Horoscopul zilei de marţi, 2 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 2 ianuarie 2018


Horoscop 2 ianuarie 2018, Berbec:

După mult timp petrecut în preajma oamenilor din jurul vostru, simţiţi că aveţi puţin nevoie de intimitate, aşa că profitaţi de această zi şi încercaţi să vă izolaţi de toată lumea. Vreţi să vă ascultaţi gândurile şi sentimentele astfel încât să ştiţi ce decizii să luaţi în viitorul apropiat pentru a fi fericiţi/te.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Taur:

A început anul 2018 şi sunteţi pregătiţi/te să fie cel mai bun de până acum, motiv pentru care încercaţi să vă planificaţi cât mai bine următoarea perioadă. Este posibil să începeţi câteva colaborări importante sau chiar proiecte măreţe de unii/ele singuri/e. Aveţi încredere în voi şi asta contează foarte mult.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Gemeni:

Această perioadă a fost una incredibil de frumoasă pentru voi deoarece aţi reuşit să petreceţi momente speciale în compania oamenilor din jurul vostru; însă, pe cât de frumoasă a fost, pe atât de obositoare s-a dovedit. Încercaţi să profitaţi de ziua de astăzi şi să vă relaxaţi.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Rac:

Azi încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale; vreţi să petreceţi cât mai multe momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu. Spre seară, este posibil să luaţi o decizie importantă care va aduce schimbări interesante în viitorul apropiat.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Leu:

A doua zi a anului 2018 pare să vină deja la pachet cu câteva schimbări interesante pentru voi; pe plan sentimental, puteţi lua o decizie neaşteptată după o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Fecioară:

Aştrii vă oferă astăzi posibilitatea de a închide uşi puternice din trecutul vostru, care nu vă permiteau să vedeţi cât de frumoasă este viaţa pe care o trăiţi. Hotărâţi că este momentul să luaţi o decizie importantă, să vă îngropaţi durerea şi să vă concentraţi asupra prezentului.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Balanţă:

Bucuraţi-vă de ziua de azi deoarece urmează o perioadă destul de aglomerată şi de dificilă pentru voi din toate punctele de vedere. Este posibil ca aştrii să vă facă o surpriză interesantă pe plan sentimental şi să vă convingă să faceţi o schimbare la care nici nu visaţi.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Scorpion:

Ziua de astăzi vă găseşte foarte liniştiţi/te şi relaxaţi/te; aveţi o dispoziţie romantică şi faceţi tot posibilul să vă petreceţi timpul liber în compania persoanei iubite. Este posibil ca spre seară să faceţi sau să primiţi o vizită; cert este că revedeţi o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Săgetător:

Ziua de azi vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; începeţi o etapă nouă şi interesantă la locul de muncă în care trebuie să vă ocupaţi de mai multe proiecte în acelaşi timp. Încercaţi să fiţi atenţi/te la detalii şi lăsaţi ca lucrurile să evolueze natural, fără a vă grăbi undeva.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Capricorn:

Câteva decizii luate pe final de an pot aduce schimbări interesante în această perioadă pentru voi; aştrii vă sfătuiesc să acordaţi o atenţie importantă tranzacţiilor financiare care sunt strict legate de aceste modificări. Spre seară, petreceţi momente liniştite alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Vărsător:

Aceasta este o perioadă dificilă, însă extrem de frumoasă pentru voi; treceţi prin momente speciale alături de partenerul/a de cuplu şi de oamenii dragi din viaţa voastră. Este uşor stresant, însă reuşiţi să faceţi faţă cu brio tuturor momentelor agitate.


Horoscop 2 ianuarie 2018, Peşti:

Aştrii vă sfătuiesc ca astăzi să profitaţi de orice moment de relaxare în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Nu vă faceţi planuri foarte exacte deoarece este posibil să primiţi o veste interesantă care vă va da totul peste cap; seara va fi una specială pentru voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS