Horoscop Urania zilnic: duminică, 13 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 13 iulie 2014


Horoscop 13 iulie 2014, Berbec:

Este posibil ca personalitatea dvs. să atragă noi persoane care vă pot deveni apropiate. Aceste persoane vă vor căpăta încrederea. Acceptaţi-le în viaţa dvs. Veţi putea să petreceţi timp de calitate alături de ele şi poate chiar să învăţaţi câteva lucruri noi. Este posibil chiar să vă întâlniţi şi jumătatea în această perioadă.


Horoscop 13 iulie 2014, Taur:

Sunteţi încântat deoarece este posibil să fiţi recompensat la locul de muncă. Veţi dori să împărtăşiţi această bucurie cu persoanele dragi. Atenţie însă, nu vă grăbiţi să faceţi anumite cheltuieli sau să spuneţi în stânga şi-n dreapta diverse lucruri, mai bine mai aşteptaţi să vedeţi cum evoluează situaţia.


Horoscop 13 iulie 2014, Gemeni:

Duminică, 13 iulie 2014, veţi întâlni persoane noi, unele dintre ele fiind posibil să vă devină apropiate. Relaţiile vechi tind să se răcească, însă nu trebuie să vă îngrijoreze acest lucru. Pe măsură ce vă veţi schimba, veţi întâlni prieteni care vor împărtăşi noi interese cu dvs. Nu trebuie să lăsaţi anumite amintiri neplăcute să vă strice buna dispoziţie de moment.


Horoscop 13 iulie 2014, Rac:

Astăzi s-ar putea să vă simţiţi puţin copleşit de propriile intuiţii, însă nu trebuie să vă alarmaţi. Este ceva firesc. Intuiţiile vă pot ajuta să vă transformaţi dorinţele în realitate. La locul de muncă încercaţi să nu vă hazardaţi să dovediţi anumite lucruri sau să vă implicaţi în proiecte care nu v-ar folosi la nimic. Nu veţi face altceva decât să vă extenuaţi.


Horoscop 13 iulie 2014, Leu:

Aveţi parte de schimbări atât în plan interior, cât şi în plan exterior. O parte din dvs. doreşte aceste schimbări, în timp ce o altă parte este mai reticentă, eventual de teamă sau lipsă de încredere. Aceste reţineri doar vor încetini procesul. Indicat ar fi să continuaţi în ciuda îndoielii, doar aşa veţi avea parte de satisfacţie.


Horoscop 13 iulie 2014, Fecioară:

Puteţi să întoarceţi în favoarea dvs. o situaţie care nu vă convine schimbându-vă doar perspectiva. Veţi observa la birou o persoană foarte emotivă şi sensibilă. Cu toate că sunteţi o fire practică, iar lacrimile nu vă emoţionează, liniştiţi-o şi vă veţi simţi şi dvs. mai bine. În discuţiile cu şefii încercaţi să evitaţi să îndreptaţi atenţia spre alţi colegi care au greşit.


Horoscop 13 iulie 2014, Balanţă:

Sunteţi altruist şi vă implicaţi în acele probleme cărora alţii le întorc spatele. Toată lumea vă caută pentru ajutor pentru că dvs. găsiţi întotdeauna soluţiile cele mai bune. Investiţiile pe care le faceţi sunt unele de succes. Învăţaţi lucruri noi şi profitaţi de oportunităţi. Seara profitaţi de momentele frumoase alături de persoana iubită.


Horoscop 13 iulie 2014, Scorpion:

Vă face plăcere să aveţi grijă de cei din jur şi sunteţi apreciat pentru acest lucru. Pregătiţi o surpriză prietenilor şi invitaţi-i la dvs. la o mică petrecere. Vor aprecia că v-aţi gândit la ei şi împreună vă veţi simţi minunat. Totuşi, aveţi grijă la cheltuieli, nu vă aruncaţi la cele mai scumpe produse din magazine.


Horoscop 13 iulie 2014, Săgetător:

Nevoia de a vă organiza şi de a pune toate lucrurile la punct este foarte puternică astăzi. Acest lucru vă va fi folositor fiindcă veţi avea o săptămână dificilă, dar roditoare. Spre seară faceţi puţin mişcare în aer liber pentru a vă detaşa de gândurile negative, în mod sigur vă va prinde bine.


Horoscop 13 iulie 2014, Capricorn:

Puneţi accentul pe relaţiile din trecut şi deveniţi nostalgic. Încercaţi să vă axaţi mai mult pe siguranţa care v-o oferă propriul cămin şi să nu mai visaţi la lucruri irealizabile. Arătaţi-vă dragostea faţă de persoana prezentă în viaţa dvs. în acest moment şi faţă de prieteni. Veţi avea numai de câştigat!


Horoscop 13 iulie 2014, Vărsător:

Aveţi mare nevoie de siguranţă şi stabilitate emoţională. Din cauza ultimelor tensiuni apărute în viaţa de cuplu vă puneţi tot felul de întrebări referitoare la viitor. Cereţi să fiţi respectat, dar pentru asta nu trebuie să deveniţi agresiv. Discutaţi cu persoana iubită şi rezolvaţi-vă problemele pe cale amiabilă.


Horoscop 13 iulie 2014, Peşti:

Astăzi aveţi foarte multă energie, însă vă veţi abţine să vă concentraţi atenţia asupra proiectelor de la muncă şi vă veţi orienta mai mult spre treburile casnice. Spre seară veţi simţi nevoia să faceţi ceva deosebit, să ieşiţi din casă şi să vă manifestaţi. Adunaţi gaşca şi faceţi orice vă trece prin cap, cu siguranţă veţi trăi nişte clipe de neuitat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS