Horoscop Urania lunar: ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania ianuarie 2015


Horoscop ianuarie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec ianuarie 2015
Până în 3 a lunii, ambiţiile voastre pe termen lung sau pe plan social intră în conflict cu multitudinea dorinţelor voastre de moment sau de ordin personal. În zilele următoare, mai exact între 7 şi 16 ale lunii, sunt favorizate investiţiile în proiectele de lungă durată, colective sau în parteneriatele cu prietenii. Pot apărea la orizont sponsori, iar viaţa voastră socială se animă intens. Totul merge ca uns!

În mod normal, daţi curs confruntărilor sau chiar voi le provocaţi, dar loviturile voastre pot ricoşa în a doua decadă şi nu vă va fi uşor să le paraţi pe cele venite din exterior, fie că sunt administrate de partener ori competiţie. Senzaţia că plutiţi în derivă şi nu vă găsiţi ceva ferm de care să vă agăţaţi vă poate determina să vă implicaţi în scheme de afaceri ilicite sau păguboase între 13-21 ale lunii.

În 19 şi 20, interesele şi dorinţele voastre se bat cap în cap cu cele ale anturajului. Din 21 încolo, revizuiţi-vă atitudinea în raport cu prietenii. Începând cu data de 27 ianuarie 2015, partenerul cucereşte până şi ultima redută a inimii voastre, făcându-vă pe nesimţite să renunţaţi la valorile voastre, materiale ori spirituale, pentru a-i face pe plac, dar cândva între 29 şi 31, vă reveniţi în simţiri, nu fără regrete.


Horoscop ianuarie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur ianuarie 2015
În primele trei zile ale lunii ianuarie 2015, realizaţi că nu-i uşor să fiţi, în acelaşi timp, afacerişti şi familişti şi că atunci când încercaţi să jucaţi ambele roluri la superlativ, se lasă cu haos. Dacă reuşiţi să rămâneţi fideli valorilor voastre, conştientizându-vă atuurile şi combinând utilul cu plăcutul pe plan profesional, cresc exponenţial şansele de a fi promovaţi ori de a urca pe scara socială în intervalul zilelor 7-16.

În a doua decadă, anturajul vostru se înmulţeşte cu membrii a căror reputaţie este cel puţin îndoielnică. Nu contestă nimeni că intenţia voastră de a-i reintegra în societate nu e de lăudat, dar vă lămuriţi şi voi cândva în intervalul 13-21 că v-aţi irosit energia şi banii inutil, v-aţi pus de-a curmezişul tuturor degeaba şi că n-aveţi cum să-i schimbaţi dacă nu sunt dispuşi şi ei să evolueze.

Viaţa de familie şi cea de carieră reintră în conflict între 19 şi 20 ale lunii, cu menţiunea că, începând din 21, ar fi bine s-o lăsaţi mai moale cu lupta pentru recunoaştere socială şi profesională. Din 27 ale lunii, vă bucuraţi de popularitate în anturaj, mai ales atunci când vă ajutaţi prietenii aflaţi la ananghie. Totuşi, unii dintre ei pot profita de pe urma resurselor şi bunătăţii voastre între 29 şi 31.


Horoscop ianuarie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni ianuarie 2015
De câteva luni încoace, aţi devenit un fel de vedete locale, sunteţi cunoscuţi şi apreciaţi în comunitatea în care trăiţi, dar în ultima vreme, aţi devenit destul de elitişti, chiar dacă voi aveţi impresia că nu-i abordaţi pe ceilalţi cu un aer de superioritate, fapt care vă poate veni de hac în 1 şi 3 ianuarie 2015. Biletul de intrare în cercurile selecte îl obţineţi cândva între 7-16 dacă vă amintiţi de unde aţi plecat.

Aveţi grijă ce vă doriţi începând cu data de 12 pentru că s-ar putea să se întâmple, în special dacă urmăriţi ascensiunea socială sau profesională. Iar concurenţa se va îndârji direct proporţional cu dimensiunea statutului pe care-l deţineţi sau îl râvniţi, cel puţin în intervalul 13-21. Ţineţi cont că, între 19 şi 20, se va profita de orice lacună sau scăpare de care daţi dovadă în cadrul şedinţelor.

Dacă s-a întors roata în 19 sau 20 şi cineva a ţinut să vă demonstreze că nu le ştiţi pe toate, poate e cazul că, din 21 încolo, să vă puneţi serios cu burta pe carte/pe treabă. Poate n-ar strica să vă înscrieţi la un training sau să studiaţi individual. Fiţi fără grijă, veţi elimina acest dezavantaj după 27. Se anunţă o probă finală din partea competiţiei cândva între 29 şi 31. Căutaţi să veniţi cu lecţia învăţată!


Horoscop ianuarie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac ianuarie 2015
Până în data de 3, pot interveni dezechilibre financiare, semn că n-ar trebui să socotiţi banii drept o măsură a valorii personale sau a celorlalţi. Din 7 până în 16 ale lunii, descoperiţi că ceea ce (nu) primiţi în relaţiile cu cei de lângă voi, mai ales în cele cu prietenii şi familia, este o reflexie a ceea ce (nu) sunteţi voi dispuşi să oferiţi. Ţineţi cont de acest lucru şi faceţi ajustările necesare!

Începând cu 12 a lunii, responsabilităţile sociale, profesionale, dar relaţia cu copiii sau partenerul vă deschid ochii într-o anumită privinţă şi vă poziţionează pe culoarul vostru de destin. În intervalul de zile 13-21, nu deviaţi de la calea voastră, întorcându-vă la vechile tipare de conduită care vă opreau din evoluţie. În 19 şi 20, ţineţi-vă departe de posesivitate, atât în raport cu cei dragi, cât şi cu banii!

Din 21, ţineţi o evidenţă clară a plăţilor, păstrând cotoarele facturilor şi chitanţele pentru că riscaţi să vă achitaţi dările de două ori. În plus, evitaţi să semnaţi contracte şi să faceţi împuterniciri. Începând cu 27, familia şi prietenii îşi pun amprenta pe filozofia voastră de viaţă, reiterând lecţiile primite în a doua decadă a lunii, dar din 29 până-n 31, feriţi-vă să reveniţi la vechile obiceiuri.


Horoscop ianuarie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu ianuarie 2015
Cel puţin până-n 3 a lunii ianuarie 2015, orgoliul vostru supradimensionat se poate pune de-a curmezişul relaţiei de cuplu, cu asociaţii sau clienţii. În intervalul 7-16 ianuarie, căutaţi să reparaţi pagubele de la începutul acestei decade, oferindu-le spaţiu celor din jur şi regăsindu-vă spiritul de echipă. Din 12 încolo, investiţi timp şi energie în relaţiile cu ceilalţi, dar păstraţi în minte ideea de echilibru.

În perioada cuprinsă între 13 şi 21 ale lunii, se aşterne ceaţa peste relaţia de cuplu. Poate că iniţial vă place să vă lăsaţi duşi de val, dar această lipsă de perspectivă şi traiectorie vă poate afecta mai târziu, poate chiar în jurul zilelor de 19 şi 20, când nevoia voastră de atenţie se loveşte de dorinţa partenerului de a se bucura de libertate personală. Se cer trasate şi respectate graniţele dintre voi.

Începând cu 21 a lunii, parcă nu mai vorbiţi pe aceeaşi limbă cu partenerul, asociaţii sau clienţii, iar efectele acestui decuplaj ajung să se vadă cu ochiul liber. Pe plan sentimental, din 27 încolo, tindeţi să vă lăsaţi din nou în voia curenţilor, iar în intervalul 29-31 al lunii vă treziţi plutind în derivă, trăgându-l şi pe cel drag după voi. Se cere să consolidaţi numaidecât fundaţia cuplului.


Horoscop ianuarie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară ianuarie 2015
Dacă sănătatea vă joacă feste până în data de 3 ianuarie 2015, se prea poate ca acest dezechilibru să aibă ca sursă psihosomatică lupta care se duce în interiorul vostru între conformism şi individualism. Între 7 şi 16 ale lunii, vă aşteaptă o perioadă aglomerată la serviciu, dar dacă simţiţi că vă ajunge oboseala, încetiniţi ritmul. Nu vă faceţi griji, colegii voştri de muncă nu vă vor desconsidera din acest motiv.

Din 12 încolo, accentul cade pe planul relaţional, dar din 13 ianuarie, tindeţi să adoptaţi o atitudine pasiv-agresivă, impunându-vă când ar trebui să lăsaţi de la voi sau aşteptând cu mâinile-n sân să se schimbe ceva când s-ar cuveni să preluaţi iniţiativa. Dacă nu v-aţi poziţionat corect în raport cu colegii de muncă, riscă să apară frustrări şi chiar probleme de sănătate în 19 şi 20.

Începând cu 21, pot apărea erori de comunicare pe plan profesional care duc la încurcături, decalaje şi chiar la sistări temporare. Din data de 27 încolo, revine în actualitate sfera relaţiilor, cu precădere a celei sentimentale, prefigurându-se câteva zile de poveste până în 29 când, până la sfârşitul lunii, îndatoririle de părinte sau familia de origine vă readuc cu picioarele pe pământ.


Horoscop ianuarie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă ianuarie 2015
Poate că miza planurilor voastre de viitor este aducerea voastră în atenţia publică, dar în primele trei zile ale lunii ianuarie 2015, tindeţi să deviaţi de pe această direcţie, dat fiind că cea mai mare satisfacţie personală o obţineţi de pe urma preocupărilor de moment. Nu vă strică să vă bucuraţi de prezent şi să dedicaţi o parte din timpul vostru hobby-urilor şi momentelor cu copiii şi partenerul, cel puţin între 7 şi 16 ianuarie.

Chiar dacă, începând cu data de 12, sunteţi motivaţi să vă puneţi ordine în viaţă, atât în cea personală, cât şi profesională, riscaţi să vă lăsaţi furaţi de peisaj, de deruta în care se complac ceilalţi colegi de muncă, cultivând un stil de viaţă lipsit de productivitate între 13 şi 21 ale lunii. Astfel, ajungeţi să vă refugiaţi din nou, în 19 şi 20 ianuarie, în activităţi recreative, lăsându-vă proiectele de izbelişte.

Din 21 încolo, parcă nu vă mai găsiţi plăcerea în nimic, se evidenţiază diferenţele de mentalitate dintre voi şi copii, iar scânteia din cuplu începe să se stingă. Pe de altă parte, sarcinile care vi se delegă la serviciu după data de 27 vă stârnesc interesul şi vă stimulează creativitatea, dar dacă nu vă construiţi o strategie clară, s-ar putea să vă îmbătaţi cu apă rece cândva între 29 şi 31 ianuarie.


Horoscop ianuarie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion ianuarie 2015
Cel puţin până în 3 a lunii ianuarie 2015, nu reuşiţi să împăcaţi familia şi cariera, poate pentru că la serviciu vă bucuraţi de popularitate, în timp ce acasă sunteţi nevoiţi să trageţi cot la cot cu cei dragi fără a vi se recunoaşte eforturile. În consecinţă, în intervalul 7-16 al lunii, se întrevăd schimbări în dinamica familiei, reconfigurându-se rolul pe care-l jucaţi acasă, dar şi direcţia voastră de evoluţie pe acest plan.

Din 12 încolo, ispitele de tot soiul vă pândesc la toate colţurile. Poate că nu vă strică să daţi curs unora dintre ele, dar ţineţi cont de faptul că, în perioada cuprinsă între 13-21 ale lunii, puteţi pierde încrederea partenerului sau sume considerabile de bani pentru că n-aţi apelat la simţul măsurii. Din 19 până-n 20, nu vă luaţi pe umeri mai mult decât puteţi duce în sfera muncii şi a familiei.

Începând cu 21, parcă nu mai rezonaţi pe aceeaşi frecvenţă cu rudele apropiate, răstălmăcindu-vi-se vorbele şi trimiţând, la rândul vostru, mesaje confuze. Odată cu data de 27, revin în peisaj tentaţiile zilelor trecute, probabil sub o nouă înfăţişare. Cel puţin între 29 şi 31 ale lunii, acestea vă pot prinde cu garda jos, deşi nu demult aţi simţit pe propria piele ce înseamnă lipsa moderaţiei.


Horoscop ianuarie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător ianuarie 2015
Ori vă purtaţi cum vi-e vorba, ori vorbiţi cum vi-e portul par să vă transmită astrele în primele trei zile ale lui ianuarie 2015. Altfel, îi puteţi deruta pe cei din jur, dar şi pe voi, în aceeaşi măsură. În perioada cuprinsă între 7 şi 16 ale lunii, abilităţile voastre de comunicare vor cântări greu în sfera carierei, atrăgând susţinători de partea voastră, recunoaştere socială, dar şi proiecte pe măsură.

Păreţi la fel de puşi pe fapte mari şi în sectorul familial, mai ales începând cu data de 12, dar dacă nu sunteţi suficienţi de motivaţi să descurcaţi iţele acestui domeniu de viaţă, tăiaţi nodul gordian cândva între 13 şi 21 ianuarie şi propuneţi-le celor dragi s-o luaţi de la capăt, oricât de complicat ar părea. Important este să rămâneţi fideli acestui angajament, deşi puteţi fi tentaţi, în 19 şi 20, să vă daţi bătuţi.

Mizaţi pe fapte şi nu pe vorbe din 21 încolo, căci altfel riscaţi să spuneţi lucruri care v-ar putea tăia craca de sub picioare. În plus, evitaţi semnarea contractelor ori manipularea inscrisurilor oficiale pentru că riscaţi să treceţi cu vederea clauzele ascunse sau să rătăciţi documente. În familie, se arată o perioadă de acalmie după 27, dar realizaţi cândva între 29 şi 31 că mai aveţi încă de lucrat.


Horoscop ianuarie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn ianuarie 2015
Într-un fel sau altul, se cere să admiteţi cândva între 1-3 ale lunii că, fără sprijinul colegilor de echipă, asociaţilor sau clienţilor fideli, n-aţi fi reuşit să vă puneţi în practică strategiile şi deci să generaţi profit. Fiţi deschişi şi invitaţi-i să împartă câştigurile şi podiumul cu voi. Dacă daţi dovadă de fair-play, aveţi numai de câştigat din 7 până-n 16 ianuarie 2015, nu numai pe plan social, ci şi la nivel material.

Cea mai încărcată perioadă a lunii debutează odată cu data de 12, dar dacă nu vă setaţi priorităţile şi nu vă înarmaţi cu ambiţie, riscaţi să vă disipaţi energia în toate direcţiile sau să vă cramponaţi de temeri imaginare, lovindu-vă cândva între 13 şi 21 de ziduri pe care vi le-aţi construit de unii singuri. În 19 şi 20, poate fi nevoie să achitaţi taxe, să restituiţi un împrumut sau procent din vânzări.

Robinetul de lichidităţi se strânge treptat din 21 încolo, semn că banii vor veni cu ţârâita în a treia decadă a lunii. Indicat ar fi să ţineţi contabilitatea riguroasă a economiilor, astfel încât să nu vă treziţi cu găuri în buget. Începând din 27, străluciţi în cadrul şedinţelor de creaţie şi vă vin tot felul de idei salvatoare, dar din 19 până-n 31 riscaţi să vă cramponaţi de aceleaşi frici inexplicabile.


Horoscop ianuarie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător ianuarie 2015
Cel puţin în primele trei zile ale lunii ianuarie 2015, încercările partenerului de a vă atrage atenţia vă lasă complet rece sau, dimpotrivă, vă sufocă şi vă creează o stare de disconfort. În intervalul 7-16, se creează premisele unor zile în care vă veţi simţi din nou în pielea voastră. Multe din realizările acestei perioade vor depinde de imaginea pe care o proiectaţi în societate, dar rămâneţi naturali şi autentici.

Se anunţă oportunităţi, din 12 încolo, de a vă suplimenta veniturile din mici comisioane sau vă alegeţi cu o primă ori cu un salariu majorat pentru că aţi muncit ore suplimentare în decembrie 2014. Nu vă faceţi planuri înainte de a vă vedea cu banii în mână pentru că riscaţi să rămâneţi cu buza umflată cândva între 13 şi 21. În 19 şi 20, apar din nou tensiuni între voi şi partener, aparent din acelaşi motiv.

Începând cu data de 21, acordaţi o mai mare atenţie felului în care vă prezentaţi în societate şi nu pretindeţi că sunteţi altceva decât în realitate pentru că cei din jur vă vor taxa falsitatea. După 27, părinţii, cumnaţii/cumnatele sau cineva din străinătate se arată dispus să vă sprijine financiar pentru a vă relua proiectele sistate, dar cândva între 29 şi 31 realizaţi că mai aveţi nevoie de fonduri.


Horoscop ianuarie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti ianuarie 2015
Probabil că nu începeţi anul 2015 cu bateriile încărcate, dar dacă vă pricopsiţi cu vreo afecţiune până-n data de 3, înseamnă că aşa înţelege corpul vostru să atragă atenţia atunci când voi vă simţiţi ignoraţi, dar nu faceţi nimic în această privinţă. Între 7-16, sunteţi oarecum copleşiţi de aşteptările familiei, ale rudelor sau partenerului şi tindeţi să vă ascundeţi după o mască doar pentru a le face lor pe plac.

După data de 12, parcă vă găsiţi mai uşor curajul de a vă pune în aplicare proiectele, oricât de nebuneşti ar părea din perspectiva altora, dar frica exagerată de ridicol sau de respingere riscă să vă dejoace planurile cândva în intervalul de zile 13-21. Nu-i permiteţi acestei angoase să vă consume pe interior, căci altfel riscaţi să vă epuizaţi fizic şi psihic complet până în 19 sau 20.

Poate că intuiţia voastră nu a dat greş până în 21, dar în a treia decadă a lunii, dacă raţiunea vă spune altceva, nu luaţi mesajele subconştientului drept literă de lege. Ceea ce nu aţi obţinut graţie iniţiativelor proprii la mijlocul lui ianuarie, vă parvine prin carismă şi şarm după 27. Folosiţi-vă înţelept de aceste atuuri şi nu-i permiteţi concurenţei să vă atace cu propriile arme între 29 şi 31.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS