pentru voi. După 23, aflaţi ponturi despre cum să vă suplimentaţi banii.

În cursul sau în jurul zilei de 25, nu este exclus ca unele astfel de demersuri financiare să dea greș, deci încercaţi să le alegeţi doar pe acelea care au capacitatea de a se materializa în practică. Din 25 încolo, sunteţi mai cuceritori/are și carismatici/e decât în mod obișnuit. În cursul sau în preajma zilei de 28, sunteţi într-o dispoziție romantică, indiciu că nu veţi petrece nicicum sărbătorile de iarnă singuri/e.


Horoscop decembrie 2017, Săgetător:

Horoscop Săgetător decembrie 2017
În data de 1 sau în jurul ei, vă împărţiţi mai greu între viața socială și cea sentimentală. După această zi, sunteţi mai captivanţi/te și carismatici/e decât de obicei. Din 3 încolo, sunteţi mai puțin vorbăreți/e decât de obicei. După 9 decembrie, pot reapărea obsesii, vicii, temeri și nemulțumiri în peisaj. Nu le lăsaţi să vă domine.

În 10 sau în jurul acestei zile, starea voastră de spirit este mai bună decât oricând. În preajma aceleiași zile, se pot ivi unele conflicte între voi și membrii/ele familiei. Șarmul vostru atinge cote înalte în cursul sau în preajma zilei de 15. În 20 a lunii, starea voastră de spirit excelează din nou. După această dată, se poate ca resursele voastre bănești să se limiteze cumva.

După 23, deveniţi la fel de comunicativi/e ca în mod normal. În cursul sau în preajma zilei de 25, poate nu reuşiţi să vă faceţi plăcuţi/te în orice situație. După data de 25, apar şanse de valorificare a economiilor și/sau de suplimentare a veniturilor realizate. În 28 sau în preajma acestei zile, nu plecaţi urechea la bârfe și nu daţi crezare zvonurilor. În caz contrar, veţi avea multe de pierdut.


Horoscop decembrie 2017, Capricorn:

Horoscop Capricorn decembrie 2017
În ziua de 1 sau în jurul ei, diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutori pot duce la certuri. După 1 a lunii, o dragoste din trecut reapare în viața voastră sau vă răscolește. Din 3 încolo, nu persistaţi în tipare de gândire învechite. După 9 decembrie, viața voastră socială se animă, indiciu că vă faceţi mulți/te amici/e de nădejde.

În 10 sau în jurul acestei zile, lăsaţi-vă ajutaţi/te de familie dacă treceţi prin momente grele. În cursul sau în jurul zilei de 15, nu vă lăsaţi pradă prejudecăților. În data de 20 sau în jurul ei, apelaţi la persoanele apropiate dacă aveţi unele probleme. Din 20 încolo, sunteţi mai puțin expansivi/e decât de obicei.

După 23, comunicaţi din nou mai ușor cu prietenii/ele. În cursul sau în preajma zilei de 25, nu este exclus să vă împăcaţi cu un/o fost/ă iubit/ă sau doar să fiți în relații mai bune. Din 25 încolo, sunteţi mai seducători/are decât de obicei. În cursul sau în preajma zilei de 28, se arată un moment prielnic să reglaţi unele conturi cu unii/ele prieteni/e.


Horoscop decembrie 2017, Vărsător:

Horoscop Vărsător decembrie 2017
În data de 1 sau în jurul ei, puteți întâmpina unele probleme financiare. După această dată, viața voastră socială devine mai animată decât până acum. După data de 3, comunicaţi însă mai deficitar cu unii/ele prieteni/e. În jurul sau în cursul zilei de 6, se poate să se ajungă la o ceartă de proporții. După 9 decembrie, sunteţi ceva mai determinaţi/te să vă remarcaţi pe plan profesional.

Dacă aveţi în gând să negociaţi un contract sau să semnaţi o înțelegere, indicat ar fi să o faceţi în cursul sau în preajma zilei de 10. Tot în jurul acelei date, nu investiţi în proiecte de viitor sau planuri care nu au fost suficient puse la punct. În cursul sau în jurul zilei de 15, viața voastră socială reintră pe făgașul normal. În 20 sau în preajma acestei zile, găsiţi oameni dispuși să investească în ideile voastre.

După 20 a lunii, sunteţi mai introvertiţi/te decât de obicei. Din 23 încolo, comunicaţi din nou ușor cu prietenii/ele. După 25, puteți fi tentaţi/te să începeţi o relație departe de ochii lumii. În cursul sau în preajma zilei de 28, ar fi bine să nu investiţi în planuri de viitor sau în proiecte de viitor nesigure.


Horoscop decembrie 2017, Peşti:

Horoscop Peşti decembrie 2017
În ziua de 1 sau în jurul ei, pot apărea unele conflicte care s-ar putea să vă devieze de la cursul vostru. După data de 1, parcursul vostru profesional devine mai lin decât în ultima vreme. Din 3 încolo, comunicaţi parcă mai greu cu superiorii. După 9 decembrie, poate începe o perioadă presărată cu multe călătorii la distanță de casă.

În 10 sau în jurul acestei zile, apar unele şanse financiare. Tot în preajma aceleiași date, pot interveni iar conflicte între voi și șefi/e. În cursul sau în jurul datei de 20, viața voastră socială poate fi ceva mai puțin palpitantă decât până acum. După 23 a lunii, vorbiţi din nou pe limba șefilor/elor.

După data de 25, sunteţi mai populari/e ca oricând, indiciu că apar unele persoane noi în anturajul vostru sau voi sunteţi cei/le care pătrund într-un nou cerc de oameni. În cursul sau în preajma zilei de 28, vă aflaţi într-o stare de spirit bună, semn cum că terminaţi anul pozitiv.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS