Horoscop Urania zilnic: joi, 5 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 5 februarie 2015


Horoscop 5 februarie 2015, Berbec:

Astăzi aveţi parte de o zi destul de încărcată. Nu aveţi starea de dispoziţie necesară pentru a vă ocupa de proiectele la care lucraţi şi este posibil să simţiţi nevoia să amânaţi câteva întâlniri deoarece simţiţi că nu aveţi forţele şi pregătirea necesare pentru a vă ocupa de ele.


Horoscop 5 februarie 2015, Taur:

La primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale. După orele prânzului sunteţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a rezolva câteva probleme personale. Este posibil să cereţi ajutorul partenerului de cuplu cu privire la o decizie pe care vreţi să o luaţi.


Horoscop 5 februarie 2015, Gemeni:

Nu trebuie să vă încărcaţi cu multe proiecte pentru a câştiga mai mult. Munca depusă vă va face să uitaţi de viaţa personală, iar relaţia cu partenerul de cuplu se va răci. Încercaţi să găsiţi o cale de mijloc astfel încât totul să fie în ordine şi frumos organizat în viaţa voastră. Poate că este timpul să vă căutaţi un alt loc de muncă.


Horoscop 5 februarie 2015, Rac:

Este posibil ca ziua de astăzi să fie una destul de liniştită pentru nativii născuţi în zodia Rac. Chiar dacă aveţi foarte multe de rezolvat, rămâneţi cu moralul ridicat şi sunteţi stăpâni pe situaţie. Cu cât sunteţi mai calmi, cu atât vă va fi mai uşor să vă ocupaţi de dificultăţile pe care le întâmpinaţi. Spre seară, aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 5 februarie 2015, Leu:

Ziua de joi este foarte bună pentru proiectele în echipă; vă este uşor să vă împărţiţi responsabilităţile cu colegii de muncă. Împreună reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune, care vor fi apreciate de superiori. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 5 februarie 2015, Fecioară:

Dezechilibrul în relaţia cu partenerul de cuplu vă face să vă reevaluaţi viaţa; este timpul să faceţi compromisuri şi să luptaţi pentru interesele voastre. O discuţie serioasă şi sinceră cu persoana iubită vă poate ajuta să înţelegeţi ce trebuie să faceţi în viitor.


Horoscop 5 februarie 2015, Balanţă:

Un coleg de muncă încearcă să vă pună beţe în roate; este indicat să încercaţi să rezolvaţi această problemă pe cale amiabilă. Rămâneţi calmi şi ocupaţi-vă cu multă seriozitate şi cât mai repede de situaţie. Spre seară este posibil să primiţi un vizitator neaşteptat.


Horoscop 5 februarie 2015, Scorpion:

Chiar dacă nu aveţi starea de dispoziţie necesară pentru a vă ocupa de viaţa profesională, iată că un coleg de muncă vine cu o propunere foarte interesantă pentru voi. Vă recomand să cereţi sfatul unei persoane de încredere cu privire şi să analizaţi bine situaţia înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 5 februarie 2015, Săgetător:

Joi este posibil să întâlniţi o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viaţa voastră; cel mai probabil este vorba despre un viitor partener de proiecte, însă poate fi şi un posibil partener de cuplu. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să aşteptaţi să vedeţi ce vă rezervă viitorul.


Horoscop 5 februarie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este una mai dificilă pentru nativii născuţi în semnul Capricornului; din cauza unei probleme personale vă este greu să vă concentraţi la locul de muncă. Nici în cercurile de prieteni sau cunoştinţe nu vă descurcaţi destul de bine. Simţiţi nevoia să fiţi singuri pentru a vă face ordine în gânduri.


Horoscop 5 februarie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii staţi ca pe ghimpi deoarece un membru al familiei sau un prieten foarte apropiat trebuie să facă o decizie importantă. Vă bucuraţi foarte mult pentru acea persoană şi o susţineţi necondiţionat. Spre seară primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 5 februarie 2015, Peşti:

Este posibil ca astăzi să aveţi parte de mici conflicte cu mai mulţi colaboratori. Chiar dacă vorbim de câteva dispute, vă veţi simţi răniţi; contează foarte mult să fiţi puternici şi să vă concentraţi atenţia asupra sarcinilor voastre. Spre seară, compania prietenilor vă poate ajuta să vă relaxaţi. Vă recomand să citiţi şi horoscopul lunii februarie!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS