Horoscop Urania săptămânal: 9-15 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 9-15 octombrie 2017


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Berbec:

Din 10 încolo, Jupiter tranzitează semnul Scorpionului, fapt pentru care, pentru o lungă perioadă de timp, se poate ca trăirile, sentimentele și emoțiile voastre să fie mai puternice decât oricând. Aveţi grijă însă că este posibil ca acest lucru să funcționeze în detrimentul vostru în jurul sau în cursul zilei de 15, zi în care acest bagaj să schimbe felul în care vă simţiţi la nivel fizic.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Taur:

Din câte se pare, ziua de 15 nu se anunță a fi una prea reușită nici în cazul vostru. Cel mai probabil, acest lucru este cauzat de faptul că munciţi mult peste săptămână, sunteţi stresaţi/te, iar tot acest bagaj de presiune se resimte în felul în care vă simţiţi. Bine ar fi așadar ca măcar în ultima zi de weekend să nu vă programaţi angajamente sociale care să vă solicite mult fizic și emoțional.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Gemeni:

În zilele de 9 şi 10, Luna se mișcă prin semnul nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult în zilele de luni, marţi şi miercuri. Dacă nu vă propuneţi să realizaţi mai multe lucruri decât sunteţi de fapt capabili/e, acestea trec fără să aducă prejudicii prea mari din acest punct de vedere.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Rac:

În zilele de 9 şi 10, Luna se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care aţi putea fi predispuşi/se să vă faceţi scenarii ireale. Cu cât vă daţi seama mai repede că acest lucru funcționează în dezavantajul vostru, cu atât va fi mai bine pentru voi pe viitor. Nu vă folosește la nimic să dezvoltați astfel de gânduri și mai ales să le cultivaţi.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Leu:

În zilele de 11 şi 12, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că nivelul vostru de sensibilitate ar putea fi destul de ridicat zilele acestea. Dacă lucrurile dau semn că se schimbă în zilele de 14 şi 15, nu vă aşteptaţi să fie vorba de o transformare radicală. După 10 încolo, sunteţi ceva mai susceptibili/e la supărări, dar și emoții intense din partea membrilor/elor familiei voastre.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Fecioară:

În zilele de 13 şi 14, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că atenția poate constitui o sursă de neliniști pentru voi. S-ar putea să nu primiţi suficientă atenţie ori să fiţi împinşi/se în lumina reflectoarelor fără să vă doriţi acest lucru, fapt pentru care este posibil să nu reacţionaţi tocmai bine și să nu fiţi în apele voastre la sfârşitul acestei săptămâni.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Balanţă:

Astrele par să nu vă dea prea mult de furcă săptămâna aceasta, excepție făcând ultima zi din weekend în care pare că nu vă simţiţi în apele voastre și nimic nu vă convine, nici la voi, nici la cei/le de lângă voi. Poate că dacă aţi fi mai indulgenţi/te cu oamenii din jurul vostru și cu voi înşivă/sevă, lucrurile ar fi cu totul altfel. Căutaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor și toate se vor aranja bine.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Scorpion:

Din 10 încolo, Jupiter tranzitează zodia nașterii din horoscopul vostru general, semn căruia îi corespunde casa vitalității, indiciu cum că dispuneţi de un bagaj energetic mai mare decât de obicei în perioada următoare, dar capacitatea voastră de a îl folosi depinde întru totul de nivelul de interes pe care vi-l stârnește o activitate sau alta.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Săgetător:

Din 10 a lunii încolo, Jupiter tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care nu este exclus să revină în actualitate unele obsesii, traume, angoase și vicii care nu v-au dat pace acum câțiva ani. Ideal ar fi să profitați de prezența sa în acest domeniu al vieții voastre pentru a le vindeca definitiv. Până la urmă, este în folosul vostru să vă descotorosiţi de ele.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Capricorn:

În zilele de 9 şi 10, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care s-ar putea să nu fiţi tocmai cele mai îndemânatice persoane din lume. Bine ar fi ca în primele două zile ale acestei săptămâni, să nu vă propuneţi să realizaţi activități care presupun așa ceva din partea voastră. Altfel, este posibil să se ajungă la accidente mici ce puteau fi evitate.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Vărsător:

În zilele de 11 şi 12, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că dacă vă supără vreun disconfort pe plan fizic, s-ar putea ca acesta să aibă o componentă emoțională destul de puternică. Încercaţi să nu mai aveţi așteptări prea mari din partea celorlalți/te și veţi vedea că veţi începe să priviţi viața cu alți ochi. Ține doar de voi să nu luaţi lucrurile personal.


Horoscop 9-15 octombrie 2017, Peşti:

În primele două zile ale acestei săptămâni faceţi-le o vizită părinților sau măcar sunaţi-i. Vă veţi simţi mult mai bine dacă reușiți să petreceți ceva mai mult timp împreună. În următoarele două zile, încercaţi să staţi mai mult în compania partenerului/ei de cuplu și/sau a celor mici, mai ales dacă programul din ultima perioadă nu v-a permis acest lucru.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS