Horoscop Urania lunar: iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania iulie 2014


Horoscop iulie 2014, Berbec:

Horoscop Urania Berbec iulie 2014
Începând cu prima zi a lunii iulie 2014 se decongestionează programul dvs. zilnic. Puteţi să vă găsiţi agenda rătăcită zilele trecute, primiţi o aprobare care credeaţi că nu mai vine sau un telefon important la care nici nu mai speraţi. Într-un cuvânt, vă recăpătaţi eficienţa. Din data de 13 a lunii iulie 2014, dedicaţi mai mult timp rudelor şi celor dragi, treburilor gospodăreşti sau unor schimbări în dinamica familiei.

Trecerea lui Jupiter în Leu vă îndeamnă să vă concentraţi în lunile ce vor urma pe viaţa sentimentală. De asemenea, extindeţi-vă interesele sau afacerile personale. Din 18 iulie 2014, nu este exclus să plănuiţi mărirea familiei. În plus, nu mai simţiţi că greutăţile de la muncă, obstacolele de care vă loviţi în împlinirea ţelurilor sau obligaţiile financiare sunt atât de greu de suportat.

În ultima parte a lunii iulie 2014, puteţi simţi că vă adaptaţi mai greu schimbărilor care s-au produs în viaţa dvs. începând cu a doua decadă a lunii, dar odată cu intrarea lui Marte în Scorpion din 26 iulie 2014 vă recăpătaţi curajul de a renunţa la relaţiile toxice, la parteneriatele care nu vă mai aduc profit, dar şi de a vă clarifica anumite lucruri care v-au dat multă bătaie de cap în ultimii doi ani.


Horoscop iulie 2014, Taur:

Horoscop Urania Taur iulie 2014
Dacă în ultimele săptămâni aţi întâmpinat probleme serioase legate de bugetul personal sau unele remuneraţii întârziau să apară, începe să se deblocheze acest sector de viaţă. Pe lângă aceasta, pot apărea noi şanse de a vă suplimenta veniturile. Începând cu 13 iulie 2014, sunt favorizate reuniunile cu familia extinsă, vizitele la rude, dar şi micile comisioane şi servicii care v-ar aduce profituri.

Intrarea lui Jupiter în Leu va readuce buna dispoziţie în familia dvs., atmosferă care va persista în următoarele luni. Puteţi primi o moştenire din partea unui membru al familiei, iar dacă intenţionaţi să vindeţi un imobil sau un teren, acum e şansa dvs. Nu este exclus să vă mutaţi într-o casă mai spaţioasă. În plus, relaţia cu superiorii, conducerea sau chiar cu partenerul începe să se detensioneze.

În a treia decadă a lunii, s-ar putea să vă simţiţi uşor depăşit de transformările de acasă care nu par a fi în ton cu cele care au loc în interiorul dvs. Cu toate acestea, ingresul lui Marte în Scorpion din 26 iulie 2014, vă ambiţionează să luaţi taurul de coarne şi să rezolvaţi o dată pentru totdeauna problemele din cuplu sau să vă eliminaţi competiţia. Nu va fi uşor, dar merită să vă asumaţi orice risc!


Horoscop iulie 2014, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni iulie 2014
Chiar din prima zi a lunii iulie 2014 este posibil să vă simţiţi din nou în elementul dvs., iar blocajele sau dubiile pe care le aveaţi legate de propria persoană dispar încetul cu încetul. Mai mult, n-ar strica să daţi mai multă importanţă look-ului şi felului în care vă prezentaţi în societate. Începând cu 13 iulie 2014, se prefigurează oportunităţi financiare strălucite, poate chiar printr-o colaborare cu o rudă.

Jupiter în Leu vă conferă şi mai multă expresivitate din 16 iulie încolo, atu-uri care se vor dovedi de un real folos pentru dvs. în lunile care vor urma. Fiţi activ pe plan social şi stabiliţi conexiuni cu oameni importanţi. Desele drumuri care vă aşteaptă vă pot determina să investiţi într-o maşină nouă. Cu sănătatea o duceţi mai bine, iar sarcinile de serviciu par să se uşureze.

Deşi sunteţi din ce în ce mai implicat şi lucrurile se derulează în favoarea dvs., puteţi avea senzaţia că nu progresaţi vizibil în ceea ce priveşte planurile de viitor sau că ţelurile dvs. sunt şi mai greu de atins. Intrarea lui Marte în Scorpion vă poate determina să faceţi o schimbare în plan profesional, mai ales dacă actualul serviciu nu vă mai satisface sau v-a creat probleme de sănătate.


Horoscop iulie 2014, Rac:

Horoscop Urania Rac iulie 2014
Ultimele săptămâni au fost o adevărată provocare pentru dvs., în sensul că v-a fost destul de greu să vă puneţi ordine în gânduri. Acum însă vă va fi mai uşor să cădeţi la pace cu dvs. înşivă, să vă recunoaşteţi fricile şi să faceţi primii paşi pentru a le depăşi. Din 13 iulie 2014 încep să se vadă rezultatele acestui proces de autoanaliză. Vedeţi viaţa cu alţi ochi, dintr-o perspectivă nouă şi pozitivă.

Jupiter în Leu vă va determina să investiţi mai mult în acele abilitaţi care vă pot împlini financiar. Aşadar, lunile care vor urma pot fi extrem de profitabile economic vorbind, mai ales pentru că deveniţi conştient de valoarea dvs. personală. Mai mult, soarele va răsări şi în viaţa dvs. sentimentală. Realizaţi că aveţi mai multe de oferit decât credeaţi actualului sau viitorului partener.

Chiar dacă sunteţi mai conştient de potenţialul dvs., probabil că recunoaşterea la nivel profesional se va mai lăsa aşteptată o vreme. Între timp, nu disperaţi şi fiţi la fel de încrezător în forţele dvs. Trecerea lui Marte în Scorpion din 26 iulie 2014 va anima viaţa de cuplu, ajutându-vă să vă reconectaţi cu partenerul sau să găsiţi persoana potrivită. Până şi relaţia cu copiii se va îmbunătăţi vizibil!


Horoscop iulie 2014, Leu:

Horoscop Urania Leu iulie 2014
Săptămânile trecute au fost destul de complicate pentru dvs. poate pentru că nu mai eraţi la fel de încrezător în planurile de viitor sau pentru că v-aţi distanţat într-o anumită măsură de prieteni. Ei bine, începeţi să vedeţi luminiţa de la capătul tunelului şi vă recăpătaţi forţa de a vă urma visurile. Poate că din 13 iulie 2014 veţi simţi nevoia să luaţi o pauză, să vă ocupaţi de dvs. înşivă şi să vă reîncărcaţi bateriile.

Începând cu 16 iulie 2014, sunteţi în lumina reflectoarelor, popularitate de care vă veţi bucura într-un fel sau altul în lunile următoare. Chiar dacă nu faceţi eforturi pentru a ieşi în evidenţă, toţi ochii sunt aţintiţi asupra dvs. Nu fiţi delăsător cu imaginea dvs. pentru că vă puteţi trezi cu un surplus de kilograme. Tensiunile de acasă sau problemele locative încep să-şi găsească treptat rezolvarea.

Probabil că atenţia pe care v-o acordă cei din jur poate fi copleşitoare pentru dvs. în ultima decadă a lunii sau nu profitaţi de ea aşa cum ar trebui, recurgând la gesturi exagerate. Intrarea lui Marte în Scorpion din 26 iulie 2014 vă îndeamnă să preluaţi iniţiativa acasă. A venit momentul să puneţi cărţile pe masă, să discutaţi unele subiecte sensibile sau să vă apucaţi de reparaţii capitale la casă.


Horoscop iulie 2014, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară iulie 2014
Relaţiile cu superiori se poate să fi fost tensionate în ultimele săptămâni şi să vă fi fost cam dificil să vă remarcaţi la nivel profesional, dar începând cu prima zi a lunii iulie 2014 eforturile dvs. ajung să fie recunoscute. Din 13 iulie încolo, vă bucuraţi de suportul unor oameni de bine sau prieteni care cred în dvs. Planurile dvs. de viitor încep să prindă contur în zilele următoare.

În cazul dvs., influenţa benefică a lui Jupiter în Leu se distinge abia în momentele în care ajungeţi la ananghie. Când simţiţi că nu mai există nicio scăpare, găsiţi sprijin ca prin minune într-o conjunctură favorabilă sau la o persoană la care nici nu vă aşteptaţi. Începeţi să descurcaţi iţele unor situaţii complicate în care v-aţi regăsit în ultima perioadă sau ieşiţi dintr-un cerc vicios.

S-ar putea să descoperiţi în cea de-a treia decadă a lunii că Universul nu vă dă o a doua şansă atunci când v-aţi dori dvs. Ţineţi minte că nu există coincidenţe şi că totul face parte dintr-un plan măreţ. Odată cu ingresul lui Marte în Scorpion din 26 iulie 2014, daţi dovadă de o atitudine voluntară în viaţa de zi cu zi, fără să vă fie teamă de a vă murdări mâinile şi de a vă apăra punctele de vedere.


Horoscop iulie 2014, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă iulie 2014
Probabil că nu aţi avut inspiraţie în ceea ce priveşte redactarea lucrării de licenţă, nu aţi reuşit să promovaţi un examen, a fost nevoie să întrerupeţi unele cursuri din pricina unor motive obiective sau să amânaţi o călătorie pe care v-aţi dorit-o demult. Acum aveţi şansa să treceţi cu brio peste aceste obstacole. După 13 iulie 2014, puteţi fi promovat în funcţie sau eforturile dvs. ajung să fie recunoscute.

Resimţiţi influenţa lui Jupiter în Leu cu precădere pe plan aspiraţional şi social. Nu vă este teamă să aveţi aşteptări măreţe, planuri grandioase şi să vă înconjuraţi de o mulţime de oameni în lunile care vor urma. Vestea bună este că şi beneficiile vor fi la fel de însemnate ca şi acţiunile dvs. Vă poate trece prin cap ideea să intraţi într-un partid politic, un sindicat sau într-o asociaţie universitară.

Cu toate că sunteţi pe val şi vă urmaţi cu încredere visurile, se pare că nu toate persoanele pe care le credeaţi apropiate se bucură de avântul şi de reuşita dvs. Nu este cazul să vă îngrijoraţi pentru că vor rămâne alături de dvs. doar acei oameni care vă merită cu adevărat. Efectele lui Marte în Scorpion se vor vedea pe plan financiar unde veţi fi dispus să faceţi ordine pentru a vă redresa şi stabiliza.


Horoscop iulie 2014, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion iulie 2014
În ultima vreme aţi simţit pe propria piele ce înseamnă să nu ţineţi o evidenţă clară a banilor oferiţi drept împrumut, a cotoarelor facturilor de întreţinere şi a chitanţelor eliberate după achitarea ratelor. În schimb, dacă vă propuneţi să ţineţi o contabilitate clară a plăţilor la începutul lunii iulie 2014, veţi observa că rămâneţi cu bani în plus. Din 13 iulie 2014, sunt favorizate cursurile şi plecările în străinătate.

În cazul dvs., efectele intrării lui Jupiter în Leu se văd pe plan profesional. Creşteţi vizibil în ochii superiorilor şi chiar apar zvonuri cum că, în viitorul apropiat, este posibil să fiţi ridicat în funcţie. Nu este exclus să faceţi parte din puţinii angajaţi care pleacă în străinătate pentru un curs subvenţionat de firmă. Toate aceste perspective vă ajută să vă recăpătaţi încrederea de sine.

Poate că vă va frustra faptul că schimbările pe plan profesional se lasă aşteptate, iar dacă s-au produs deja, au adus cu ele şi mai multe responsabilităţi. Încercaţi să aveţi răbdare şi să faceţi o treabă la fel de bună în continuare. Nu va trebui să depuneţi eforturi prea mari să ţineţi piept acestor provocări pentru că Marte în Scorpion vă va înzestra din 26 iulie 2014 cu multă determinare şi putere de muncă.


Horoscop iulie 2014, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător iulie 2014
Diferenţele de opinie dintre dvs. şi cel drag, dar şi cârcotelile din ce în ce mai numeroase v-au făcut zile fripte în săptămânile care s-au încheiat. Dar începând cu prima zi din iulie 2014 redescoperiţi acele lucruri pe care le aveţi în comun cu partenerul şi nu vă daţi în lături să vă înfruntaţi adversarii. Din 13 iulie 2014, încep negocierile unui nou contract sau se prefigurează o primă sau o mărire salarială.

Pe parcursul următoarelor luni puteţi primi lecţii de viaţă valoroase din partea lui Jupiter în Leu care nu numai că vă va conferi o perspectivă mai largă asupra a tot ceea vă înconjoară, dar vă va ajuta să evoluaţi semnificativ la nivel personal. Creşteţi ca om prin experienţe care vă transformă mentalitatea, prin oameni care vă deschid ochii sau poate chiar printr-o călătorie iniţiatică.

Poate că nu toate evenimentele pe care le-a pregătit intrarea lui Jupiter în Leu vor fi pe placul dvs., dar veţi realiza cu adevărat importanţa şi mesajele lor mai târziu. Odată ce Marte trece în semnul Scorpionului, începe ultima rundă a confruntării dintre dvs. şi propriile dvs. limite. Aveţi şansa de a vă învinge prin knock-out fricile, obsesiile, frustrările şi să vă asumaţi definitiv trecutul.


Horoscop iulie 2014, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn iulie 2014
În ultimele zile v-aţi lovit de refuzuri, amânări şi întârzieri atât la serviciu, cât şi în activităţile de zi cu zi. În primele două săptămâni din iulie 2014, aveţi şansa să remediaţi erorile săvârşite cu câteva zile în urmă şi să vă clarificaţi unele dubii cu privire la cele declarate de unii colegi de muncă. Veşti bune se anunţă din 13 iulie în relaţia de cuplu. Simţiţi că vibraţi pe aceeaşi frecvenţă cu cel drag.

Depinde de dvs. cum veţi resimţi tranzitul lui Jupiter în Leu care se va întinde pe o perioadă destul de lungă. Dacă preluaţi frâiele propriului destin, poate aduce schimbări favorabile în viaţa dvs., atât la nivel sentimental, cât şi financiar. În caz contrar, datoriile financiare, dar şi cele spirituale faţă de persoana iubită şi cei din jur se pot înmulţi vertiginos. Nu este exclus să vă treziţi cu o moştenire.

În primă fază, este posibil să nu vă manageriaţi productiv resursele, fie că e vorba de cele temporale, energetice sau financiare, dar puterea de a vă redresa şi de a vă adapta cu succes acestor schimbări este în mâna dvs. Dacă în a doua decadă a lunii s-au deblocat unele fonduri şi chiar proiecte pe care le credeaţi sortite eşecului, Marte în Scorpion vă conferă puterea de a le face să meargă.


Horoscop iulie 2014, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător iulie 2014
Probabil că nu aţi câştigat cât aţi sperat din speculaţii financiare luna trecută sau o relaţie care a început ca prin minune s-a încheiat la fel de brusc zilele trecute. Încă de la debutul lui iulie 2014, norocul revine de partea dvs. prin mici câştiguri, apropiere de copii, dar şi peţitori. Începând cu 13 iulie 2014, concentraţi-vă forţele la serviciu, dar nu fiţi sedentar pentru că riscaţi să acumulaţi kilograme!

În cazul în care nu aţi reuşit până acum să vă găsiţi jumătatea, Jupiter în Leu promite să vă sprijine în acest demers în următorul an. Însă Marele Benefic îi va ajuta doar pe cei care se ajută singuri, deci asiguraţi-vă că ieşiţi, socializaţi şi cunoaşteţi persoane noi. În plus, reuşiţi să reintraţi în graţiile superiorilor sau să vă redresaţi imaginea publică dacă a avut de suferit în ultima vreme.

Probabil că persoana potrivită nu va apărea în viaţa dvs. în ultima decadă a lunii iulie, dar nu vă pierdeţi încrederea în Jupiter. Poate trece pe lângă dvs. alesul sau aleasa şi nu-l/o veţi observa, fiind prea ocupat să vă plângeţi de milă. În cazul în care aţi suferit un abuz din partea conducerii, Marte în Scorpion vă determină să vă apăraţi drepturile şi să cereţi o explicaţie cândva după 26 iulie 2014.


Horoscop iulie 2014, Peşti:

Horoscop Urania Peşti iulie 2014
Începând cu prima zi a lunii iulie 2014, diferenţele de opinie dintre dvs. şi membrii familiei parcă nu mai sunt la fel de mari, iar dacă au avut ca origine lipsa comunicării sau o serie de replici înţelese greşit, vor dispărea cu totul graţie unor explicaţii pertinente. Odată cu data de 13 iulie 2014, vă apropiaţi mai uşor de copii şi atingeţi fără dificultate coarda sensibilă a celui drag graţie lui Mercur în Rac.

Regăsiţi plăcerea în sarcinile de serviciu, în treburile de rutină de acasă şi, nu în ultimul rând, redescoperiţi beneficiile unui stil de viaţă activ şi ale unei alimentaţii adecvate mulţumită intrării lui Jupiter în Leu. În următoarele luni poate apărea oportunitatea unui serviciu mai bine plătit sau aflaţi de o alternativă mai bună la un tratament pe care îl urmaţi. Aşteptaţi-vă la lucruri bune!

Deşi vă inspiră noile activităţi pe care le desfăşuraţi la muncă, probabil că în ultima parte a lunii nu veţi fi mulţumit pe deplin de remuneraţia primită. Nu vă faceţi griji însă pentru că promisiunile lui Jupiter se vor îndeplini în curând. Începând cu 26 iulie 2014 când Marte intră în Scorpion, redeveniţi stăpânul propriului destin şi sunteţi din ce în ce mai determinat să atrageţi şansa de partea dvs.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS