Horoscop Urania zilnic: luni, 2 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 2 februarie 2015


Horoscop 2 februarie 2015, Berbec:

Ziua de luni este una destul de importantă pentru nativii născuţi în zodia Berbec. Orele de dimineaţă pun bazele pentru succesul zilei; contează foarte mult ce planuri faceţi sau ce întâlniri aveţi în cursul acestei perioade. Spre seară, este posibil să sărbătoriţi în cadrul unui eveniment personal.


Horoscop 2 februarie 2015, Taur:

Sunteţi destul de nesiguri în ceea ce priveşte viitorul vostru profesional; nu sunteţi convinşi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi deoarece nu ştiţi cum va fi văzut proiectul vostru. Contează foarte mult să aveţi încredere în voi şi să faceţi ceea ce vă place. Succesul va veni pe parcurs.


Horoscop 2 februarie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei pare să fie una frumoasă pentru nativii născuţi în semnul Gemenilor; aveţi timp să leneviţi şi să vă relaxaţi mai mult decât de obicei. După prânz, activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Dacă aveţi decizii importante de luat, vă recomand să le amânaţi pentru următoarele zile.


Horoscop 2 februarie 2015, Rac:

Relaţia cu partenerul de cuplu este într-o continuă schimbare; dacă până acum era o rutină frumoasă, iată că lucrurile se modifică frumos, iar asta vă bucură foarte mult. În ultima perioadă partenerul de cuplu a venit cu multe idei frumoase pentru a strânge şi mai mult legătura dintre voi.


Horoscop 2 februarie 2015, Leu:

Planurile pe care le faceţi astăzi nu vor avea niciun rezultat. Vă este foarte greu să vă ocupaţi de ceea ce vreţi deoarece apar mai multe probleme care au prioritate. Dacă doriţi să vă dovediţi spiritul de echipă, alegeţi o altă zi pentru asta. Acum cel mai bine lucraţi de unii singuri.


Horoscop 2 februarie 2015, Fecioară:

Aveţi foarte multe pe suflet şi simţiţi că este momentul să spuneţi tot ce simţiţi. Încercaţi să vă descarcaţi la o persoană de încredere, care vă poate ajuta şi cu sfaturi cu privire la ce urmează să faceţi. Chiar dacă ştiţi care sunt următorii paşi, întotdeauna este bine să primiţi şi o a doua opinie.


Horoscop 2 februarie 2015, Balanţă:

Ziua de luni este dedicată doar vouă; este un moment foarte bun pentru a lenevi şi a vă bucura de compania partenerului de cuplu şi a persoanelor dragi din viaţa voastră. Plimbările în aer liber sau activităţile fizice mai intense vă vor ajuta să uitaţi de griji şi să vă detensionaţi.


Horoscop 2 februarie 2015, Scorpion:

Astrele insistă ca astăzi să faceţi doar cum credeţi voi de cuviinţă; ascultaţi-vă vocea interioară şi nu daţi crezare zvonurilor care vă ajung la ureche. Contează foarte mult să faceţi doar ceea ce vreţi. Intuiţia voastră este cea care va găsi cele mai bune soluţii posibile pentru problemele pe care le aveţi.


Horoscop 2 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de 2/02/2015 se anunţă a fi foarte interesantă pentru nativii născuţi în zodia Săgetător; în prima parte a zilei reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de puţin timp liber. După orele prânzului, aveţi posibilitatea de a întâlni câteva persoane noi. Aceste cunoştinţe vin cu numeroase promisiuni frumoase pentru voi; viitorul chiar sună bine.


Horoscop 2 februarie 2015, Capricorn:

Astăzi vă întâlniţi cu o persoană, care vă oferă un sfat cu adevărat important; nu trebuie să schimbaţi stilul vostru de viaţă, ci doar modul în care gândiţi. Contează foarte mult să vă adaptaţi schimbărilor deoarece veţi avea numeroase beneficii pe toate planurile.


Horoscop 2 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de luni vă găseşte foarte comunicativi şi prietenoşi cu cei din jurul vostru; este un moment foarte bun pentru a lega prietenii sau chiar a rezolva conflicte mai vechi. Seara se anunţă a fi una plină de surprize pe plan sentimental. Dacă sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă.


Horoscop 2 februarie 2015, Peşti:

Sunteţi foarte norocoşi deoarece aveţi persoane care chiar au încredere în voi şi vă sunt alături necondiţionat. Norocul va fi de partea voastră, indiferent de ceea ce urmează să faceţi. Este posibil să simţiţi nevoia unor schimbări atât în viaţa profesională, cât şi pe plan sentimental.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS