Horoscop Urania zilnic: vineri, 6 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 6 februarie 2015


Horoscop 6 februarie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de vineri este foarte liniştită pentru nativii născuţi în zodia Berbec; vă ocupaţi de problemele profesionale şi nu întâmpinaţi nicio dificultate în rezolvarea acestora. După orele prânzului este posibil să primiţi sfaturi importante din partea celor dragi, sfaturi care vă vor fi de folos în viitorul apropiat.


Horoscop 6 februarie 2015, Taur:

Ultima perioadă a fost una foarte complicată pentru Tauri, cu multe proiecte şi sarcini importante pe plan profesional, dar şi decizii majore de luat în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Sunteţi într-o continuă competiţie cu propria persoană şi aveţi un drum lung de parcurs pentru a fi mulţumiţi de rezultatele voastre.


Horoscop 6 februarie 2015, Gemeni:

Chiar dacă este o zi liniştită pentru voi, sunteţi destul de agitaţi şi nu vă găsiţi locul; nu este un moment bun pentru a participa la întâlniri sau şedinţe importante. De aceea vă recomand să le anulaţi. În cazul în care nu se poate, vă puteţi ocupa de ele spre seară, când sunteţi mai liniştiţi.


Horoscop 6 februarie 2015, Rac:

Este posibil ca o schimbare neaşteptată de planuri să vă schimbe starea de dispoziţie; sunteţi puţin neliniştiţii şi irascibili. O discuţie cu o persoană matură vă poate ajuta să vedeţi partea bună a acestor modificări. Spre seară, vă relaxaţi în compania persoanei iubite.


Horoscop 6 februarie 2015, Leu:

Ziua de vineri se desfăşoară în mod obişnuit la locul de muncă; vă ocupaţi de sarcinile voastre şi reuşiţi să vă descurcaţi chiar mai bine decât de obicei. Spre seară este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a participa la un eveniment de familie.


Horoscop 6 februarie 2015, Fecioară:

Aveţi foarte multe pe cap şi nu reuşiţi să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Cel mai indicat este să încercaţi să aveţi răbdare deoarece timpul va rezolva toate problemele. Vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; a venit momentul să faceţi puţină ordine în gândurile şi inima voastră.


Horoscop 6 februarie 2015, Balanţă:

Chiar dacă totul vă merge pe dos, iată că nu vă pierdeţi încrederea în propria persoană. O problemă personală vă poate face să apreciaţi mai mult persoanele dragi din jurul vostru şi să încercaţi să reluaţi legătura cu prieteni vechi. Sunteţi foarte sensibili şi simţiţi nevoia să primiţi sprijin şi sfaturi pentru a putea merge mai departe.


Horoscop 6 februarie 2015, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să fiţi cu capul în nori; nu reuşiţi să vă concentraţi la locul de muncă. De aceea vă recomand să renunţaţi la ideile şi proiectele voastre măcar pentru moment şi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu necesită prea multă atenţie.


Horoscop 6 februarie 2015, Săgetător:

Vă aşteaptă o zi plină de evenimente importante; este posibil să primiţi mai multe sarcini importante, care vă vor ajuta să progresaţi pe scara profesională. Este un drum lung de făcut, însă aveţi multă încredere în voi. Spre seară, revedeţi o persoană dragă, cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp.


Horoscop 6 februarie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una chiar foarte frumoasă pentru nativii născuţi în zodia Capricorn; la locul de muncă reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile par să meargă mai bine decât vă aşteptaţi. În scurt timp vă veţi gândi să faceţi următorul pas în viaţa sentimentală.


Horoscop 6 februarie 2015, Vărsător:

Astăzi aveţi multă energie şi vreţi să vă ocupaţi de toate proiectele şi sarcinile vechi, pe care le-aţi tot amânat. Sunteţi atenţi la detalii şi găsiţi cu uşurinţă soluţii care să vă mulţumească. Spre seară, aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unor persoane foarte dragi.


Horoscop 6 februarie 2015, Peşti:

Ziua de 6/02/2015 se anunţă a fi una aglomerată, însă dacă vă planificaţi cu atenţie timpul, veţi reuşi să vă terminaţi sarcinile la timp şi nu veţi mai sta peste program. Spre seară, faceţi un drum mai lung pentru a participa la un eveniment de familie; a venit momentul să vă relaxaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS