Horoscopul lunii ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop ianuarie 2018


Horoscop ianuarie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec ianuarie 2018
În cursul sau în jurul datei de 6, s-ar putea să vă aflaţi în cea mai bună formă mentală și fizică din 2018. În preajma sau în cursul zilei de 9, evitaţi conflictele cu superiorii ori cu persoanele autoritare din viața voastră. După 11 ianuarie, comunicaţi parcă mai bine cu şefii/ele.

Tot în preajma sau în cursul lui 13, se poate să apară din nou tensiuni între voi și superiori sau persoanele autoritare din viața voastră. După data de 18 a lunii, viața voastră socială se animă foarte mult, indiciu că ajungeţi parcă mai populari/e decât până acum. Vorbiţi cu îndrăzneală în cursul sau în preajma lui 24, indiciu că părerile voastre contează mai mult decât de obicei.

După data de 26, aveţi mai multă energie și se prea poate să fiţi mai activi/e departe de casă. În data de 28 sau în jurul acestei zile, gândiţi-vă foarte bine înainte de a spune ceva ce v-ar putea compromite într-un fel sau altul. Din data de 31 ianuarie, comunicaţi parcă mai facil pe limba amicilor/elor, ceea ce înseamnă că vă cultivaţi relațiile cu aceștia/stea.


Horoscop ianuarie 2018, Taur:

Horoscop Taur ianuarie 2018
În jurul sau în cursul zilei de 6, probabil că vă veţi confrunta cu unele crize existențiale sau de natură spirituală. Dacă sunteţi implicaţi/te într-o relație la distanță, este posibil ca în preajma sau în cursul zilei de 9 să întâmpinați dificultăţi. După data de 11 ianuarie, comunicaţi însă mai ușor cu persoanele dragi care sunt plecate din ţară sau cu rudele partenerului/ei de cuplu.

Începând cu 18 ianuarie, reuşiţi să vă faceţi mai ușor agreabili/e în cercurile înalte și chiar în ochii şefilor/elor. Folosiţi-vă la maximum de acest lucru. În data de 24 sau în jurul ei, ar fi bine să nu susţineţi examene importante sau să faceţi călătorii prea lungi peste hotare.

După data de 26 ianuarie, atmosfera dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri, clienți/te și colaboratori/are ar putea deveni mai tensionată, dar dacă gestionaţi această stare de încordare bine, s-ar putea să reglați cu această ocazie raportul de forţe dintre voi. După 31 a lunii, vorbiţi parcă mai lesne pe limba superiorilor voştri.


Horoscop ianuarie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul acestei zile, ar fi indicat să nu investiţi prea multă încredere sau bani în proiecte de grup, planuri de viitor sau amiciţii. În preajma sau în cursul zilei de 9, nu este exclus ca între voi și partenerul/a de viață și/sau de afaceri să intervină unele certuri. După 11 ianuarie, se poate să comunicați mai bine. În cursul sau în jurul lui 13, apar însă din nou piedici între voi.

În data de 13 sau în jurul ei, este posibil să vă treziţi cu o dezamăgire de pe urma unor prieteni/e sau a unei investiții. După data de 18, se arată o perioadă prielnică pentru Gemenii implicați într-o relație la distanță. În data de 24 sau în jurul ei, s-ar putea ca parteneriatul vostru de viață și/sau afaceri să aibă de îndurat de pe urma raportului de forţe dezechilibrat.

După 26 a lunii, viața voastră sentimentală se animă destul de mult. Acest lucru poate indica debutul unei relații în cazul unor nativi/e care nu au partener/ă. În cursul sau în jurul lui 28, daţi dovadă de atenţie în raport cu investițiile și amicii/ele. După 31 ianuarie, vorbiţi mai lesne cu rudele apropiate ale persoanei iubite, dar și cu cei/le dragi ai/le voştri/astre de peste graniţe.


Horoscop ianuarie 2018, Rac:

Horoscop Rac ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul ei, aveţi parte de multă liniște în cadrul vieții sociale și a celei de cuplu. Data de 8 ori 9 sau 10 poate fi marcată de divergențe pe plan sentimental sau în relație cu partenerii/ele de afaceri. Începând cu 11 ianuarie însă, s-ar putea să vorbiți mai lesne unii/ele pe limba celorlalți/te. În cursul sau în jurul lui 13, pot apărea din nou fricțiuni între voi.

Tot în cursul sau în preajma lui 13, diferența de statut social sau profesional dintre voi și persoana iubită își poate spune cuvântul. După data de 18 a lunii, se poate să revină dezinvoltura și misterul în viața de cuplu. Acest lucru nu înseamnă însă că universul nu v-ar putea rezerva, vouă și celui/ei drag/i, surprize neplăcute în cursul sau în jurul zilei de 24.

După 26 a lunii, se deschide un capitol destul de solicitant și aglomerat pe plan profesional, dar este important să aveţi grijă de voi pentru a nu vă extenua fizic. Cariera voastră sau a partenerului/ei de cuplu poate ajunge din nou subiecte de ceartă între voi și cel/a drag/ă în cursul sau în jurul zilei de 28. După data de 31 ianuarie, comunicaţi mai ușor însă cu fiinţa iubită și/sau partenerul/a de afaceri, dar și cu clienții/tele.


Horoscop ianuarie 2018, Leu:

Horoscop Leu ianuarie 2018
În data de 6 ianuarie sau în jurul ei, vă bucuraţi de o perioadă favorabilă pe plan profesional. În preajma sau în cursul lui 9, sunteţi solicitaţi/te la acel nivel, dar toate par să meargă în avantajul vostru. Din 11 încolo, comunicaţi parcă mai lesne cu colegii/le de muncă. În data de 13 sau în jurul acestei zile, s-ar putea totuși să ajungeți la unele certuri din cauza nelămuririlor.

În data de 13 sau în jurul ei, este posibil să vă alegeţi cu sarcini de lucru care vă depășesc ca experiență sau care vin cu termene-limită și așteptări greu de realizat. Începând cu 18 a lunii, aveţi parte de o perioadă prielnică pe plan sentimental. Dacă nu v-aţi întâlnit jumătatea până acum, poate apărea cineva în viața voastră. În data de 24 sau în jurul ei, se pot ivi unele tensiuni la serviciu.

Începând cu 26 ianuarie, viața voastră sentimentală se animă destul de mult, dar aveţi, de asemenea, parte de mai mult dinamism și în relație cu cei mici. În data de 28 sau în jurul acestei zile, nu este exclus să apară din nou probe la locul de muncă. Începând cu data de 31, vorbiţi parcă mai ușor pe limba fiinţei iubite.


Horoscop ianuarie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul acestei zile, Fecioarele implicate într-o relație la distanță au parte de o perioadă favorabilă. Dacă nu este cazul, încercaţi să ieşiţi din cotidian cu cel/a drag/ă și/sau cei mici. În data de 9 sau în jurul ei, se prevede o perioadă intensă pe plan sentimental. Începând cu 11 ianuarie, comunicaţi parcă mai lesne cu partenerul de cuplu și/sau cei mici.

În data de 13 sau în jurul ei, pot apărea unele neînţelegeri între voi și fiinţa dragă vouă și/sau copii. Tot în cursul sau în preajma lui 13, încercaţi să nu daţi dovadă de posesivitate. Începând cu 18 a lunii, vă veţi înțelege mai ușor cu colegii/ele de muncă. În data de 24 sau în jurul ei, vă puteți certa din nou cu cel/a drag/ă.

Începând cu data de 26 ianuarie, pot apărea unele conflicte între voi și anumiți/te membri/e ai/le familiei voastre. În data de 28 sau în jurul ei, încercaţi să nu cedaţi ispitei de a fi geloşi/ase. După data de 31, se arată o perioadă prielnică pentru a vă interesa cum anume v-aţi putea îndrepta stilul de viață și/sau alimentație. De asemenea, vă înţelegeţi mai bine cu colegii/ele de serviciu.


Horoscop ianuarie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul ei, apelaţi la persoanele dragi ale voastre dacă treceţi printr-o perioadă mai grea. În cursul sau în preajma zilei de 9, pot apărea unele certuri între voi și membrii/ele familiei. Începând cu 11 ianuarie, comunicaţi însă mai lesne cu rudele de origine. În data de 13 sau în cursul acestei zile, s-ar putea totuși să mai apară tensiuni.

După 18 a lunii, viața voastră sentimentală trece printr-o perioadă favorabilă. De asemenea, se poate să vă înţelegeţi mai bine cu cei mici. În data de 24 sau în jurul ei, nu este exclus să intervină iar problemele între voi și membrii/ele familiei. Începând cu 26 ianuarie, sunteţi ceva mai asertivi/e în comunicare decât de obicei.

În data de 28 sau în jurul acestei zile, se recomandă să nu vorbiţi prea mult cu cei/le apropiaţi/te despre ceea ce se întâmplă între voi și fiinţa iubită. Acest lucru i-ar putea face să se amestece prea mult între voi și el/a, ceea ce nu vă va face deloc bine. Începând cu data de 31, vorbiţi mai lesne pe limba persoanei iubite și a celor mici, indiciu că se răresc exponențial neînțelegerile dintre voi acum.


Horoscop ianuarie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion ianuarie 2018
În data de 6 sau în jurul acestei zile, este posibil să staţi destul de bine pe plan financiar. În preajma sau în cursul lui 9, sunteţi mai asertivi/e în comunicare și îi/le încântaţi pe cei/le din jurul vostru prin felul în care vorbiţi. Începând cu 11 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare se îmbunătățesc foarte mult. În ziua de 13 sau în jurul ei, se poate să aveţi parte însă de unele blocaje în comunicarea cu celelalte persoane.

Tot în data de 13 sau în preajma ei, aşteptaţi-vă la unele conflicte între voi și colegii/ele de muncă, poate din cauza unor defecțiuni care intervin la aparatura de la birou. După 18 ianuarie, atmosfera din cadrul familiei pare să se îmbunătăţească pe zi ce trece. În cursul sau în jurul zilei de 24, aveţi o putere mare de convingere şi ar fi bine să profitaţi de ea.

Începând cu 26 a lunii, probabil că veţi face bani mai ușor și mai repede decât în mod normal, dar s-ar putea ca aceștia să vi se scurgă printre degete mai repede decât de obicei. În data de 28 sau în preajma ei, încercaţi să nu intraţi în discuţii aprinse cu colegii/ele de muncă și fiţi precauţi pentru a nu fi acuzaţi/te că aţi defectat ceva la birou.


Horoscop ianuarie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător ianuarie 2018
În data de 6 sau în preajma acestei zile, s-ar putea să vă bucuraţi de o perioadă prielnică din toate punctele de vedere. În cursul sau în jurul datei de 9, staţi destul de bine din punct de vedere financiar, dar încercaţi să agonisiţi câte ceva. Începând cu 11 a lunii, vă trec pe la urechi tot felul de ponturi despre cum v-aţi putea valorifica mai bine economiile și/sau rotunji veniturile.

În data de 13 sau în jurul ei, nu este exclus să aveţi parte însă de unele lipsuri bănești. În data de 13 sau în preajma ei, încercaţi să cheltuiţi banii doar pe produsele care vă sunt absolut necesare. Începând cu 18 ianuarie, abilitățile voastre de comunicare și socializare devin parcă mai accentuate decât în mod normal. În cursul sau în jurul datei de 24, pot apărea unele cheltuieli.

După data de 26 a lunii, nivelul vostru de energie crește foarte mult, dar căutaţi să nu o consumaţi fără a realiza nimic important. În data de 28 sau în jurul ei, apar din nou cheltuieli, dar le puteți înlătura dacă vă limitaţi la strictul necesar. Începând cu 31 a lunii, abilitățile voastre de socializare și comunicare devin evidente pentru persoanele din jurul vostru.


Horoscop ianuarie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn ianuarie 2018
În cursul zilei de 6 sau în jurul ei, vorbiţi cu membrii/ele familiei voastre dacă treceţi printr-o perioadă dificilă. În data de 9 sau în preajma ei, aveţi un șarm și o carismă care sunt greu de neobservat. După 11 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare devin mai evidente decât de obicei. În cursul lui 13 sau în jurul acestei zile, se poate însă să fiţi destul de introspectivi/e.

Tot în cursul zilei de 13 sau în preajma ei, se prea poate să apară unele conflicte între voi și unii/ele dintre cei/le apropiaţi/te ai/le casei. Începând cu data de 18 ianuarie, nu este exclus să aveţi parte de mai mult succes în ceea ce privește rotunjirea veniturilor pe care le aveţi în această perioadă. În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, carisma și șarmul vostru sunt mult mai vizibile decât de obicei.

După 26 a lunii, se poate să fiţi destul de neliniştiţi/te din punct de vedere emoţional și sufletesc. Nu lăsaţi nemulțumirile şi frustrările să vă acapareze. În cursul zilei de 28 sau în preajma ei, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu între voi și persoanele dragi ale casei. Începând cu 31 ianuarie, vă trec pe la urechi unele ponturi despre cum să vă suplimentaţi veniturile. Încercaţi să profitați de ele la maximum.


Horoscop ianuarie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător ianuarie 2018
În cursul zilei de 6 sau în jurul ei, bine ar fi să nu vă luaţi după bârfe și să nu vă implicaţi în intrigi. În cursul datei de 9 sau în preajma ei, s-ar putea ca un/o fost/ă iubit/ă să reapară în viața voastră sau doar ca partenerul să afle ceva despre voi care nu îi cade tocmai bine. Începând cu 11 ianuarie, nu persistaţi în tipare de gândire învechite. În cursul zilei de 13 sau în jurul ei, acestea pot ricoșa urât.

Tot în data de 13 sau în preajma ei, evitaţi din nou să credeţi zvonuri ori să fiţi voi cei/le care le împrăştie. Începând cu 18 a lunii, șarmul și carisma voastră sunt mai evidente decât de obicei. În cursul zilei de 24 sau în jurul ei, evitaţi să cădeţi pradă gândurilor negre care vă pândesc. Începând cu data de 26, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă.

În cursul datei de 28 sau în preajma ei, nu daţi crezare tuturor zvonurilor care se ivesc. Este posibil ca acestea să nu aibă niciun sâmbure de adevăr și să vă creeze unele prejudicii. Începând cu 31 ianuarie, abilitățile voastre de comunicare și socializare cresc vizibil, semn cum că se prea poate să vă faceţi amici/e noi ori să discutați unele chestiuni sensibile fără a ajunge la conflicte.


Horoscop ianuarie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti ianuarie 2018
În cursul zilei de 6 sau în jurul ei, indicat ar fi să nu investiți sume de bani importante în planuri de viitor și/sau proiecte de grup și gândiţi-vă foarte bine înainte să acordaţi împrumuturi prea mari. În cursul datei de 9 sau în preajma ei, poate reapărea în peisaj un/o fost/ă iubit/ă sau se complică lucrurile în cazul unei relații sentimentale pe care o ţineţi departe de ochii lumii. Încercaţi să fiţi sinceri.

Începând cu 11 a lunii, relaţionaţi mai ușor cu amicii/ele, indiciu că nivelul vostru de popularitate crește destul de mult. Totuși, s-ar putea ca, în cursul sau în jurul zilei de 13, să apară unele divergenţe între voi. În cursul aceleiași date sau în preajma ei, încercaţi să nu vă risipiţi banii pe tot felul de lucruri inutile.

Începând cu 26 ianuarie, se prevede începerea unei perioade dinamice pe plan profesional, deci încercaţi să o fructificaţi la maximum. În cursul zilei de 28 sau în preajma ei, bine ar fi să nu acordaţi împrumuturi și încercaţi să fiţi cât mai optimişti. Începând cu data de 31, nu este exclus să fiţi tentaţi/te să cultivaţi tipare de gândire învechite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS