Horoscop Urania lunar: februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania februarie 2015


Contextul astral al lunii februarie se arată destul de domol, dovadă că iarna duşmăniei noastre se apropie de final. Primele trei zile ale lunii februarie stau sub protecţia conjuncţiei dintre Venus şi Neptun în semnul Peştilor, dovadă că începutul de lună se anunţă a fi unul încărcat de dragoste şi creativitate. În perioada cuprinsă între 6 şi 8 ale lunii februarie, Soarele din Vărsător trasează un aspect tensionat de opoziţie la Jupiter retrograd aflat în semnul opus pe cercul zodiacal, Leul, pregătindu-ne o sintetizare a lecţiilor predate de Marte şi Venus atunci când s-au regăsit într-o conjunctură asemănătoare. Vă recomand să citiţi şi horoscopul lunii ianuarie, şi horoscopul anului 2015!


Horoscop februarie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec februarie 2015
Contextul astral al primelor zece zile ale lunii februarie sau cel puţin al primelor trei zile vă poate deruta puţin, în sensul că vă aduce în legătură cu nevoile şi dorinţele voastre cele mai profunde pe care, în mod obişnuit, nu staţi să le investigaţi prea mult. Se creează mediul favorabil debutului unei relaţii departe de ochii indiscreţilor care vă alimentează setea unei identificări totale cu partenerul de viaţă.

După data de 11 februarie, se recomandă să reluaţi planurile amânate sau oprite cândva la sfârşitul lui ianuarie şi să revalorificaţi relaţiile de prietenie care s-au răcit în ultimele săptămâni. După cum se observă, nu vă lipseşte sprijinul moral şi/sau material pentru că se arată indivizi care cred sincer în viziunea voastră. Aşadar, aveţi curaj să faceţi lucruri care altora nici prin minte nu le-ar trece să le încerce!

Din data de 20 februarie încolo, vă simţiţi din nou în pielea voastră, sentiment de care vă bucuraţi pe toată durata ultimelor zece zile ale lunii februarie. Vă redescoperiţi puterea de a atrage norocul, oamenii şi belşugul în viaţa voastră, fapt de care trebuie să beneficiaţi la maxim până în data de 24 februarie 2015. Evenimentele care se întrezăresc în intervalul de zile 24-28 vă confirmă faptul că aţi intrat într-o nouă fază a vieţii voastre.


Horoscop februarie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur februarie 2015
Acum că vi s-au deschis ochii în unele privinţe şi aţi conştientizat ce anume este posibil şi ce nu, căutaţi să puneţi în practică ideile care vă reflectă originalitatea şi de care vă simţiţi legaţi sufleteşte. Dacă optaţi să demaraţi un proiect până în data de 3 februarie, aveţi posibilităţi mari de a-l vedea crescând într-un ritm neaşteptat de alert. Este probabil ca şi cercul vostru de prieteni să se mărească zilele acestea!

Cândva la sfârşitul lunii ianuarie este posibil să vi se fi oprit în gât cererea unei măriri salariale sau consideraţi că promovarea va rămâne la statutul de recomandare. Aşadar, după data de 11 februarie încolo, puteţi relua negocierile cu superiorii fără frica că aţi putea să nimeriţi într-un moment neindicat. Dacă îi abordaţi cu originalitate, sigur vor rămâne plăcut surprinşi de iniţiativa voastră!

Stăpânirea de sine care vă caracterizează ar putea deveni doar o aparenţă din data de 20 februarie încolo. Puteţi avea senzaţia că staţi pe un butoi cu pulbere, iar pentru a preîntâmpina crizele de isterie, preferaţi să internalizaţi acestă energie negativă. În loc să-i îngăduiţi să se manifeste prin migrene şi insomnii, încercaţi să o eliminaţi mergând la sală sau făcând exerciţii pentru controlul stresului între 24-28 ale lunii februarie.


Horoscop februarie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni februarie 2015
Faima voastră, profesională ori socială, poate deveni oarecum neclară în primele zece zile ale lunii sau cel puţin până în data de 3 februarie. În funcţie de opţiunile pe care le-aţi făcut până acum, acest lucru vă poate aduce beneficii sau dezavantaje. În cel mai bun caz, începeţi să aveţi trecere la oameni cu funcţii sau superiori care realizează că meritaţi mai multă popularitate decât vi s-a oferit până acum.

Dacă aţi fost nevoiţi să întrerupeţi sau să amânaţi un drum sau începerea unor cursuri cândva la sfârşitul lunii ianuarie, este recomandat să le reluaţi după data de 11 februarie. În cazul în care nu mai credeaţi să primiţi aprobarea pentru care aţi făcut multe drumuri, se poate să vă treziţi cu ea la uşă. Se anunţă o perioadă favorabilă depunerii actelor pentru viză, dacă vă gândeaţi să plecaţi în străinătate.

Îndreptaţi-vă atenţia către planurile voastre de viitor şi proiectele pe termen lung începând cu data de 20 februarie. Nu vă uitaţi nici cercul de prieteni, mai ales pentru că amicii se pot dovedi cei mai mari susţinători ai voştri. Indiferent ce vă puneţi în gând să realizaţi zilele acestea, nimic nu pare să vă oprească. Aveţi posibilitatea de a face progrese mari până în data de 28 dacă vă înarmaţi cu mult curaj.


Horoscop februarie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac februarie 2015
Contextul astral vă îndeamnă să visaţi cu ochii deschişi în primele zece zile ale lunii februarie, dar depinde numai de voi dacă vă conduc pe creste mai înalte sau vă rezumaţi la a evada din rutina zilnică, lăsând şansele care se arată până în data de 3 să vă ocolească. În aceste zile, puteţi să vă înscrieţi la o şcoală care să vă califice în acel domeniu care v-a pasionat de ceva timp încoace.

Începând cu data de 11 februarie, se lămuresc încurcăturile create de la sfârşitul lunii ianuarie încoace, fie că urmăreau aspectul financiar al unor colaborări, bugetul familiei, unele facturi, taxe, rate sau contracte, situaţia contului bancar. Dacă se confirmă că aţi contribuit în vreun fel la apariţia acestor încurcături, schimbaţi ceva în felul vostru de a le aborda, astfel încât să le ocoliţi cu succes pe viitor.

În ultimele zece zile ale lunii februarie, soarele începe să răsară şi în sfera carierei voastre. Străduinţele întreprinse pe acest plan până în data de 24 vor primi toată atenţia din partea persoanelor care vă pot uşura accederea la o funcţie superioară. Vă alegeţi cu o victorie importantă pe frontul muncitoresc în intervalul de zile 24-28, motiv pentru care ajungeţi printre preferaţii superiorilor.


Horoscop februarie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu februarie 2015
Dacă vi se face o ofertă prea bună pentru a fi reală până în data de 3 februarie, nu etichetaţi prematur drept o încercare de escrocherie. Probabil compania de telefonie mobilă, cablu şi internet chiar vă propun să vă fidelizeze cumva pentru reînnoirea contractului ori banca la care v-aţi deschis contul chiar are să vă ofere un pachet de economii convenabil. Faceţi-vă temele şi profitaţi dacă merită!

După data de 11 februarie, se descâlcesc limbile în cuplu. Parcă începeţi din nou să vorbiţi aceeaşi limbă cu partenerul, chiar dacă în ultimele săptămâni n-aţi prea reuşit să vă exprimaţi sentimentele. Vestea bună e că vă recâştigaţi abilităţile de comunicare şi în raport cu clienţii sau partenerii de afaceri, dovadă că se deschide sezonul la vânat contracte noi şi la recucerit parteneri mai vechi.

În cazul în care reflectaţi să vă mutaţi în străinătate, primiţi o ofertă de muncă în altă ţară sau este necesar să plecaţi într-o delegaţie în care vă puneţi mari nădejdi, căutaţi să le daţi curs din 20 februarie încolo. Chiar şi cursurile începute în ultimele zece zile ale lunii februarie, ori derulate în perioada cuprinsă între 24 şi 28 stau sub protecţia astrelor, deci nu pierdeţi ocazia de a profita de acest context favorabil.


Horoscop februarie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară februarie 2015
Dacă nu v-aţi întâlnit încă alesul/a ori aveţi impresia că partenerul a devenit cam previzibil, luaţi aminte că cel puţin până în data de 3 februarie, suflă un vânt al schimbării pe plan sentimental. Poate vă îndrăgostiţi nebuneşte de cineva care nu vă seamănă deloc ca fire, dar care vă trezeşte stări pe care nu le-aţi mai simţit până acum ori descoperiţi o nouă faţetă a personalităţii partenerului. Dragostea pluteşte în aer!

Din data de 11 februarie încolo, încep să se vadă schimbări în sfera muncii, mai ales dacă aţi avut parte de obstacole, erori, întârzieri sau amânări în ultimele săptămâni. Aşadar, reuşiţi să predaţi acel proiect cu care v-aţi luptat mult timp şi reînchegaţi legăturile cu colegii de muncă. Dacă aţi experimentat o senzaţie de jenă în regiunea gleznelor, este posibil să dispară ca prin minune.

Feriţi-vă să luaţi decizii repezite sau să săriţi la concluzii înainte de a întoarce situaţiile cu care vă întâlniţi în ultimele zece zile ale lunii pe toate părţile. Tot ceea ce aveţi în gând să faceţi până în data de 28 februarie, va necesita o doză dublă sau triplă de timp, eforturi şi bani, dar şi rezultatele se anunţă a fi pe măsură. În schimb, feriţi-vă să faceţi investiţii majore dintr-un foc sau să vă asumaţi riscuri prea mari.


Horoscop februarie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă februarie 2015
Contextul astral vă îndeamnă să aveţi o creativitate debordantă în primele zece zile ale lunii februarie, dar ţine numai de voi dacă vă pierdeţi în visuri sau faceţi ceva cu adevărat ingenios până în data de 3. Puteţi intui cu uşurinţă cum aţi putea ieşi dintr-o încurcătură profesională, iar dacă sănătatea scârţâie, nu este nevoie decât să vă arătaţi deschişi la mesajele corpului vostru pentru a vă da seama cum să vă însănătoşiţi.

Începând cu data de 11 februarie, se linişteşte atmosfera dintre voi şi persoana iubită ori copii. Poate că nu aţi găsit cele mai bune procedee de a vă arăta afecţiunea pe care le-o purtaţi în săptămânile anterioare, dar reuşiţi să vă amintiţi limbajul iubirii în perioada 11-20 februarie. Încet-încet vă regăsiţi plăcerea în vechile voastre hobby-uri şi chiar reuşiţi să vă faceţi noi pasiuni.

Ultimele zece zile ale lunii februarie continuă trendul precedentei, aducând schimbări în sfera sentimentală. Ori vă căutaţi dragostea ori vreţi să reaprindeţi scânteia dintre voi şi cel drag, demaraţi campania de (re)câştigare a partenerului după 20 februarie. Dacă nu înregistraţi o izbândă răsunătoare până în data de 24 februarie, nu înseamnă că aţi pierdut bătălia, ci că veţi câştiga războiul către sfârşitul lunii.


Horoscop februarie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion februarie 2015
Dragostea se instalează confortabil în viaţa voastră în primele zece zile ale lunii februarie. Zilele acestea, dar cu precădere până în data de 3 februarie, aproape că vă doboară fluturaşii din stomac atunci când cel drag vă face dovezi de afecţiune. Dacă vă doriţi să cuceriţi pe cineva, faceţi-vă curaj şi invitaţi-l/o la o cafea sau cereţi-i numărul de telefon. Mai mult ca sigur nu vă va întâmpina cu un refuz!

Se ridică embargoul pe comunicarea în familie după data de 11 februarie, dovadă că nu vi se mai reinterpretează vorbele şi începeţi să vă faceţi înţeleşi de apropiaţi. Dacă în aceste săptămâni au intervenit încurcături care privesc spaţiul locativ sau chestiunile imobiliare, în perioada 11-20 februarie reuşiţi să le găsiţi o rezolvare fără eforturi mari. Rezolvaţi-le o dată pentru totdeauna.

Fie că aveţi în gând să reparaţi ceva prin casă, vă aşteaptă un volum mare de muncă la serviciu sau vă gândiţi să vă schimbaţi drastic stilul de viaţă, cert este că vă puneţi pe treabă cu drag şi spor din 20 februarie încolo. Totuşi, este posibil să vă demoralizaţi dacă nu apar rezultate extraordinare până în 24 februarie. În acest caz, ambiţionaţi-vă şi mai mult pentru a întoarce situaţia în favoarea voastră până la sfârşitul lunii.


Horoscop februarie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător februarie 2015
Aţi putea să vă gândiţi că atmosfera liniştită şi armonioasă din cadrul familiei de care vă bucuraţi în primele zece zile ale lunii februarie, dar mai ales în primele trei zile ale lunii, avertizează o furtună de proporţii, dar adevărul este că doar voi aţi putea provoca-o. Aşadar, aveţi grijă să nu vi se urască de prea mult bine şi depuneţi eforturi să întreţineţi relaţiile cordiale cu apropiaţii pe care le stabiliţi zilele acestea.

Dacă aţi aşteptat să dispară codul roşu al lui Mercur retrograd, veţi vedea începând cu data de 11 că nu aţi stat fără rost în aşteptare. Aţi avut timp să tatonaţi piaţa, să vă faceţi ordine în minte şi să verificaţi informaţiile angajatorului, de exemplu, înainte de a semna un contract. De acum, sunteţi liberi să luaţi cuvântul în cadrul şedinţelor şi să vă transmiteţi proiectele fără teama de a da vreun rateu.

Viaţa voastră sentimentală se condimentează în ultimele zece zile ale lunii februarie, cu precizarea că ceea ce începeţi zilele acestea, s-ar putea să nu ţină decât până la sfârşitul lunii. Fie că săriţi etape şi treceţi direct la acţiune cu acel cineva cunoscut recent ori redescoperiţi brusc pasiunea pierdută printre cearşafuri, cert este că ar fi bine să vă încetiniţi ritmul. Nu rezolvaţi mare lucru dacă mergeţi la trap perioada aceasta.


Horoscop februarie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn februarie 2015
Cine-ar fi zis că sunteţi de-o sensibilitate rară? În primele zece zile ale lunii februarie, îi luaţi pe toţi prin surprindere cu empatia de care daţi dovadă, căldura din glas şi generozitatea faptelor pe care le faceţi până în data de 3. Nimeni nu se aştepta să vadă această latură a personalităţii voastre, motiv pentru care câştigaţi afecţiunea multor persoane din jurul vostru. Poate este o dovadă că ar trebui să lăsaţi mai des garda jos.

Redeveniţi proprietarul de drept al finanţelor şi bunurilor voastre din 11 februarie încolo, dar nu pentru că şi le-ar fi însuşit altcineva, ci pentru că Mercur retrograd şi-a cam făcut de cap prin bugetul vostru. Chiar dacă nu mai pierdeţi banii foarte uşor, este indicat să mai aşteptaţi o vreme până când daţi frâu liber investiţiilor. Întâi de toate, ar fi recomandat să vă faceţi o idee despre dimensiunea pagubelor.

Dacă aşteptaţi momentul oportun pentru a vă muta din casa părintească ori de a vă întemeia o familie, reţineţi că astrele vă pregătesc câteva zile numai bune pentru a lua astfel de decizii. Nu v-ar strica să vă aruncaţi, cel puţin de data aceasta, cu capul înainte. Rareori faceţi alegeri neinspirate, iar dacă credeţi că aşa ar trebui să procedaţi, nu lăsaţi sfârşitul de lună să vă surprindă nepregătiţi.


Horoscop februarie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător februarie 2015
În primele zece zile ale lunii februarie, puteţi descoperi noi modalităţi de a vă suplimenta veniturile care nu vă umplu doar buzunarele, ci şi sufletul. Fie că faceţi ceva care vă aduce bucurie interioară şi materială ori se întoarce înzecit ajutorul pe care l-aţi acordat cuiva la nevoie, cert este că până în data de 3 februarie, s-ar putea să intraţi în posesia unei sume însemnate de bani care să vă pice exact când aveţi nevoie.

Odată cu intrarea lui Mercur în mers direct din 11 februarie, redeveniţi voi înşivă, fapt uşor de observat de cei dragi. Aşadar, acum aveţi oportunitatea de a le schimba prima impresie acelora pe care i-aţi cunoscut în ultimele săptămâni şi care nu au văzut adevărata voastră personalitate. Deşi se spune că nu aveţi cum să le influenţaţi părerea formată la început, mai mult ca sigur veţi reuşi să le câştigaţi admiraţia.

Nu aveţi adversar când vine vorba de a vă impune punctul de vedere ori de a atrage atenţia interlocutorilor în direcţia voastră în ultimele zece zile ale lunii februarie. Orice demers birocratic început în jurul datei de 20 se va rezolva până în 24 sau cel târziu în preajma zilei de 28, deci dacă intenţionaţi să vă deschideţi o firmă sau trebuie să apelaţi la instituţiile statului, faceţi-o în acest interval de zile.


Horoscop februarie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti februarie 2015
În primele zece zile ale lunii februarie, astrele vă ajută să vă conştientizaţi darul de a aduna oamenii în jurul vostru prin prezenţa voastră caldă şi binevoitoare. Mai mult, reuşiţi să nu vă descoperiţi cu totul celorlalţi, învăluindu-vă într-o aură de mister care nu atrage doar se#ul opus, ci pe toţi aceia care va animă interesul şi de la care puteţi învăţa ceva. Continuaţi însă să vă purtaţi la fel de natural şi după data de 3 februarie.

Felul în care vă simţiţi pe interior începe să se acordeze la imaginea pe care o proiectaţi în exterior din 11 februarie încolo. Dat fiind că nu mai lăsaţi frica exagerată de ridicol să vă dicteze alegerile pe plan social, vă integraţi mai uşor în grupuri, permiţându-le celorlalţi să vadă adevărata voastră personalitate. Celebraţi-vă originalitatea şi veţi observa că ceilalţi vă vor admira pentru cine sunteţi cu adevărat.

Vă puteţi îmbunătăţi situaţia materială peste noapte după data de 20 februarie, dar nu vă bazaţi pe mici afaceri bănoase, speculaţii sau alte astfel de tunuri pentru a vă ridica nivelul de trai. Totuşi, dacă credeţi că sunt conforme cu principiile voastre de viaţă, nu lăsaţi şansele care ar putea apărea până în 24 februarie să treacă pe lângă voi. Spre sfârşitul lunii februarie, buzunarele voastre devin vizibil mai încărcate!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS