Horoscopul zilei de duminică, 15 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop azi - duminică, 15 octombrie 2017


Horoscop 15 octombrie 2017, Berbec:

Găsiţi putere în tranziţia planetelor de duminică; acestea se aliniază foarte bine, iar norocul va veni dacă aveţi răbdare şi nu renunţaţi. Este important ca în această perioadă să fiţi perseverenţi/te şi să continuaţi pe drumul pe care aţi ales să mergeţi fără să vă fie teamă de obstacolele pe care le întâlniţi.


Horoscop 15 octombrie 2017, Taur:

În a doua zi de weekend vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante; cu zâmbetul pe buze, faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii la micile probleme cu care vă confruntaţi astfel încât să apară şi rezultate frumoase. Căutaţi sprijin în oamenii în care ştiţi că puteţi avea încredere.


Horoscop 15 octombrie 2017, Gemeni:

Norocul este de partea voastră; este posibil ca şefii/ele să vă ofere un bonus substanţial pentru un proiect încheiat recent şi care a adus doar beneficii frumoase companiei. Mare atenţie la colegii/ele de echipă, vor fi câţiva/teva care vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 15 octombrie 2017, Rac:

Oportunităţile de carieră se află la orizont; trebuie doar să aveţi încredere în voi şi să dezvoltaţi abilităţile deja existente. Pe plan sentimental, în această perioadă vă apropiaţi şi mai mult de partenerul/a de cuplu; simţiţi că v-aţi găsit sufletul pereche.


Horoscop 15 octombrie 2017, Leu:

Aceasta este o perioadă a schimbărilor pentru Lei, în special pe plan personal unde s-ar putea să apară un nou/ă membru/ă în familie sau să întâlniţi o persoană de care vă veţi ataşa foarte mult şi care va deveni mentorul vostru într-un timp destul de scurt.


Horoscop 15 octombrie 2017, Fecioară:

Viaţa voastră se desfăşoară cu o viteză ameţitoare; sunteţi într-o fugă continuă pe toate planurile. În viaţa profesională aveţi numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi, în acelaşi timp, faceţi tot posibilul să transformaţi un vis în realitate. Din fericire, partenerul/a de cuplu vă este alături.


Horoscop 15 octombrie 2017, Balanţă:

Deşi este weekend, ziua de duminică este îndreptată vieţii profesionale, unde aveţi de rezolvat câteva sarcini destul de importante pentru un proiect cu greutate. Colegii/ele de echipă vă vin în ajutor şi împreună găsiţi soluţii eficiente şi de lungă durată.


Horoscop 15 octombrie 2017, Scorpion:

Azi faceţi tot posibilul să uitaţi pentru puţin timp de tot ce înseamnă stres, sarcini profesionale şi planuri de carieră şi încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii personale. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru vă vor convinge să vedeţi totul cu alţi ochi.


Horoscop 15 octombrie 2017, Săgetător:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde faceţi tot posibilul să petreceţi momente frumoase alături de oamenii dragi vouă. Sunteţi foarte relaxaţi/te şi vă este destul de uşor să vă înţelegeţi chiar şi cu cei mai încăpăţânaţi/te membri/e ai/le familiei.


Horoscop 15 octombrie 2017, Capricorn:

Încercaţi să uitaţi de griji şi de probleme şi să acordaţi o mai multă atenţie vieţii personale, locul de unde vă puteţi încărca cu energie pozitivă. De asemenea, partenerul/a de cuplu se simte neglijat/ă şi are multă nevoie de sfaturile voastre în această perioadă.


Horoscop 15 octombrie 2017, Vărsător:

Aştrii sunt de partea voastră pe plan profesional, motiv pentru care încercaţi să profitaţi de acest moment şi să începeţi noi proiecte sau să dezvoltaţi planuri pentru ca visurile voastre să devină realitate. De asemenea, puteţi accepta o colaborare cu un/o nou/ă partener/ă de afaceri.


Horoscop 15 octombrie 2017, Peşti:

Schimbările din această perioadă vă fac să simţiţi că trăiţi cu adevărat; sentimentele sunt multiple şi totul pare să vă copleşească, însă ştiţi că totul se întâmplă cu un scop. Partenerul/a de cuplu are nevoie de tot sprijinul vostru în aceste momente.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS