Horoscopul zilei de joi, 4 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 4 ianuarie 2018


Horoscop 4 ianuarie 2018, Berbec:

Vei suferi o decepţie amoroasă azi, dar încearcă pe cât posibil să nu te laşi doborâtă din cauza ei. Nu are sens să îţi petreci ziua plângând şi suferind, pentru că acest refuz a venit la timpul potrivit. Te-a salvat de la şi mai multă suferinţă!


Horoscop 4 ianuarie 2018, Taur:

Ziua îţi este plină de dragoste! E posibil ca iubitul tău să se întoarcă dintr-o lungă călătorie de afaceri sau să îşi ia liber doar ca să fie cu tine. Însă şi mai bine va fi pentru fetele singure, care îşi găsesc azi dragostea.


Horoscop 4 ianuarie 2018, Gemeni:

Te cerţi azi toată ziua cu o persoană invizibilă. Poate fi vorba despre un partener de afaceri străin sau despre un colaborator cu care nu te vezi, cert este că ura ta nu are ţintă exactă. Trebuie neapărat să fii tu cea care câştigă!


Horoscop 4 ianuarie 2018, Rac:

Eşti extrem de determinată azi, aşa că îţi vei termina cea mai mare parte a sarcinilor până la jumătatea zilei de muncă. Însă spre seară vine şi partea negativă a zilei: ai o discuţie serioasă cu iubitul, care poate însemna sfârşitul relaţiei.


Horoscop 4 ianuarie 2018, Leu:

Ai parte de atenţie azi, mai ales în sfera profesională şi cu precădere din partea bărbaţilor. Deşi te poate lua uşor valul, încearcă să îţi păstrezi seriozitatea, deoarece invidia celorlalţi va fi extrem de nocivă. Ai grijă şi mai mult dacă şeful tău e femeie!


Horoscop 4 ianuarie 2018, Fecioară:

Dacă ieri a fost aproape imposibil să schimbi ceva în relaţia de cuplu, azi lucrurile stau cu totul altfel. Vorbeşte cu partenerul tău, deoarece orice discuţie va fi de bun augur. Să nu te miri chiar dacă vei ajunge la un alt nivel al relaţiei.


Horoscop 4 ianuarie 2018, Balanţă:

Ziua de azi va fi dedicată succesului, în orice domeniu! La muncă primeşti laude din partea unui şef care nu e prea vorbăreţ, iar în relaţie vei reuşi fie să îţi cucereşti pentru totdeauna iubitul, fie să treci la o altă etapă, una oficială.


Horoscop 4 ianuarie 2018, Scorpion:

Azi te grăbeşti în tot ceea ce faci! La muncă abia aştepţi să termini, pentru a te bucura de planurile pe care le-ai făcut seara, iar în relaţie vrei neapărat să primeşti ceva din partea iubitului tău. Nu credem că mai e necesar să îţi spunem că nu vei reuşi nimic.


Horoscop 4 ianuarie 2018, Săgetător:

Îşi risipeşti toată energia pe sarcini inutile azi! Vrei să străluceşti la muncă, dar îţi petreci timpul ascultând conversaţiile colegilor, îţi doreşti să îţi surprinzi iubitul cu un plan măreţ, dar eşuezi. Nu e o zi bună!


Horoscop 4 ianuarie 2018, Capricorn:

Azi vei lua legătura cu o rudă, cu care ai întreţinut mai demult un conflict. Vei avea în sfârşit ocazia să îţi ceri scuze şi vei reuşi să o faci din inimă, obţinându-i iertarea. Şi mai bine e că va avea din nou încredere completă în tine.


Horoscop 4 ianuarie 2018, Vărsător:

Faci o achiziţie importantă, dar una care te costă foarte mult. Prin urmare, azi ceri tuturor membrilor familiei să intre într-o etapă de economii. Vă descurcaţi foarte bine şi, la încheierea ei, veţi fi extrem de mândri de voi.


Horoscop 4 ianuarie 2018, Peşti:

Toată lumea te bombardează cu informaţii despre iubitul tău, pe care nu le poţi verifica. Deşi nu te îndemnăm să le dai complet crezare, nici nu le trece cu vederea. Ar fi bine să îl întrebi şi pe el, subtil, pentru că există un grăunte de adevăr în ele.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS