Horoscop Urania zilnic: miercuri, 3 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 3 mai 2017


Horoscop 3 mai 2017, Berbec:

Ziua de miercuri pare să fie una foarte frumoasă pentru Berbeci. Reuşiţi să treceţi cu uşurinţă de la relaxare la programul de muncă. S-ar putea să primiţi o ofertă importantă de colaborare; nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi această propunere deoarece o dată în viaţă aveţi parte de o astfel de şansă.


Horoscop 3 mai 2017, Taur:

După o perioadă mai relaxantă este timpul să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; aveţi multe planuri importante pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Şefii au încredere în voi şi vă oferă undă verde; susţinerea lor înseamnă foarte mult pentru voi.


Horoscop 3 mai 2017, Gemeni:

Lucraţi la un proiect destul de important, însă vă pierdeţi timpul cu un obstacol. Deşi încercaţi să vă concentraţi, vă este foarte greu să găsiţi o soluţie eficientă. De aceea cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă; împreună reuşiţi să ieşiţi din acest impas.


Horoscop 3 mai 2017, Rac:

La locul de muncă vă confruntaţi cu câteva situaţii mai dificile; colegii/ele de echipă par să fie cu capul în nori şi fac câteva greşeli majore. Aceste momente vă pun răbdarea la încercare, motiv pentru care s-ar putea să intraţi într-un mic conflict.


Horoscop 3 mai 2017, Leu:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale; dacă vreţi să obţineţi ce vă propuneţi, este foarte important să nu vă lăsaţi influenţaţi/te de sfaturile pe care vi le oferă cei/le din jurul vostru. După orele prânzului, încercaţi să vă bucuraţi de vremea frumoasă de afară şi să faceţi o plimbare prin parc.


Horoscop 3 mai 2017, Fecioară:

Din cauza influenţei pe care o are o persoană apropiată asupra voastră, nu este exclus ca azi să existe câteva momente mai tensionate, în care acţionaţi impulsiv în relaţiile cu ceilalţi/lelalte. Important este să nu luaţi decizii majore în această perioadă.


Horoscop 3 mai 2017, Balanţă:

Ziua de miercuri începe foarte bine pentru voi şi anume cu o mică surpriză din partea persoanei iubite, care reuşeşte să vă pună zâmbetul pe buze. Restul zilei este doar despre şedinţe, întâlniri, decizii şi negocieri importante pentru viitoarele proiecte.


Horoscop 3 mai 2017, Scorpion:

Vă este greu să vă păstraţi calmul când vedeţi că oamenii care ar trebui să îşi facă treaba trag de timp. Pot exista câteva conflicte şi discuţii destul de tensionate însă, din fericire, un/o coleg/ă de echipă cu care vă înţelegeţi destul de bine intervine şi reuşeşte să salveze situaţia.


Horoscop 3 mai 2017, Săgetător:

Prima parte a zilei este una foarte aglomerată, cu numeroase sarcini şi întâlniri cu partenerii/ele de afaceri. Spre seară lucrurile se liniştesc; petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu, a membrilor/elor familiei sau a prietenilor/elor foarte dragi.


Horoscop 3 mai 2017, Capricorn:

Pentru voi, ziua de miercuri pare să fie una cam agitată. Pe plan profesional, reuşiţi să rezolvaţi toate sarcinile pentru proiectele aflate în desfăşurare. Spre seară, s-ar putea ca un/a coleg/ă de echipă să vă ceară sfatul într-o decizie pe care vrea să o ia.


Horoscop 3 mai 2017, Vărsător:

După o perioadă foarte liniştită şi relaxantă, este timpul să reveniţi la sarcinile profesionale; azi vă aşteaptă o avalanşă de sarcini importante ce trebuie rezolvate într-o perioadă destul de scurtă de timp. Vă păstraţi calmul şi vă planificaţi foarte bine programul astfel încât să reuşiţi să terminaţi tot până diseară.


Horoscop 3 mai 2017, Peşti:

Încercaţi să rezolvaţi toate sarcinile primite la locul de muncă până în orele prânzului deoarece aveţi planuri frumoase alături de persoanele dragi spre seară. Partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos la care visaţi de foarte mult timp.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS