Horoscop Urania săptămânal: 11-17 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 11-17 septembrie 2017


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Berbec:

În jurul zilei de 14, s-ar putea să vă alegeţi cu unele dezechilibre ale organismului. Se poate totuși să reveniţi la o stare mai bună dacă încercaţi să vedeţi viața cu alți ochi. Doar în felul acesta veţi reuși să vă fortificaţi organismul. Ţineţi aproape de voi oameni pozitivi și încercaţi să evitați mediile în care predomină energiile negative. Altfel, vă vindecaţi mult mai greu.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Taur:

Dacă treceţi prin încercări din punct de vedere fizic și/sau emoțional în zilele de 11 şi 12 septembrie, se prea poate ca ajutorul persoanelor apropiate, indiferent dacă vine sub formă morală sau este de altă natură, se va dovedi un sprijin valoros pentru voi. Încercaţi să nu le ascundeţi adevărul, chiar dacă vă vine greu să vă deschideţi. Până la urmă, veţi observa cât aveţi de câștigat dacă reuşiţi așa ceva.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Gemeni:

În intervalul 11-13 septembrie, Luna tranzitează semnul nașterii voastre căruia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult în perioada cuprinsă între aceste zile. Aşadar, ar fi indicat să daţi dovadă de înțelepciune în felul în care vă gestionaţi forțele. Nu vă extenuaţi, dar nici nu leneviţi prea mult.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Rac:

În intervalul 11-13 septembrie, Luna se mişcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care s-ar putea să vă faceţi tot felul de scenarii ireale. Poate dacă v-aţi orienta energia în altă direcție, ar fi totul mult mai productiv pentru voi. Încercaţi să vedeţi partea plină a paharului și să nu daţi curs tendințelor de paranoia.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Leu:

În zilele de 14 şi 15 septembrie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de sensibilitate ar putea crește destul de mult. Aşadar, horoscop-urania.org vă recomandă să faceţi în așa fel încât să vă feriţi de persoanele, locurile și situațiile care v-ar putea afecta prea mult din punct de vedere emoțional. Acum nu este momentul adecvat pentru voi să vă asumaţi mai mult decât de obicei.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Fecioară:

În intervalul 11-13 septembrie, Luna se plimbă prin casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că în zilele de luni, marţi şi miercuri este posibil să apară ocazii de a urca destul de mult în ierarhia profesională. Profitaţi de cele care vă vor ajuta să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Gândiţi-vă bine totuși dacă ar fi indicat să acceptați oferte din partea competiției.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Balanţă:

În jurul sau în cursul zilei de 16 septembrie, s-ar putea să fiţi prea critici/e cu voi înşivă/sevă sau de-a dreptul cicălitori/oare cu persoanele din jurul vostru. Dacă vă doriţi să aveţi parte de un weekend reuşit, indicat ar fi să faceţi în așa fel încât să daţi dovadă de mai multă indulgență. Altfel, cultivaţi o atitudine negativistă vizavi de voi și oamenii din apropierea voastră.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Scorpion:

În intervalul 11-13 septembrie, Luna se mișcă prin casa bunurilor și a banilor câștigați sau deținuți în asociere cu terțe persoane, semn cum că ar putea apărea şanse de a vă suplimenta veniturile prin diverse parteneriate cu alți oameni. Gândiţi-vă care ar fi cei/le alături de care puteți realiza aceste lucruri și încercaţi să negociaţi o asociere. Se prea poate ca beneficiile să vină destul de curând.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Săgetător:

În zilele de 14 şi 15 septembrie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că se arată un sfârşit de săptămână presărat de evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Cu cât veţi înțelege mai repede că acestea sunt menite să vă arate cât sunteţi de puternici/e de fapt, cu atât va fi mai bine pentru voi. Încercaţi să nu vă pierdeţi cu firea.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Capricorn:

În zilele de 14 şi 15 septembrie, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că a doua parte a săptămânii sau măcar timpul liber de care vă bucuraţi atunci să îl/o dedicaţi partenerului/ei de cuplu. Această recomandare este cu atât mai importantă în cazul celor care și-au neglijat persoana iubită în favoarea serviciului sau oricăror alte aspecte ale vieților lor.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Vărsător:

În weekend, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, indiciu cum că se arată un sfârşit de săptămână în care la mare preț este timpul pe care îl petreceţi în compania persoanei iubite. Dacă aţi organizat ceva frumos doar pentru voi doi, lucrurile vor sta cu totul altfel în relația voastră, în viitorul apropiat.


Horoscop 11-17 septembrie 2017, Peşti:

În weekend, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că activitățile epuizante nu ar trebui să se numere printre planurile voastre de sfârșit de săptămână. Altfel, aţi putea ajunge în situația de a vă obosi peste măsură și a resimți efortul la nivelul aparatului cardiovascular. Încercaţi să vă protejaţi în zilele care urmează.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS