Horoscopul zilei de luni, 16 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop azi - luni, 16 octombrie 2017


Horoscop 16 octombrie 2017, Berbec:

Astăzi la orizont apar câteva provocări interesante pentru Berbeci; chiar şi aşa, aştrii vă sfătuiesc să nu vă lăsaţi distraşi/se de opţiunile şi oportunităţile care vă ies în cale. În schimb, concentraţi-vă întreaga atenţie asupra drumului şi proiectelor deja aflate în plină desfăşurare.


Horoscop 16 octombrie 2017, Taur:

După o perioadă extrem de aglomerată şi dificilă, cu numeroase lucruri noi la care aţi fost nevoiţi/te să vă adaptaţi, reuşiţi să vă intraţi în rutină şi să lăsaţi ca totul să revină la normal. Oamenii din jurul vostru apreciază foarte mult efortul şi ajutorul vostru.


Horoscop 16 octombrie 2017, Gemeni:

În căldura momentului, multe lucruri pot merge uşor dificil pentru voi. Chiar şi aşa, nu lăsaţi ca aceste situaţii să vă pună la pământ. Găsiţi motive pentru care să zâmbiţi şi să fiţi recunoscători/are în fiecare zi. Partenerul/a de cuplu vă este alături necondiţionat în această perioadă.


Horoscop 16 octombrie 2017, Rac:

Un obiectiv mult dorit pentru viitor pare să devină tot mai clar în această perioadă; vă concentraţi întreaga atenţie asupra acestuia şi faceţi tot posibilul să faceţi planuri care să vă ajute să ajungeţi cât mai repede acolo unde vă doriţi. Primiţi sfaturi bune din partea celor dragi.


Horoscop 16 octombrie 2017, Leu:

După o perioadă agitată şi foarte stresantă, încercaţi să vă adaptaţi cu noile schimbări şi chiar ajungeţi să vă amintiţi cu zâmbetul pe buze prin ce aţi trecut. Sunteţi acolo unde v-aţi dorit să fiţi şi asta contează cel mai mult. Partenerul/a de cuplu este alături de voi şi vă oferă tot sprijinul moral de care aveţi nevoie.


Horoscop 16 octombrie 2017, Fecioară:

Aştrii sunt de partea voastră astăzi însă doar în ceea ce priveşte sarcinile obişnuite pe plan profesional. Nu este cel mai bun moment pentru a fi îndrăzneţi/e şi să ieşiţi din zona de confort; în schimb, dacă vă concentraţi atenţia asupra sarcinilor de rutină, aveţi ocazia să vă impresionaţi şefii/ele.


Horoscop 16 octombrie 2017, Balanţă:

Deşi este luni, sunteţi cu zâmbetul pe buze; aveaţi nevoie de o zi de muncă în care să faceţi ce vă place. Aveţi multe pe cap, însă vă ocupaţi de toate foarte relaxaţi/te. Imediat după orele prânzului, s-ar putea să primiţi o invitaţie pentru weekend la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 16 octombrie 2017, Scorpion:

Aştrii vă sfătuiesc ca azi să evitaţi luarea unor decizii în grabă; este foarte important să analizaţi cu mare atenţie situaţia şi să puneţi totul în balanţă astfel încât să nu regretaţi aceste momente. Partenerul/a de cuplu vă dă un sfat foarte bun de care încercaţi să ţineţi cont.


Horoscop 16 octombrie 2017, Săgetător:

Începeţi săptămâna de muncă foarte relaxaţi/te şi cu zâmbetul pe buze; după orele prânzului încercaţi să rezolvaţi câteva probleme importante care v-au dat bătăi de cap în trecut. De data aceasta reuşiţi să vă ocupaţi de ele fără prea mult stres.


Horoscop 16 octombrie 2017, Capricorn:

Luni trebuie să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde vă confruntaţi cu o problemă apărută din senin pe care nici măcar nu ştiţi cum să o rezolvaţi. Primiţi ajutor şi sprijin din partea colegilor/elor; împreună faceţi o echipă foarte bună şi până la sfârşitul programului reuşiţi să găsiţi o soluţie eficientă pentru această situaţie.


Horoscop 16 octombrie 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei de azi este dedicată vieţii profesionale, unde primiţi câteva sarcini din partea superiorilor. Imediat după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu; trebuie să luaţi o decizie importantă şi vă lăsaţi conduşi/se de instinct.


Horoscop 16 octombrie 2017, Peşti:

Această perioadă a fost una stresantă şi dificilă pentru Peşti, însă destul de frumoasă. Se întâmplă lucruri interesante pe plan personal şi încercaţi să vă adaptaţi schimbărilor. Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun, iar comunicarea dintre voi se desfăşoară fără probleme.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS