Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 26 iulie 2017


Horoscop 26 iulie 2017, Berbec:

Ziua de azi va fi una excelentă pentru tine. Din nou, e vorba de emoții puternice și de sentimente care sunt trăite la intensitate maximă, dar azi inima ta este exact acolo unde trebuie să se afle. Ai o intuiție formidabilă și, dacă o urmezi fără greșeală, vei avea numai de câștigat.


Horoscop 26 iulie 2017, Taur:

Azi ești concentrată numai pe nevoile tale, ceea ce e rezultatul unei perioade nefaste pe plan sentimental, dar care nu motivează până la urmă atitudinea ta. Din cauza faptului că tu ai avut de suferit te comporți acum de parcă lumea întreagă ar fi răspunzătoare pentru necazurile tale.


Horoscop 26 iulie 2017, Gemeni:

Nu știi ce se întâmplă cu tine și cum se face că azi ai de înfruntat numai necazuri. Încă de dimineață dai piept cu dificultățile și îți va fi greu să treci peste ele fiindcă ești din ce în ce mai descurajată. Meditează sau fă un pic de yoga, dacă simți că te ajută, iar necazurile vor lua curând sfârșit.




Horoscop 26 iulie 2017, Rac:

Nu există limită la ce poți face azi, dacă te folosești de creativitate. Astrele sunt de părere că e ziua în care vei triumfa, mai ales dacă lucrezi într-un mediu artistic, ești scriitoare sau pictoriță. Imaginația ta nu are limite, un concept care ți se potrivește de obicei, dar cu atât mai mult azi.


Horoscop 26 iulie 2017, Leu:

Dovada că și pentru tine ziua de azi reprezintă una minunată este dată de faptul că reușești să convingi pe cineva apropiat de un lucru pentru care ai depus multe eforturi până acum. În sfârșit, persoana în cauză pare să îți dea dreptate, iar acest fapt te va face să te simți nemaipomenit de mândră.


Horoscop 26 iulie 2017, Fecioară:

Azi nehotărârea te tulbură extrem de tare. Nu ești capabilă să te decizi nici măcar ce tip de înghețată preferi și ai dificultăți în a face chiar și o comandă simplă de pizza. Dar indecizia te lovește mai tare în viața personală, acolo unde vei avea de suferit mai profund din această cauză.


Horoscop 26 iulie 2017, Balanţă:

Nu crezi că ai acționat prea multă vreme de parcă ai aștepta ca o zână fermecată să vină și să îți transforme toate dorințele în realitate? Azi este cazul să pui și tu umărul la ceea ce vrei să obții și să nu te mai comporți de parcă ai fi într-o permanentă expectativă.


Horoscop 26 iulie 2017, Scorpion:

E posibil ca lumea să te bată azi la cap în legătură cu aspectul tău fizic și să îți facă viața un chin din acest punct de vedere. De la păr la alegerile vestimentare, toate îți sunt criticate, noroc că tu nu ești genul de persoană care să se lase doborâtă de asemenea observații prostești.


Horoscop 26 iulie 2017, Săgetător:

Ceea ce îți dorești se află mai aproape decât crezi, este mesajul pe care ți-l dau azi astrele. Ajută și faptul că ai o dispoziție perfectă pentru a reuși ceea ce îți dorești: ești optimistă, plină de bună voie și de veselie. Numai din acest punct de vedere și tot te va aștepta o zi cu totul specială.




Horoscop 26 iulie 2017, Capricorn:

Singura problemă a zilei de azi ar fi ca planurile tale să nu fie realiste, dar știm prea bine că tu nu cazi niciodată în această capcană. Așa că nu te mai teme și țintește spre tot ceea ce îți dorești, fără niciun strop de teamă. Vei vedea că și cele mai ambițioase obiective par o nimica toată azi.


Horoscop 26 iulie 2017, Vărsător:

Cuvântul definitoriu al zilei tale de azi este arta. Nu apela însă la formele vechi, care te-au emoționat deja, ci caută noi modalități de a fi inspirată. Un cântec nou, o formație live sau un concert îți vor șterge cu buretele toate supărările și te vor ajuta să fii la înălțime și azi.


Horoscop 26 iulie 2017, Peşti:

Este posibil ca azi mintea să ți se pară încețoșată, ca și cum nu ai mai fi capabilă să rezonezi cu realitatea. Astrele insistă însă că nu este un lucru rău, dimpotrivă! Vei vedea că unele dintre ideile care ți se par cel mai bizare se pot aplica în realitate, chiar mai bine decât crezi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS