Horoscop Urania zilnic: joi, 4 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 4 mai 2017


Horoscop 4 mai 2017, Berbec:

Ziua de joi pare să fie una frumoasă pentru Berbeci, însă şi foarte aglomerată. Vă ocupaţi de sarcinile profesionale şi faceţi tot posibilul să le rezolvaţi fără să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. De asemenea, încercaţi să evitaţi persoanele care vi se par foarte negativiste.


Horoscop 4 mai 2017, Taur:

Joi pare să fie cea mai frumoasă zi a acestei săptămâni pentru Tauri. Comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru şi reuşiţi să rezolvaţi mici conflicte pe care până acum le-aţi tot amânat. Spre seară, persoana iubită vă surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 4 mai 2017, Gemeni:

Ziua de azi vă ajută să vedeţi planurile pe care le aveţi cu alţi ochi şi chiar să luaţi câteva decizii noi în ceea ce priveşte drumul vostru. Angajamentele zilnice par să devină mult mai serioase în următoarea perioadă, iar beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 4 mai 2017, Rac:

Vă luaţi inima în dinţi şi puneţi în aplicare planurile pe care le-aţi tot gândit în ultima perioadă. Astăzi este cel mai bun moment pentru a face schimbări semnificative în orice domeniu din viaţa voastră. Astrele sunt de partea voastră şi vă oferă numeroase oportunităţi.


Horoscop 4 mai 2017, Leu:

Astăzi reuşiţi să vă concentraţi foarte bine asupra vieţii profesionale; aveţi posibilitatea de a începe un proiect foarte important, care vă va ajuta să ieşiţi în evidenţă într-un timp destul de scurt. Aveţi mai multă încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 4 mai 2017, Fecioară:

Pentru prima dată după mult timp vă luaţi inima în dinţi şi faceţi o alegere foarte îndrăzneaţă, destul de inspirată. Spre fericirea voastră, rezultatele acestei schimbări nu doar că apar instant, ci sunt şi pozitive. Oamenii din jurul vostru vă susţin necondiţionat.


Horoscop 4 mai 2017, Balanţă:

Astăzi este posibil să fiţi dezamăgiţi/te de o persoană la care ţineţi foarte mult şi pe care aţi ajutat-o enorm în ultimii ani. Vă simţiţi trădaţi/te şi vă este dificil să mergeţi mai departe, însă primiţi susţinere din partea celor din jurul vostru. Nu lăsaţi ca acest moment să vă strice planurile.


Horoscop 4 mai 2017, Scorpion:

Ziua de joi pare să fie una frumoasă pentru Scorpioni; aveţi oportunitatea de a lucra şi dezvolta un proiect destul de important alături de colegi/e cu care vă înţelegeţi foarte bine. Această nouă sarcină vă poate ajuta să vă dezvoltaţi în carieră şi să întâlniţi oameni noi, de la care aveţi ce învăţa.


Horoscop 4 mai 2017, Săgetător:

Spre norocul vostru, relaţia pe care o aveţi cu partenerii/ele şi superiorii pare să fie mai strânsă ca niciodată. Aceştia au încredere în voi şi vă oferă undă verde în proiectele profesionale. S-ar putea ca spre seară să primiţi şi un bonus frumos care vă ajută să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 4 mai 2017, Capricorn:

Azi nu pare să fie tocmai o zi foarte bună pentru sarcinile profesionale; vă este greu să vă concentraţi şi chiar riscaţi să faceţi câteva greşeli majore în proiectele importante. Încercaţi să evitaţi întâlnirile şi să vă relaxaţi mai mult.


Horoscop 4 mai 2017, Vărsător:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă mai tensionată. Este momentul să staţi la o discuţie importantă şi să vă rezolvaţi problemele. Lucrurile vor fi mult mai simple şi mai limpezi şi veţi şti care este drumul pe care trebuie să mergeţi mai departe.


Horoscop 4 mai 2017, Peşti:

Simţiţi nevoia unei schimbări, însă vă este teamă să faceţi acest pas deoarece vă poate duce pe un drum pe care nu ştiţi încă sigur dacă vă doriţi să mergeţi. Înainte de a lua o decizie finală, vorbiţi cu partenerul/a de cuplu pentru a afla şi părerea sa.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS