Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 iulie 2014


Horoscop 12 iulie 2014, Berbec:

Vi se pare că aceasta este o zi inertă care nu vă oferă niciun fel de provocări. Consumaţi-vă energia debordantă mergând la sală sau făcând jogging în parc. Vă veţi simţi revigorat atât fizic, cât şi psihic. Seara veţi avea toate şansele să intraţi în posesia unei sume importante de bani, gândiţi-vă bine ce veţi face mai departe.


Horoscop 12 iulie 2014, Taur:

Cu toate că aveţi mult de lucru, încercaţi să faceţi un pas înapoi şi să vă acordaţi şi dvs. timp şi să nu vă neglijaţi familia şi prietenii. Munca poate aştepta, aşa că lăsaţi calculatorul şi proiectele şi ieşiţi în oraş cu persoanele din anturaj dvs., de ce nu, mergeţi la o cină romantică cu persoana iubită. În mod sigur vă veţi simţi mult mai bine.


Horoscop 12 iulie 2014, Gemeni:

Sâmbătă, 12 iulie 2014, sunteţi plictisit de rutina din timpul săptămânii şi vă doriţi să evadaţi, să faceţi ceva cu totul diferit. Pentru că aţi dat târcoale prin magazine în ultima vreme şi bugetul vă permite, mergeţi şi cumpăraţi-vă lucrurile la care visaţi de ceva timp. În mod sigur nu veţi regreta.


Horoscop 12 iulie 2014, Rac:

Sunteţi creativ şi vreţi să vă manifestaţi simţul artistic. Vă place să interacţionaţi cu oamenii şi să vă bucuraţi de experienţe noi. Daţi dovadă de înţelegere şi calm atunci când întocmiţi un plan cu un membru al familiei. Spre seară este posibil să aveţi parte de o surpriză din partea persoanei iubite, posibil să fie vorba de o plecare în afara oraşului.


Horoscop 12 iulie 2014, Leu:

Este o zi în care sunteţi dispus să încercaţi lucruri noi. Poate fi vorba de socializare cu oameni ce provin din culturi diferite sau poate veţi pleca într-o mică excursie într-un loc de care doar aţi auzit. Cu toate astea, este bine să vă asiguraţi că aveţi suficienţi bani la dvs., dar şi energie şi bună dispoziţie. Aşadar, profitaţi la maximum de această zi.


Horoscop 12 iulie 2014, Fecioară:

Reuşiţi să duceţi la bun sfârşit responsabilităţile pe care vi le-aţi asumat şi vă doriţi să vă implicaţi în proiecte noi. Simţiţi nevoia de securitate financiară şi tocmai de aceea căutaţi soluţii pentru a obţine venituri suplimentare. Discuţiile cu superiorii s-ar putea să vă avantajeze.


Horoscop 12 iulie 2014, Balanţă:

Vă gândiţi să abordaţi noi proiecte în diverse domenii şi să vă îmbogăţiţi cunoştinţele. Vă înconjuraţi de persoane dragi şi preferaţi să împărţiţi cu ele gândurile şi emoţiile dvs. Veţi fi susţinut şi încurajat să vă urmaţi obiectivele. La rândul dvs., trebuie să spuneţi exact ce gândiţi şi să-i îndrumaţi pe cei care au nevoie de sfaturi şi ajutor.


Horoscop 12 iulie 2014, Scorpion:

Nu prea vă mai convine locul actual de muncă şi vă gândiţi la o schimbare. Poate ar fi bine să vă cântăriţi variantele şi să nu vă grăbiţi. Consultaţi-vă cu persoana iubită sau cu o persoană mai experimentată pentru a obţine o a doua opinie. Spre seară este posibil să vă bucure o veste pe care o veţi primi de la o persoană din familie.


Horoscop 12 iulie 2014, Săgetător:

Veţi avea parte de o zi încărcată. Concentraţi-vă asupra sarcinilor şi obiectivelor dvs. chiar dacă va trebui să lucraţi singur. Găsiţi noi soluţii la probleme vechi şi veţi fi apreciat pentru tenacitatea şi perseverenţa de care daţi dovadă. Câţiva colegi ar putea fi invidioşi pe dvs.


Horoscop 12 iulie 2014, Capricorn:

Cei din jur se bazează pe dvs. să luaţi decizii înţelepte la locul de muncă. Puteţi astăzi să obţineţi venituri suplimentare dacă ştiţi cum să vă organizaţi timpul şi să profitaţi de ocaziile care vi se oferă. Superiorii în mod sigur nu vor trece cu vederea contribuţiile dvs. în cadrul unor proiecte importante. Aşadar, faceţi-vă remarcat!


Horoscop 12 iulie 2014, Vărsător:

Nu este o zi potrivită pentru a ieşi din tipare şi a vă îndepărta prea mult de la rutina zilnică. Nu prea reuşiţi să vă concentraţi şi vă simţiţi de parcă aţi avea două mâini stângi. Petreceţi-vă seara în compania persoanei iubite, relaxaţi-vă mergând la un film sau chiar la o piesă de teatru. În mod sigur vă va prinde bine.


Horoscop 12 iulie 2014, Peşti:

Sunteţi cam plictisit de rutina zilnică şi aveţi nevoie de o schimbare. O prietenă sau o persoană din familie vă provoacă şi se pot naşte discuţii aprinse. Nu puneţi la suflet răutăţile şi detaşaţi-vă. O plimbare prin oraş în compania persoanei iubite vă poate ajuta să vă eliberaţi de stres şi să vă simţiţi bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS