Horoscop Urania lunar: decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania decembrie 2014


Horoscop decembrie 2014, Berbec:

Horoscop Urania Berbec decembrie 2014
După data de 5 a lunii decembrie 2014, rupeţi gura târgului cu un proiect revoluţionar pe care n-aţi îndrăznit să-l implementaţi până acum. Nu vă vor lipsi nici susţinătorii care se vor da peste cap să vă vadă viziunea materializată. Persoane noi cu filozofii de viaţă avangardiste se strecoară-n anturajul vostru. Din 8 încolo, puteţi simţi că nu mai progresaţi ca până acum în relaţie cu copiii şi partenerul.

Începând cu a doua decadă a lunii decembrie 2014, partenerul îşi asumă rolul de cocoş în casă, poate pe fondul unei promovări profesionale. Cu banii, s-ar putea să vă meargă ceva mai bine, prilej cu care impuneţi mai mult respect la serviciu şi în societate. Se înmulţesc, în schimb, responsabilităţile profesionale după 17 decembrie 2014, motiv pentru care vă aşteaptă zile pline la locul de muncă.

Probabil că v-aţi maturizat mult în ultimii doi ani şi jumătate, odată pentru că aţi învăţat valoarea banilor, dar şi ca urmare a faptului că unele parteneriate sau chiar relaţia de cuplu s-au complicat vizibil. Trecerea lui Saturn în Săgetător vă provoacă să adoptaţi o nouă filozofie de viaţă, conformă cu transformările interioare prin care aţi trecut. Nu sunt recomandate însă relocările în străinătate!


Horoscop decembrie 2014, Taur:

Horoscop Urania Taur decembrie 2014
Dacă vă aflaţi într-o poziţie de autoritate pe plan profesional, propuneţi-vă ca, din 5 încolo, să fiţi şefi atipici, receptivi la propunerile angajaţilor, oricât de nebuneşti v-ar părea la început. În cazul în care căutaţi profesia care vi se potriveşte, alegeţi-o pe aceea care să vă scoată din zona de confort. Începând cu 8 a lunii, puteţi descoperi că voia bună de-acasă maschează unele probleme reale.

Încă din prima zi a celei de-a doua decade a lunii decembrie 2014, trebuie să luaţi contactul mai îndeaproape cu instituţiile statului, fie că vă deschideţi o firmă sau doar aveţi nevoie de aprobări. Nu este exclus să întreprindeţi o delegaţie. După data de 17 decembrie 2014, investiţi într-un curs de recalificare profesională care vă certifică pentru o activitate care va inspiră sau într-unul de perfecţionare în domeniu.

De doi ani şi jumătate încoace, relaţiile cu cei din jur v-au rezervat multe surprize şi, adesea, nu tocmai plăcute. Poate că aţi avut nenorocul să treceţi printr-un divorţ, un proces ori să vă fi separat de un asociat sau v-aţi pus pirostriile, dar credeţi că nu aţi luat o decizie înţeleaptă. Trecerea lui Saturn în Săgetător poate complica niţel lucrurile, mai ales dacă aţi investit bani şi sentimente.


Horoscop decembrie 2014, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni decembrie 2014
Din 5 decembrie încolo, participarea voastră la concursuri şi competiţii este bine susţinută din astral, în special dacă vă aduceţi contribuţia în domeniul în care profesaţi sau pe care-l studiaţi, îndrăznind să veniţi cu teorii revoluţionare. Dacă intenţionaţi să le faceţi publice după data de 8, structuraţi-vă atent discursul, bazându-vă pe studii de caz, statistici şi argumente solide.

Se accentuează, în a doua decadă, teama de intimitate şi senzaţia că nu vă puteţi oferi cu totul partenerului pe plan intim. Pentru a depăşi acest blocaj, încercaţi, mai întâi, să-i descoperiţi sursa. În plus, riscă să se complice parteneriatele cu buget comun dacă intervin secrete sau minciuni. Vă puteţi trezi cu o moştenire după data de 8 sau cu responsabilitatea administrării finanţelor familiei.

Cât Saturn s-a perindat prin Scorpion, aţi fost cai de bătaie la serviciu, delegandu-vi-se sarcini cu duiumul, încurcând limbile la birou şi ţesându-se intrigi în jurul vostru, de cele mai multe ori fără să fi fost vinovaţi de ceva. De asemenea, se poate să fi pătimit destul şi la capitolul sănătate. Când ajunge în Săgetător, sunt vizate legăturile interumane şi deci cât, cum şi cu cine relaţionaţi.


Horoscop decembrie 2014, Rac:

Horoscop Urania Rac decembrie 2014
Începând cu data de 5 decembrie 2014, felul în care vi se adresează partenerul, cuvintele pe care le foloseşte sau, mai bine spus, pe care omite să le spună, dar v-ar fi plăcut să le auziţi vă influenţează în mare măsură dorinţele. Totuşi, căutaţi să vă revitalizaţi relaţiile parteneriale şi să condimentaţi atmosfera din dormitor. Din 8 încolo situaţia voastră financiară începe să fluctueze, semn că ceva nu este în ordine.

Poate că în a doua decadă a lunii vă distanţaţi într-o anumită proporţie de unii membrii ai familiei de origine sau de anumiţi prieteni, probabil pentru că intervin în viaţa voastră sentimentală. Nu vă alarmaţi prea tare, pentru că în fond nu ei sunt cei cu care v-aţi căsătorit sau aveţi o relaţie. Cu acest prilej, puteţi aborda în raport cu ei, după data de 7, subiecte sensibile de pe picior de egalitate.

În ultimii doi ani şi jumătate, aţi vorbit o limbă diferită de cea a partenerului şi/sau a copiilor ori v-aţi abandonat mai toate hobby-urile. Saturn în Săgetător vă propune să găsiţi un stil de muncă personalizat şi să respectaţi viziunile celorlalţi colegi de muncă. Îngrijiţi-vă, căci altfel vă pricopsiţi cu afecţiuni la nivelul încheieturilor coapselor.


Horoscop decembrie 2014, Leu:

Horoscop Urania Leu decembrie 2014
Din 5 a lunii încolo, se intensifică activitatea pe plan social. Aveţi mare priză la grupurile de oameni cu care împărtăşiţi aceeaşi filozofie de viaţă, printre care se numără şi membrii familiei cu care rezonaţi intelectual. Burlacii/iţele născute sub acest semn se pot simţi atraşi de persoane excentrice, probabil chiar dintr-o altă cultură. Totuşi, începând din 8 decembrie 2014, tonusul vostru este în scădere.

În a doua decadă a lui decembrie 2014, se măreşte volumul de muncă la serviciu, deci se prefigurează câteva zile în care veţi alerga dintr-o parte în alta pentru a rezolva treburi cât mai multe. După data de 17 decembrie 2014, investiţi în gadget-uri care vă eficientizează muncă, vă scapă de unele bătăi de cap şi nu ezitaţi să-i cereţi ajutorul unui prieten dacă simţiţi că vă depăşeşte complet o anumită sarcină.

De doi ani şi jumătate încoace, Saturn în Scorpion v-a pus la încercare zona de confort, adâncind prăpastia dintre voi şi rude, răsucind cuţitul în rănile emoţionale dobândite acasă. Când trece în Săgetător, caută să vă înveţe care este diferenţa între cantitate şi calitate şi că există mai mereu ceva nou de descoperit în persoana partenerului şi că nu aveţi motive să vă abandonaţi vechile pasiuni.


Horoscop decembrie 2014, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară decembrie 2014
Preluaţi iniţiativa la serviciu, începând cu ziua de 5 a lunii şi veniţi cu o rezolvare inedită pentru o situaţie profesională aparent fără ieşire, atrăgându-i şi pe ceilalţi colegi de muncă într-un brainstorming care să dea naştere celor mai năstruşnice idei. Aveţi grijă, totuşi, să nu vă suprasolicitaţi nervos. Din 8 încolo, concentraţi-vă pe dezvoltarea personală şi atingerea potenţialului vostru.

A doua decadă a lunii vine cu fluturaşi în stomac, dar şi cu dorinţa de a învăţa cum să fiţi fericiţi. Nu pierdeţi oportunitatea de a învesti în preocupările voastre extraprofesionale, în cadouri celor mici şi persoanei iubite sau în răsfăţuri pentru voi. Este posibil să vi se aprindă călcâiele după cineva special din străinătate. După data de 17 decembrie 2014, poziţia socială vă poate aduce nesperate satisfacţii.

Saturn în Scorpion a căutat să vă convingă de faptul că vorbele aruncate ad-hoc pot răni mult şi că există riscul ca ceilalţi să vă înfrângă folosindu-se de arma voastră, cuvântul. Odată ce poposeşte în Săgetător, dispare şi senzaţia că orice aţi face, daţi în gropi şi peste piedici de tot soiul, dar veţi învăţa că acasă e locul în care sunt cei dragi a căror libertate personală se cere respectată.


Horoscop decembrie 2014, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă decembrie 2014
Vă găsiţi plăcerea în cele mai neobişnuite activităţi începând cu data de 5 decembrie 2014, iar pasiunile exclusiviste cu cheltuială se ţin. Chiar şi partenerul se poate simţi atras de ele şi va ajunge, mai devreme sau mai târziu să vi le împărtăşească. Aveţi liber zilele acestea s-o daţi în mintea copiilor, cum s-ar zice. Proiectele par să stagneze din 8 încolo şi nu mai ştiţi exact ce vă doriţi de la viaţă.

La mijlocul lunii, vă preocupă viaţa de familie. Este un moment bun să aduceţi reparaţii sau să renovaţi spaţiul de locuit sau să vă pregătiţi de sărbători. Se stârnesc discuţii în contradictoriu cu cei dragi pe seama modului în care manageriaţi resursele comune. Asiguraţi-vă că trataţi cu respect credinţele personale şi religioase ale apropiaţilor începând cu data de 17 a lunii.

Tranzitul lui Saturn în Scorpion v-a testat capacitatea de a renaşte din cenuşţ pagubelor mai mari sau mai mici înregistrate în decursul ultimilor doi ani şi jumătate. Ingresul acestuia în Săgetător va scapţ de gândul că nu aveţi calităţile necesare pentru a vă împlini financiar, dar insistaţi să schimbaţi ceva în felul în care interacţionaţi cu mediul şi oamenii. Gluma este glumă şi treaba este treabă!


Horoscop decembrie 2014, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion decembrie 2014
Din 5 a lunii încolo simţiţi nevoia spaţiului personal acasă, cu atât mai mult dacă proveniţi dintr-o familie numeroasă ori staţi la cămin şi nu aveţi o cameră doar a voastră sau, pur şi simplu, evitaţi să vă ascultaţi gândurile, înconjurându-vă de o grămadă de oameni. Sunt favorizate investiţiile în aparate de uz casnic performante. Începând cu data de 6 decembrie 2014, întâmpinaţi obstacole în ascensiunea voastră profesională.

În a doua decadă a lui decembrie 2014, cunoaşteţi mai îndeaproape oameni care lucrează în acelaşi domeniu de activitate ca şi voi. Feriţi-vă să împărtăşiţi cu oricine din experienţa voastră pentru că există riscul să îşi asume alţii laurii pentru ideile voastre. După data de 17 decembrie 2014, apar oportunităţi de colaborare sau proiecte de grup noi, care necesită multă creativitate şi comunicare deschisă.

Cu siguranţă, i-aţi simţit cel mai puternic influenţa lui Saturn în Scorpion. În ultimii ani, v-aţi maturizat mult şi nu e nevoie ca cineva să vă cunoască în detaliu ca să îşi dea seama că aţi trecut prin destule. Când progresează în Săgetător, e nevoie să depuneţi ceva mai multă muncă pentru aceiaşi bani, iar dacă nu aţi avut până acum o sursă stabilă de venituri, trageţi tare şi cautaţi-o neobosit.


Horoscop decembrie 2014, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător decembrie 2014
Se ştie că staţi bine la capitolul comunicare, dar, după data de 5 decembrie 2014, vă poate scăpa porumbelul în cele mai ciudate momente. Aveţi grijă să nu vă ia gura pe dinainte şi să spuneţi ce nu trebuia, dar nici nu vă puneţi lacăt la gură dacă aveţi ceva de zis din toată inima. Din 8 încolo, o călătorie programată se poate amâna temporar ori nu mai sunteţi atât de siguri pe filozofia voastră de viaţă.

Se anunţă belşug la mijlocul lunii. În primă fază, profiturile au ca sursă proiectele de grup şi/sau sarcinile profesionale care, odată finalizate, vă asigură un comision consistent ca, mai apoi, începând cu data de 17, să câştigaţi de pe urma unei promovări ori din parteneriatele pe care le-aţi stabilit, în special dacă printre asociaţi se numără persoane influente. În orice caz, e rost de bani!

În ultimii doi ani şi jumătate, Saturn în Scorpion v-a pus faţă în faţă cu cele mai negre coşmaruri ale voastre, fie ele temeri, obsesii sau vicii, demonstrându-vă ca cel mai mare duşman al vostru puteţi fi chiar voi. De îndată ce ajunge în Săgetător, începeţi un veritabil proces de maturizare şi deveniţi din ce în ce mai conştienţi că sunteţi arhitecţii propriei voastre vieţi şi că atrageţi ceea ce proiectaţi în univers.


Horoscop decembrie 2014, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn decembrie 2014
După data de 5, vă pomeniţi cu bani din cele mai neaşteptate surse. Fie îşi aminteşte un prieten că trebuie să vă restituie o datorie ori un proiect începe să genereze profit mai repede decât v-aţi fi aşteptat sau o rudă mai îndepărtată se oferă să vă sprijine financiar, cert este că nu vă merge rău. Vestea bună e că, începând cu data de 8, par să mai scadă şi cheltuielile, cel puţin temporar.

În a doua decadă a lunii, ajungeţi vrând-nevrând în lumina reflectoarelor, semn că şefii şi se#ul opus au mari aşteptări de la voi. Nu vă strică să fiţi vedete pentru câteva zile, dar nu vă culcaţi pe-o ureche şi continuaţi să vă autoperfecţionaţi, mai ales din 17 încolo, când vi se pun mijloacele necesare la dispoziţie pentru a le arăta tuturor că nu şi-au făcut o părere greşită despre voi.

Saturn în Scorpion şi-a propus să vă demonstreze că unele relaţii de prietenie nu erau suficient de solide, că anumite proiecte ar fi necesitat o organizare mai bună, că nu trebuie să vă bazaţi mereu pe binefăcători sau că aspiraţiile voastre se pot schimba la 180 de grade.


Horoscop decembrie 2014, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător decembrie 2014
Nimic nu vă poate opri începând cu data de 5 a lunii. Sunteţi plini de energie, determinaţi, încrezători în forţele proprii şi gata de acţiune, tonus de invidiat care este greu de trecut cu vederea de către ceilalţi. Cu toate acestea însă, s-ar putea să-i cam roadă pizma pe cei din jur când vă văd puşi pe fapte mari, iar după ziua de 8, să vă cam moară lăudătorii printre care se numără şi peţitorii.

Acesta nu e un motiv suficient de bun ca, în a doua decadă a lunii, să capitulaţi în faţa atacurilor familiei, îndreptate, mai mult ca sigur, involuntar în direcţia voastră şi să credeţi că felul în care vedeţi voi lumea e greşit. Totuşi, ajungeţi, într-un fel sau altul, din 17 încolo, să realizaţi că nu-i chiar o glumă legea lui Murphy care zice că ce-i bun în viaţă e imoral, vă face rău sau îngraşă.

Poate că, în tranzitul lui prin Scorpion, Saturn a antrenat schimbări majore în felul în care vă percep ceilalţi, conducând, după caz, fie la consolidarea poziţiei sociale sau a funcţiei profesionale ori la o nefericită retrogradare. Când intră în Săgetător, se cade să fiţi selectivi pe plan social şi aspiraţional, alegând proiectele, prieteniile şi ambiţiile care vă deschid noi orizonturi.


Horoscop decembrie 2014, Peşti:

Horoscop Urania Peşti decembrie 2014
Dacă treceţi de ceva timp printr-o perioadă dificilă sau simţiţi că v-aţi împotmolit de curând, evitaţi ca, după data de 5, să vă îndoiţi de credinţă, principiile şi valorile voastre ori de abilitatea voastră de a vă repune pe picioare, deşi, începând cu 8 decembrie, toarnă gaz pe foc colegii de muncă răutăcioşi, se umple paharul cu experienţe neplăcute la serviciu sau sănătatea voastră începe să se şubrezească.

La mijlocul lunii, se recomandă să vă concentraţi pe proiectele voastre sau să vă construiţi o strategie viabilă care să vă ajute să atingeţi un obiectiv important pentru voi, investind timp, energie şi implicare sufletească în aceste demersuri. Sprijinul de care aveaţi nevoie se arată din 17 decembrie încolo, poate chiar din partea partenerului sau a familiei care vă apreciază entuziasmul.

În decembrie, se încheie perioada de doi ani şi jumătate în care Saturn în Scorpion v-a revelat că nu există coincidenţe şi că spiritualitatea se trăieşte şi nu se practică, nu înainte de a vă permite să oscilaţi între credinţă şi tăgadă. De îndată ce soseşte în Săgetător, vă provoacă să trăiţi la înălţimea acestor descoperiri, chiar dacă drumul către succes şi prestigiu pare anevoios.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS