Horoscop Urania lunar: octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania octombrie 2017


Horoscop octombrie 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec octombrie 2017
În zilele de 1, 3 și 5 ale lunii, vă bucuraţi de spor la locul de muncă și bună înțelegere cu colegii/ele de echipă. În jurul zilei de 8, puteți primi sarcini de muncă ce vă depășesc atribuțiile sau experiența profesională. În cursul datei de 9, încercaţi să reechilibraţi raportul de forțe dintre voi și cel/a drag/ă și/sau partenerul/a de afaceri.

După data de 10 octombrie, conexiunea emoțională dintre voi și partenerul/a de cuplu poate deveni mai puternică decât oricând. Profiturile obținute în asociere cu terțe persoane pot crește și ele, dar doar dacă există o doză ridicată de transparență între voi. În jurul zilei de 11, s-ar putea să nu vă simţiţi tocmai bine, fapt pentru care ar fi indicat să aveţi mai multă grijă de organismul vostru. Începând cu 14, lucrurile merg bine pe plan sentimental.

În preajma datei de 15, pot apărea neînţelegeri între voi și partenerul/a de viaţă. Din 17 încolo, pot avea loc unele destăinuiri în raport cu asociatul/a sau persoana iubită care vă pot consolida relația în jurul zilei de 18. Între voi și cel/a drag/ă și/sau partenerul/a de afaceri, lucrurile pot evolua mai repede după 22. Staţi bine cu moralul în preajma lui 24. Încercaţi să nu faceţi instrucţie cu familia în jurul lui 28.


Horoscop octombrie 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur octombrie 2017
Viața voastră sentimentală urmează o curbă ascendentă în zilele de 1, 3 și 5 ale lunii. Nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să vă acapareze în preajma zilei de 8. În jurul datei de 9, s-ar putea să primiţi sarcini de serviciu care vă depășesc ca experiență sau atribuții. Începând cu 10 octombrie, relația voastră cu partenerul/a poate evolua destul de mult.

Încercaţi să nu vă sufocaţi partenerul/a și/sau pe cei mici cu afecțiune în preajma zilei de 11. După data de 14, se întrevede o perioadă prielnică pentru sănătatea și cariera voastră, cu excepția datei de 15 când se poate ca lucrurile să se complice puţin. Din 17 încolo, vorbiţi parcă mai ușor pe limba partenerului/ei de viață și/sau afaceri, fapt care poate avea un impact mare asupra relației de cuplu sau profesionale.

După 22 a lunii, sunteţi mai productivi la serviciu, dar încercaţi să nu vă epuizaţi cu totul. Dacă aveţi în gând să obţineţi unele sponsorizări sau să primiţi membri/e în cadrul unui proiect, încercaţi să preluaţi inițiativa în cursul zilei de 24. La locul de muncă, vă puteți confrunta cu unele provocări în preajma datei de 28. Nu este exclus să fie vorba de sarcini care vă solicită mai mult fizic și intelectual decât de obicei.


Horoscop octombrie 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni octombrie 2017
În zilele de 1, 3 și 5 ale lunii, pot apărea evenimente semnificative în cadrul familiei care pot avea un impact emoțional puternic asupra voastră. Nu le permiteţi persoanelor dragi vouă să se amestece în viața voastră de cuplu în jurul zilei de 9. După data de 10 octombrie, vă bucuraţi de mult randament la locul de muncă, dar aveţi grijă să nu vă epuizaţi. Nu permiteţi nimănui să se amestece în relaţia voastră sentimentală în preajma lui 11.

Începând cu data de 14, se animă atmosfera în relația de cuplu și în raport cu cei mici. În preajma zilei de 15, încercaţi să vă împărţiţi corect între viața sentimentală și cea socială. După data de 17, este posibil să comunicaţi mai ușor cu colegii/ele de muncă, fapt care poate duce, în cursul sau în jurul zilei de 18, la unele realizări notabile. Din 22 încolo, se îndulceşte puţin viața voastră sentimentală.

Profesional vorbind, în cursul sau în preajma zilei de 24, se arată o perioadă favorabilă pentru voi în care vă bucuraţi de productivitate. În jurul datei de 28, se poate ca gelozia și posesivitatea să vă acapareze, purtându-vă într-un mod nepotrivit cu persoana iubită și/sau cei mici. Căutaţi să le oferiţi mai multă încredere și să nu îi sufocaţi cu dragostea voastră. În caz contrar, lucrurile ar putea degenera.


Horoscop octombrie 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac octombrie 2017
În cursul zilelor de 1, 3 și 5 ale lunii, se anunță o perioadă avantajoasă pentru a negocia colaborări sau a lega parteneriate. În preajma datei de 8, pot interveni unele certuri cu colegii/ele de muncă sau se strică aparatura de la birou și apar unele întârzieri. După 10 a lunii, viața voastră sentimentală urmează o curbă ascendentă. În jurul zilei de 11, pot apărea din nou dezacorduri cu tovarășii/ele de serviciu.

Din 14 octombrie, se animă atmosfera de acasă. În preajma sau în cursul zilei de 15, s-ar putea să vă împărţiţi cu greu între viața de familie și carieră. După data de 17, comunicaţi parcă mai lesne cu persoana iubită și/sau cei mici, fapt care poate duce la unele revelații în raport cu ei în jurul datei de 18. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să discutați lucruri importante pentru voi și ei.

Din 22 încolo, se dinamizează puţin lucrurile între voi și apropiați/te, fapt care poate duce uneori la înfruntări. În jurul sau în preajma zilei de 24, lucrurile par să se desfășoare frumos între voi și cel/a drag/ă. horoscop-urania.org vă recomandă ca, în jurul datei de 28, să nu lăsaţi pe nimeni să se amestece în relaţia voastră sentimentală.


Horoscop octombrie 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu octombrie 2017
Financiar, s-ar părea că staţi destul de bine în preajma zilelor de 1, 3 și 5 ale lunii. Nu ar fi rău însă ca în jurul datei de 9 să nu cheltuiţi prea mult pe lucruri inutile. Pot apărea unele discuții în contradictoriu între voi și persoana dragă în cursul sau în preajma zilei de 9. S-ar putea să vi se strice aparatura de la locul de muncă și să suferiţi de pe urma asta.

După 10 octombrie, relația voastră cu membrii/ele familiei, dar mai ales cu părinții, poate deveni mai solidă decât oricând. Nu risipiţi banii în speranța de a impresiona partenerul sau copiii în jurul sau în preajma zilei de 11. Din 14 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare se măresc. Diferențele de mentalitate în raport cu interlocutorii pot duce la neînţelegeri în jurul lui 15.

După data de 17, comunicaţi parcă mai uşor cu familia, fapt care devine evident chiar în cursul sau în preajma zilei de 18. După 22 încolo, deveniţi ceva mai asertivi/e în comunicare. Dacă treceţi prin momente grele în jurul lui 24, apelaţi la ajutorul familiei. În cursul sau în preajma zilei de 28, nu este exclus să ajungeţi la conflicte cu unii/ele colegi/e de muncă.


Horoscop octombrie 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară octombrie 2017
În preajma zilelor de 1, 3 și 5 ale lunii, vă aflaţi într-o dispoziție romantică, dar vi se și arată ocaziile de a cocheta și a vă lăsa admiraţi/te. În jurul datei de 8, feriţi-vă să intraţi în conflict cu persoanele dragi. Cumpăraţi doar lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie în cursul sau în preajma zilei de 9. După 10 octombrie, sunteţi ceva mai profunzi/de în comunicare și vă interesează mai mult lucrurile care sunt de substanță.

Pot interveni iar neînţelegeri între voi și apropiați în jurul datei de 11. Din 14 a lunii, se pot înmulți şansele de valorificare a economiilor și/sau rotunjire a veniturilor, dar se arată și cheltuieli în cursul sau în preajma zilei de 15. Din 17 încolo, abilitățile de comunicare și socializare vi se măresc, fapt care devine cu adevărat evident în jurul datei de 18.

După 22 a lunii, este posibil să faceţi bani mai ușor și mai rapid decât până acum. Dacă aveţi în gând să negociaţi un parteneriat sau doar să purtați unele discuții importante cu persoana dragă, preluaţi inițiativa în cursul sau în preajma zilei de 24. În jurul datei de 28, încercaţi să nu impresionaţi prin cadouri scumpe făcute partenerului/ei sau celor mici. Puteți să îi uimiţi și fără să cheltuiţi mult.


Horoscop octombrie 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă octombrie 2017
În cursul zilelor de 1, 3 și 5 ale lunii, este posibil să treceţi prin fel şi fel de încercări cu impact mare emoțional, dar dacă simţiţi că nu mai rezistaţi, apelaţi la sprijinul familiei. Încercaţi să nu plecaţi urechea la bârfe în jurul datei de 8. Pot apărea unele probleme între voi și persoanele dragi în jurul zilei de 9. Din 10 încolo, apar ocazii de valorificare a economiilor și/sau suplimentare a veniturilor.

Din 14 octombrie, vă simţiţi mult mai bine în pielea voastră. În jurul datei de 15, s-ar putea să vă împărţiţi cu dificultate între viața de familie și carieră. După 17 a lunii, vă merge mintea brici, fapt ce vă poate ajuta să câştigaţi bani mai ușor, poate chiar în cursul sau în preajma zilei de 18.

Din 22 a lunii, sunteţi ceva mai asertivi/e în atitudine decât de obicei. În cursul sau în jurul zilei de 24, nu este exclus să aveţi parte de unele mici noroace de bani. În raport cu familia, s-ar putea să aveţi parte de tensiune în preajma datei de 28. Faceţi în aşa fel încât să nu se ajungă la un conflict.


Horoscop octombrie 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion octombrie 2017
Dacă doriţi să atrageţi finanţatori/are sau să primiţi persoane în cadrul unui proiect, preluaţi inițiativa în cursul sau în jurul zilelor de 1, 3 sau 5 ale lunii. Feriţi-vă însă să faceţi investiții în planuri de viitor și/sau idei de afaceri în preajma datei de 8. Nu ascultaţi la ce spun persoanele din jurul vostru în cursul zilei de 9. Se poate ca personalitatea voastră să devină mai deschisă din 10 încolo.

Din 14 încolo, poate reapărea în viața voastră un/o fost/ă iubit/ă sau începeţi o relație sentimentală departe de ochii lumii. În cursul sau în jurul zilei de 15, probabil nu veţi sta tocmai bine cu sănătatea ori aţi putea trece prin momente grele la locul de muncă. După 17 octombrie, sunteţi mai sociabili/e decât de obicei.

Abilitățile voastre de comunicare ies în evidență în preajma datei de 18. După 22 a lunii, ar putea reveni în actualitate unele frustrări, vicii sau obsesii. În plus, fiţi precauţi la ce se ascunde în spatele zâmbetelor aparent binevoitoare. În cursul sau în jurul zilei de 24, se poate să vă bucuraţi de zile reușite. Nu răspândiţi zvonuri în preajma datei de 28.


Horoscop octombrie 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător octombrie 2017
Zilele de de 1, 3 și 5, pot aduce ocazii de valorificare a economiilor și/sau de rotunjire a veniturilor. Pot apărea unele probleme între voi și superiori în preajma datei de 8. Nu investiţi în planuri de viitor și proiecte de grup în cursul sau în jurul zilei de 9. După 10 octombrie, viața voastră interioară se dinamizează mai mult decât până acum.

Pot reveni neînţelegerile între voi și şefi/e în preajma datei de 11. Din 14 încolo, s-ar putea ca viața voastră socială să urmeze o curbă ascendentă. Așa se face că în jurul zilei de 15 vă împărţiţi cu dificultate între amici/e și cel/a drag/ă. Din 17 a lunii, se poate ca unele obsesii, vicii și frustrări să revină în actualitate, devenind din ce în ce mai evidente în preajma datei de 18.

Planurile voastre de viitor și proiectele de grup ar putea evolua cu o viteză mare din data de 22. Dacă treceţi prin greutăţi în cursul sau în jurul zilei de 24, apelaţi la familie pentru sprijin emoțional. În preajma datei de 28, nu investiţi în proiecte sau idei de afaceri care nu sunt suficient de bine finisate. Mai lucraţi puţin la ele înainte.


Horoscop octombrie 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn octombrie 2017
În zilele de 1, 3 și 5 ale lunii, se poate să vă aflaţi cu moralul la înălțime. În jurul datei de 8, s-ar putea să vă confruntați cu o criză de personalitate. Încercaţi să nu intraţi în polemici cu superiorii în preajma sau în cursul zilei de 9. Din 10 încolo, viața voastră socială poate urma o curbă ascendentă. În jurul datei de 11, poate reveni nesiguranţa în privința voastră.

După data de 14 octombrie, este posibil să evoluaţi mai mult decât v-aţi așteptat pe plan profesional. Însă, acest lucru vă poate face să petreceţi mai puțin timp alături de familie în cursul sau în preajma zilei de 15. În jurul datei de 17, comunicaţi parcă mai eficient cu amicii/ele, sponsorii și colegii/ele din cadrul unui proiect în care sunteţi implicaţi/te, fapt care devine clar în preajma zilei de 18.

Progresele înregistrate în carieră sunt mai rapide decât v-aţi fi așteptat din 22 încolo. Comunicaţi parcă mai lesne cu cei mici și partenerul/a în cursul sau în preajma zilei de 24. Nu este exclus ca, în jurul datei de 28, să suferiţi de pe urma neînţelegerilor dintre voi și şefi/e. Nu exageraţi deloc.


Horoscop octombrie 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător octombrie 2017
Dacă treceţi prin anumite cumpene în cursul sau în preajma zilelor de 1, 3 și 5 ale lunii, fiţi siguri/e că nu sunt altceva decât provocări menite să vă redea încrederea în voi înşivă/sevă. Nu împrumutaţi bani în jurul datei de 8. În cursul sau în preajma zilei de 9, puteți trece prin unele crize de personalitate. După 10 octombrie, puteți înregistra progrese importante pe plan profesional.

Încercaţi să nu rămâneţi datori/are nimănui în jurul datei de 11. Dacă sunteţi singuri/e, s-ar putea să vă îndrăgostiţi de o persoană de altă naționalitate și/sau religie din 14 încolo. Nu lăsaţi diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutori să conducă la certuri în cursul sau în preajma lui 15. După 17 a lunii, comunicaţi parcă mai bine cu şefii/ele, iar părerile voastre par să conteze mai mult.

Din 22 încolo, pot interveni delegații în străinătate sau la mare distanță de casă. În cursul sau în preajma zilei de 24, se ivesc şanse de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. În jurul datei de 28 v-ar putea da târcoale unele crize de personalitate foarte puternice.


Horoscop octombrie 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti octombrie 2017
În zilele de 1, 3 și 5 ale lunii, se anunță o perioadă prielnică pentru a purta discuții legate de perspectivele unei colaborări sau să setaţi, împreună cu partenerii/ele voştri/astre, unele obiective pentru viitor. Încercaţi să fixaţi raportul de forțe dintre voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri în jurul datei de 8. Ar fi indicat să luaţi sau să daţi bani cu împrumut în cursul sau în preajma lui 9.

Din 10 încolo, pot apărea ocazii de dezvoltare în carieră dacă vă reluaţi sau continuaţi studiile cu unele cursuri de formare continuă sau reconversie profesională. Şefii/ele s-ar putea să nu aprecieze, în jurul zilei de 11, felul în care relaţionaţi cu partenerii/ele și/sau clienții/tele. Din data de 14 octombrie, se arată mici şanse de câștig în asociere cu terți. În preajma lui 15, nu cheltuiţi sume mari de bani.

După 17 a lunii, pot interveni deplasări la distanțe mai mici sau mai mari de casă. Se prea poate să apară chiar în cursul sau în preajma lui 18. Începând cu 22, se nasc competiții în raport cu persoana iubită sau partenerul/a de afaceri. În jurul zilei de 24, pare că staţi destul de bine cu moralul. Nu apelaţi la prieteni/e dacă aveţi nevoie de bani în preajma lui 28.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS