Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 31 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 31 mai 2014


Horoscop 31 mai, Berbec:

Conjunctura astrală este în favoarea dumneavoastră şi trebuie să profitaţi de asta. În cazul în care aveţi lucruri neterminate, este indicat să vă ocupaţi de acestea înainte de a începe alte proiecte. Pe plan sentimental, în această seară veţi avea parte de o surpriză plăcută. Dacă sunteţi singur, este posibil să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 31 mai, Taur:

Este posibil ca astăzi să intraţi într-o discuţie dificilă cu o persoană dragă. Dacă vă păstraţi calmul şi nu daţi frâu liber emoţiilor, situaţia se va rezolva de la sine şi totul va fi dat uitării. Pe plan profesional, aveţi foarte multe idei şi planuri, însă aşteptaţi momentul potrivit pentru a vă pune în aplicare toate ideile şi a începe proiectele.


Horoscop 31 mai, Gemeni:

Sâmbătă, 31 mai 2014, ziua ar trebui să fie destinată interacţiunii cu alte persoane: conversaţii cu persoane la distanţă, telefoane importante sau discuţii cu familia. Aveţi o stare pozitivă şi vreţi ca toţi cei din jurul dumneavoastră să primească această energie. Este posibil să vi se ceară ajutorul într-o problemă destul de dificilă, mare atenţie la sfaturile pe care le daţi.


Horoscop 31 mai, Rac:

În această perioadă vă pregătiţi pentru câteva schimbări minore pe plan social. Vă aşteaptă câteva momente ciudate deoarece veţi ieşi puţin din rutină şi va trebui să vă acomodaţi destul de repede cu aceste modificări. Aveţi mai multe gânduri pe care le tot ţineţi în dumneavoastră şi simţiţi nevoia de a le spune celor avizaţi.


Horoscop 31 mai, Leu:

A venit şi timpul dumneavoastră; urmează o perioadă de tranziţie în viaţa profesională, aceasta modificându-se substanţial. Eforturile dumneavoastră sunt răsplătite în cadrul companiei, iar superiorii vin cu multe surprize, printre care şi o posibilă mutare într-o echipă mai mare. Pe plan sentimental, trebuie să aveţi răbdare şi să nu vă pierdeţi speranţa, în scurt timp va răsări şi soarele pe strada dumneavoastră.


Horoscop 31 mai, Fecioară:

Nu vă implicaţi în proiecte importante deoarece există o şansă foarte mare să daţi greş. Încărcaţi să folosiţi această zi pentru a vă rezolva problemele sentimentale pe care le aveţi cu partenerul de cuplu. O discuţie serioasă şi matură vă poate ajuta foarte mult să aflaţi care sunt intenţiile şi planurile persoanei de lângă dumneavoastră.


Horoscop 31 mai, Balanţă:

Aveţi câteva probleme cu banii, însă nu vă pierdeţi optimismul. Va trebui să lucraţi mai mult şi în scurt timp veţi veni cu câteva propuneri de colaborări foarte interesante, care vă vor ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare. Până atunci, un prieten se oferă să vă împrumute cu o sumă de bani pe care va trebui să o returnaţi doar atunci când veţi avea suficienţi.


Horoscop 31 mai, Scorpion:

Ziua de astăzi nu este cea mai bună zi pentru dumneavoastră. Nu aveţi starea necesară pentru a purta o conversaţie dificilă şi contradictorie, însă din încăpăţânare este posibil să faceţi acest lucru. Deşi ştiţi că cel mai bine este să vă retrageţi, continuaţi să veniţi cu argumentele dumneavoastră şi puneţi paie pe foc. Spre norocul dumneavoastră, un alt partener de muncă intră în această ceartă şi reuşeşte să aplaneze conflictul.


Horoscop 31 mai, Săgetător:

Astăzi trebuie să participaţi la un eveniment important: petrecere, întâlnire de afaceri sau ieşire în oraş într-un grup de prieteni. Astrele au o surpriză pentru dumneavoastră şi este posibil să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri de la prima privire. Dacă sunteţi singur, vă recomand să fiţi dumneavoastră cel care face primul pas dacă vreţi ca lucrurile să evolueze frumos.


Horoscop 31 mai, Capricorn:

Începeţi ziua cu schimbări minore la locul de muncă şi reuşiţi să terminaţi toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. Pe plan sentimental, aveţi parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu. Acesta vine cu o propunere neaşteptată, care poate duce relaţia amoroasă la un alt nivel.


Horoscop 31 mai, Vărsător:

Dacă pentru majoritatea zodiilor astăzi este o zi dificilă, iată că la dumneavoastră lucrurile stau complet diferit. Aveţi foarte multă energie şi veniţi cu planuri extrem de interesante la locul de muncă. Superiorii sunt surprinşi de ideile pe care le aveţi şi este posibil să vă răsplătească cu un bonus destul de mare. În viaţa sentimentală, trebuie să luaţi o decizie importantă.


Horoscop 31 mai, Peşti:

Realizaţi că nu mai puteţi face nimic cu privire la o problemă din trecut şi că este timpul să lăsaţi totul în voia sorţii. Sunteţi suficient de matur să înţelegeţi că viaţa dumneavoastră nu depinde de o singură persoană şi că puteţi merge mai departe pe un drum nou. Un prieten drag vă poate veni în ajutor cu un sfat important, care vă va face şi mai puternic.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS