Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 iulie 2017


Horoscop 22 iulie 2017, Berbec:

Pe plan sentimental discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu sau cu membrii/ele familiei vă ajută să luaţi cele mai bune decizii pentru viitorul vostru. Seara este dedicată unui eveniment special, poate fi vorba despre o petrecere sau chiar o aniversare pentru un om drag.


Horoscop 22 iulie 2017, Taur:

Ziua de sâmbătă pare să fie una plină de evenimente frumoase; după o perioadă mai dificilă, reuşiţi să vă relaxaţi şi să lăsaţi în urmă problemele care v-au dat bătăi de cap. Aveţi mai multă încredere în voi, totul va fi bine, trebuie doar să aveţi răbdare.


Horoscop 22 iulie 2017, Gemeni:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini importante şi dificile. Dacă sunteţi atenţi/te la detalii şi acceptaţi criticile şi sfaturile colegilor/elor de echipă, aveţi posibilitatea de a vă atinge obiectivele şi de a vă mulţumi superiorii.




Horoscop 22 iulie 2017, Rac:

În această perioadă aţi muncit destul de mult, motiv pentru care vă simţiţi obosiţi/te şi secaţi/te de energie. Din fericire, toate aceste eforturi vor fi răsplătite de partenerii/ele de afaceri şi superiori cu un bonus substanţial. Seara se anunţă a fi una relaxantă, fix aşa cum trebuie.


Horoscop 22 iulie 2017, Leu:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa personală. Astrele vă recomandă să nu pierdeţi o astfel de şansă şi să încercaţi să vă faceţi ordine în relaţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. De asemenea, spre seară puteţi rezolva un conflict mai vechi pe care l-aţi avut cu o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 22 iulie 2017, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale astăzi astfel încât ziua de mâine să fie dedicată în întregime relaţiei cu oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 22 iulie 2017, Balanţă:

Ziua de azi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; mergeţi într-o călătorie în interes de muncă pentru a discuta cu partenerii/ele de afaceri despre viitoarele proiecte. Spre seară staţi la poveşti cu oameni dragi, de la care puteţi învăţa multe lucruri frumoase.


Horoscop 22 iulie 2017, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale şi aveţi toată ziua bine împărţită, pe sarcini de rezolvat. În discuţiile cu partenerii/ele de afaceri daţi dovadă de multă răbdare şi maturitate. Seara este dedicată ieşirilor în oraş cu cei/le dragi.


Horoscop 22 iulie 2017, Săgetător:

Astăzi sunteţi dispuşi/se să vă asumaţi responsabilităţi şi să faceţi compromisuri astfel încât pe plan sentimental lucrurile să revină la normal. De asemenea, această perioadă este una foarte potrivită pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele.




Horoscop 22 iulie 2017, Capricorn:

Discuţiile pe care le purtaţi astăzi cu partenerul/a de cuplu vă ajută să luaţi câteva decizii destul de importante în ceea ce priveşte viitorul vostru. Aveţi multă încredere că sunteţi pe drumul cel bun, iar inima vă spune că v-aţi găsit sufletul pereche.


Horoscop 22 iulie 2017, Vărsător:

După o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional, ziua de sâmbătă pare să fie una destul de liniştită. Trebuie să vă ocupaţi doar de câteva sarcini profesionale, nimic major care să necesite prea multă concentrare. Seara va fi dedicată vieţii personale.


Horoscop 22 iulie 2017, Peşti:

Activităţile profesionale vă pot ajuta să uitaţi de problemele pe care le aveţi cu un/o membru/ă al/a familiei. Faceţi tot posibilul să vă concentraţi atenţia asupra sarcinilor profesionale. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă dă un sfat foarte bun de care încercaţi să ţineţi cont.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS