Horoscop Urania săptămânal: 17-23 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 17-23 iulie 2017


Horoscop 17-23 iulie 2017, Berbec:

În zilele de 19 şi 20 iulie, Luna se mișcă prin casa gândirii din horoscopul vostru general, semn cum că este posibil ca mintea să vă fie mai activă atunci decât de obicei. Acest lucru v-ar putea face să cultivaţi tipare de gândire care vă pot încetini evoluția sau care riscă să vă tragă în jos. Gândiţi-vă care sunt lucrurile la care merită cu adevărat să vă gândiţi. Multe dintre ele nu vă ajută absolut deloc.


Horoscop 17-23 iulie 2017, Taur:

În zilele de 17 şi 18 iulie, Luna se perindă prin zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult la începutul acestei săptămâni. Încercaţi așadar ca măcar voi să daţi dovadă de echilibru în acțiune și constantă în felul în care acţionaţi. Altfel, vi se aduc deservicii.


Horoscop 17-23 iulie 2017, Gemeni:

În zilele de 17 şi 18 iulie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care aţi putea fi ceva mai ursuzi/e decât de obicei și mai greu de urnit din ideile fixe pe care vi le-aţi format și tiparele de gândire în care persistaţi de ceva vreme încoace. Ar fi bine să daţi încă o dată dovadă de flexibilitatea și deschiderea care vă caracterizează.




Horoscop 17-23 iulie 2017, Rac:

În zilele de 19 şi 20 iulie, Luna se mișcă prin casa subconştientului din horoscopul vostru general, semn că la mijlocul acestei săptămâni v-ar putea fugi mintea la tot felul de scenarii ireale. Este cât se poate de clar că nu veţi dobândi niciun folos de pe urma lor, fapt pentru care ar fi bine să renunţaţi la ele și să vă concentraţi pe ceva real productiv.


Horoscop 17-23 iulie 2017, Leu:

Luna Nouă din data de 23 se perfectează tocmai în zodia nașterii voastre, motiv pentru care aţi putea simți că bateriile voastre se încarcă încetul cu încetul. Forțele încep să vă revină și vă simţiţi mai în putere decât oricând. Cu toate acestea, ar fi ideal să nu vă axaţi pe activități extenuante. În caz contrar, s-ar putea să vă epuizaţi încă din prima parte a săptămânii. Nu exageraţi cu nimic și fiţi moderaţi/te.


Horoscop 17-23 iulie 2017, Fecioară:

Luna Nouă din 23 a lunii are loc tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că v-aţi putea regăsi într-o dispoziție meditativă și introspectivă în cea mai mare parte a acestei săptămâni. Iată un moment numai bun să cercetaţi sursa acceselor de timiditate cu care vă confruntați uneori. Folosiţi această perioadă în avantajul vostru.


Horoscop 17-23 iulie 2017, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 23 indică faptul că se deschide un nou capitol în viața voastră socială. Fie cunoaşteţi persoane noi care vă devin amici într-un timp scurt, fie pătrund oameni necunoscuţi, dar care vă împărtășesc viziunile și idealurile în grupul de prieteni pe care îl frecventaţi deja. Se prea poate, de asemenea, să vă faceţi voi intrarea într-un alt anturaj care simţiţi că vă reprezintă mai mult.


Horoscop 17-23 iulie 2017, Scorpion:

Luna Nouă din 23 a lunii se formează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că o să începeţi un nou capitol în acest sector de viață. Dacă v-aţi istovit la locul de muncă în ultima perioadă ori vi s-a promis de ceva vreme încoace o promovare, aflaţi că s-ar putea să o primiţi. Altfel, poate că se schimbă natura sarcinilor care vă sunt delegate. Se anunță vești bune așadar.


Horoscop 17-23 iulie 2017, Săgetător:

Luna Nouă din data de 23 se formează în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că a venit momentul să aduceţi unele ajustări binevenite sistemului vostru de valori, principii și credințe. Iată un moment cum nu se putea mai bun să incorporaţi lecțiile de viață primite în ultima vreme în felul în care înţelegeţi viața și oamenii. Altfel, vă puteți ghida după un crez cu care nu vă mai identificaţi.




Horoscop 17-23 iulie 2017, Capricorn:

Luna Nouă din 23 a lunii se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, determinând apariția unor evenimente cu impact emoțional destul de puternic pentru a declanşa reacții din partea voastră. Oricare ar fi acestea, cert este că misiunea lor este aceea de a vă face să înţelegeţi că viața nu prezintă garanții și poate ar fi mai bine să vă bazaţi doar pe voi înşivă.


Horoscop 17-23 iulie 2017, Vărsător:

În zilele de 21 şi 22 iulie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că nivelul vostru de sensibilitate ar putea crește suficient de mult în ultimele două zile ale acestei săptămâni. Acest lucru ar putea însemna că sunteţi mai expuşi/se la anumite boli, mai ales la cele care au o importantă componentă emoțională. Încercaţi să nu puneţi lucruri la suflet.


Horoscop 17-23 iulie 2017, Peşti:

Luna Nouă din ziua de 23 se formează tocmai în casa sănătății din horoscopul vostru general, fapt pentru care se anunță o săptămână în care ar fi indicat să vă purtați mai mult de grijă. În plus, ar fi de dorit să aduceţi ajustări stilului vostru de viață și alimentație, astfel încât să evitați eventualele neplăceri pe viitor. Mai multă rigoare în ceea ce privește programul de masă și somn nu v-ar strica.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS