Horoscop Urania zilnic: luni, 14 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 14 iulie 2014


Horoscop 14 iulie 2014, Berbec:

Primele ore ale zilei sunt excelente pentru a face planuri şi a gândi strategii cu privire la orice domeniu vă doriţi. Aveţi foarte multă inspiraţie şi reuşiţi să găsiţi cele mai bune idei pentru a vă rezolva problemele. După prânz, aveţi timp suficient pentru a vă bucura de compania celor dragi.


Horoscop 14 iulie 2014, Taur:

Ziua de astăzi este destinată călătoriilor scurte, plimbărilor şi sporturilor în aer liber. Este recomandat să petreceţi mai mult timp în natură pentru a vă încărca cu energie pozitivă; de asemenea, este important să nu vă neglijaţi membrii familiei. Dacă nu reuşiţi să le faceţi o vizită, vorbiţi cu ei prin intermediul telefonului. Vor fi fericiţi să vă audă vocea.


Horoscop 14 iulie 2014, Gemeni:

Luni, 14 iulie 2014, fără niciun motiv, sunteţi foarte emoţional şi sensibil. Pentru a vă bucura din plin de această zi frumoasă, vă recomand să vă lăsaţi înconjurat de persoanele dragi. O vizită la părinţi sau bunici reprezintă o modalitate excepţională de a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi.


Horoscop 14 iulie 2014, Rac:

Se pare că sunteţi hotărât să dedicaţi această zi strict vieţii sentimentale. Vă faceţi timp pentru a petrece clipe frumoase în compania persoanei iubite. Vă recomand plimbările prin parc sau sporturile în doi în aer liber. Profitaţi de această zi deoarece vă aşteaptă o săptămână destul de aglomerată şi dificilă.


Horoscop 14 iulie 2014, Leu:

Ziua de astăzi este strict pentru a vă încărca bateriile. Vă simţiţi destul de obosit şi profitaţi de timpul liber pentru a vă odihni şi a vă relaxa. Spre seară este posibil să faceţi o vizită scurtă unor rude apropiate sau chiar să ieşiţi în oraş alături de prietenii apropiaţi. Oricum, se anunţă o seară frumoasă în compania celor dragi.


Horoscop 14 iulie 2014, Fecioară:

Dacă vă gândiţi să faceţi investiţii majore în ultima perioadă, vă recomand să investiţi în casă. Schimbările se vor vedea imediat, iar dvs. veţi simţi că munca nu a fost în zadar. În cazul în care vreţi să vă achiziţionaţi mobilier nou, cereţi ajutorul partenerului de cuplu; acesta va aprecia gestul dvs.


Horoscop 14 iulie 2014, Balanţă:

Astăzi simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să staţi singur. Multe persoane din jurul dvs. se simt neglijate, iar dvs. sunteţi singurul care poate face ceva cu privire la acest aspect. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie vieţii personale; fiţi mai activ şi includeţi-i în planurile dvs. şi pe cei care ţin la voi.


Horoscop 14 iulie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi vine la pachet cu câteva surprize frumoase. Încă de dimineaţă aveţi foarte multă energie, pe care trebuie să o consumaţi într-un fel sau altul. Dacă aveţi posibilitatea, vă recomand o scurtă excursie sau chiar şi o plimbare lungă în parc. De asemenea, sporturile în aer liber vor fi destul de solicitante.


Horoscop 14 iulie 2014, Săgetător:

Astăzi simţiţi nevoia să fiţi doar cu gândurile dvs. După o perioadă destul de agitată, vreţi să leneviţi, fără a face nimic. Chiar şi aşa, este posibil ca spre seară să primiţi o invitaţie în oraş. Deşi nu aveţi starea de dispoziţie necesară şi nu vreţi să interacţionaţi cu cei din jurul dvs., vă recomand să acceptaţi invitaţia.


Horoscop 14 iulie 2014, Capricorn:

Astrele sunt poziţionate astfel încât dvs. să vă meargă excelent în dragoste. Dacă sunteţi încă singur, acesta este cel mai bun moment pentru a întâlni noi persoane. Sunteţi foarte sociabil şi vă va fi destul de uşor să găsiţi subiecte comune şi să întreţineţi conversaţii frumoase. Vă doresc mult noroc!


Horoscop 14 iulie 2014, Vărsător:

Astăzi aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu o persoană cu o experienţă mai mare decât a dvs. Spre surprinderea dvs., vi se oferă cele mai bune idei şi primiţi sfaturi importante, care vă vor ajuta enorm în deciziile pe care urmează să le luaţi. Spre seară, este posibil să întâlniţi un prieten mai vechi.


Horoscop 14 iulie 2014, Peşti:

Ziua de astăzi este dedicată strict vieţii personale. Aveţi timp suficient pentru a vă ocupa de relaţiile cu cei din jurul dvs. Partenerul de cuplu, membrii ai familiei, rude dragi sau chiar prieteni apropiaţi. De asemenea, sunteţi foarte sociabil şi vă va fi uşor să vă faceţi noi prieteni şi să vă extindeţi cercul de cunoscuţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS