Horoscop Urania săptămânal: 16-22 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 16-22 octombrie 2017


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Berbec:

Luna Nouă din 19 octombrie se perfectează în casa asociaților/telor, clienților/telor și colaboratorilor/arelor, indiciu că în următoarele două săptămâni sunt avantajate astral parteneriatele. În felul acesta, este de așteptat să colaboraţi mai bine cu ceilalți/lelalte. Încercaţi să vă puneţi la bătaie întregile resurse de diplomație și tact avute.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Taur:

Luna Nouă din data de 19 octombrie se formează în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu că ar trebui să daţi dovadă de echilibru în tot ceea ce faceţi. Nu vă propuneţi să aduceţi ajustări regimului vostru de viață și alimentație pe care nu le puteți menține o perioadă îndelungată. Faceţi pași mici în direcția unui stil care să vă cultive o stare mai mult decât bună pe acest plan.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Gemeni:

În zilele de 20 şi 21 ale lunii, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că, dacă nu aveţi un sfârșit de săptămână tocmai liniștit pe acest plan, nu este exclus să fie din cauza faptului că luaţi unele lucruri prea personal. Poate că dacă v-aţi implica emoțional mai puțin câteodată, lucrurile ar sta cu totul altfel pentru voi. Încercaţi să vedeţi totul de la înălţime.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Rac:

Luna Nouă din ziua de 19 octombrie se perfectează în casa familiei din horoscopul vostru general. Emoțional, vă aflaţi undeva cam jos în preajma acestui eveniment astral, iar dacă cei/le dragi sunt răspunzători/are pentru acest lucru, soluția pentru ceea ce simţiţi vine tot de la ei/le. Căutaţi să cultivaţi o atmosferă liniştită între voi și cei/le dragi. Veţi vedea beneficiile acestei atitudini mult mai repede decât vă așteptați.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Leu:

Luna Nouă din 19 a lunii se perfectează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că evoluția voastră depinde în următoarele două săptămâni de feedback-ul pe care vi-l oferă apropiații/tele. Bine ar fi așadar să-i întrebaţi ce părere au de progresul pe care l-aţi înregistrat în ultima vreme și să luaţi aminte la ceea ce vă spun. Vă poate ajuta mai mult decât v-aţi aștepta să vă dezvoltați frumos.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Fecioară:

În prima zi a săptămânii, Luna se mișcă prin zodia nașterii voastre, semn cum că s-ar putea să vă simţiţi confortabil în pielea voastră la începutul acestei săptămâni, dar nivelul energiei voastre să fluctueze destul de mult. Încercaţi să nu vă irosiţi forțele pe lucruri care nu au o finalitate. În felul acesta, evitați scenariul în care în 20, 21 şi 22 sunteţi prea extenuaţi/te pentru a vă bucura de timpul liber din weekend.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Balanţă:

Luna Nouă din data de 19 se perfectează tocmai în zodia nașterii voastre, semn cum că ar fi ideală o schimbare de imagine. Din câte se pare, acesta este lucrul de care aveţi nevoie pentru a vă simți mai bine cu voi înşivă/sevă, cel puțin în următoarea perioadă. Nu este nevoie să aduceţi modificări mari aspectului vostru exterior. Un simplu articol vestimentar poate face minuni în acest sens.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 19 se desăvârșește tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se vrea să vă schimbaţi modul de gândire în ceea ce privește experiențele mai puțin plăcute de pe planul sentimental. Dacă începeţi să le vedeţi mai puțin ca pe o dezamăgire și mai mult ca pe o lecție, multe lucruri s-ar schimba în ceea ce privește temerile și obsesiile voastre.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Săgetător:

În zilele de 20 şi 21 octombrie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că se poate ca în cea mai mare parte a sfârșitului acestuia de săptămână să fiţi destul de jos cu moralul. Bine ar fi dacă aţi reuși să vedeţi partea plină a paharului și să vă opriţi la timp din căderea într-o pasă proastă. Nu lăsaţi temerile, obsesiile și nemulțumirile să preia controlul.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Capricorn:

Luna Nouă din 19 a lunii se formează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, indiciu că dacă bateți fierul cât este cald în următoarele două săptămâni, se vor întâmpla lucruri bune pe plan profesional. În caz că v-aţi impus serios la locul de muncă, n-ar fi deplasat nici dacă v-aţi aștepta la o promovare. Important este să fiţi conştienţi/te de faptul că responsabilitățile voastre vor crește mult.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Vărsător:

Luna Nouă din data de 19 vă propune să schimbaţi atitudinea în raport cu rudele apropiate ale celui/ei drag/i sau vizavi de apropiații/tele stabiliți/te la mare distanță de localitatea de baștină sau chiar peste graniţe. Dacă nu ați menținut contactul stabil, poate ar fi bine să încercaţi să vă interesaţi mai des cum îi/le tratează viața. Veţi vedea că aceste modificări de comportament vor fi binevenite.


Horoscop 16-22 octombrie 2017, Peşti:

Luna Nouă din ziua de 19 se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care în următoarele două săptămâni se anunță o multitudine de evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Iată un moment mai mult decât bun să demonstraţi că puteți rămâne stăpâni/e pe situație, indiferent de circumstanțe. Sunteţi capabili/e de mai multe lucruri decât aţi putea crede.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS