Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 30 mai 2014


Horoscop 30 mai, Berbec:

Astăzi este bine să staţi departe de discuţii contradictorii şi să nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Sunteţi irascibil şi vă enervaţi foarte repede; de aceea cel mai bine ar fi să evitaţi pe cât posibil întâlnirile de afaceri şi şedinţele importante. În cazul în care aceste sarcini vă revin în exclusivitate dumneavoastră, vă recomand să vă ocupaţi de ele după a doua jumătate a zilei.


Horoscop 30 mai, Taur:

Aveţi o zi destul de dificilă şi complicată, în care vă analizaţi oportunităţile cu privire la o posibilă colaborare cu o persoană din domeniul dumneavoastră. Trebuie să aveţi încredere în dumneavoastră şi să înţelegeţi că veţi face paşi mici într-un timp destul de lung până când veţi putea observa rezultatele muncii proprii. Aveţi răbdare şi nu vă pierdeţi speranţa, vă aşteaptă un viitor frumos.


Horoscop 30 mai, Gemeni:

Vineri, 30 mai 2014, sunteţi nevoit să vă anulaţi sau să amânaţi o parte din planurile pe care vi le-aţi făcut pentru astăzi deoarece va trebui să vă ocupaţi urgent de o situaţie dificilă în familie. Daţi dovadă de maturitate şi faceţi tot posibilul să găsiţi cea mai bună rezolvare. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 30 mai, Rac:

Dimineaţa va trebui să daţi explicaţii partenerilor de afaceri cu privire la o mică neînţelegere profesională. Din fericire, acest moment neplăcut se va rezolva repede şi toată lumea va da uitării cele întâmplate. Spre seară, este posibil ca un prieten apropiat să vă facă o vizită neaşteptată pentru a vă da o veste.


Horoscop 30 mai, Leu:

Este un moment destul de dificil pentru dumneavoastră deoarece din cauza unui conflict mai vechi cu unul dintre colegii de muncă este posibil să fiţi transferat într-un alt departament. Deşi acest lucru nu vă bucură, schimbarea poate fi una chiar foarte benefică pentru dumneavoastră deoarece aveţi posibilitatea de a învăţa lucruri noi şi puteţi evolua în carieră.


Horoscop 30 mai, Fecioară:

O problemă mai veche nu vă dă pace şi vă este teamă de consecinţele pe care aceasta le poate avea asupra vieţii sentimentale. Dacă vreţi ca totul să se rezolve repede, este important să luaţi o decizie finală, însă nu vă grăbiţi – asiguraţi-vă că oferiţi timpul necesar pentru a analiza situaţia şi a cântări toate aspectele problemei.


Horoscop 30 mai, Balanţă:

Astăzi este o zi excelentă pentru dumneavoastră. După o perioadă aglomerată la locul de muncă, reuşiţi să primiţi bonusurile promise pentru proiectele la care aţi lucrat. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este tot mai frumoasă, iar dumneavoastră vă gândiţi serios să faceţi următorul pas.


Horoscop 30 mai, Scorpion:

Sunteţi agitat şi vă este teamă de deciziile pe care vreţi să le luaţi în viaţă. Nu ştiţi încotro să mergeţi şi pe ce drum să o apucaţi. Încercaţi să vă limpeziţi mintea şi să aveţi parte de câteva activităţi în aer liber, singur sau însoţit de prieteni, pentru a vă relaxa. Un sfat important din partea unui membru al familiei vă poate fi de mare ajutor.


Horoscop 30 mai, Săgetător:

Începeţi ziua cu o surpriză la locul de muncă. Este posibil ca munca dumneavoastră să fie răsplătită cu un bonus destul de bun sau chiar cu o mărire de salariu. După prânz, lucrurile se schimbă către rău. O problemă familială vă va face să vă schimbaţi complet starea de dispoziţie şi să faceţi tot posibilul pentru a rezolva situaţia dificilă.


Horoscop 30 mai, Capricorn:

Astăzi daţi nas în nas cu o persoană de s#x opus, care va juca un rol extrem de important în viitorul dumneavoastră. Este prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie de dragoste sau doar un ajutor în viaţa profesională; important este să ţineţi această persoană alături de dumneavoastră deoarece vă va aduce numeroase beneficii.


Horoscop 30 mai, Vărsător:

Aveţi numeroase proiecte de care trebuie să vă ocupaţi, însă timpul nu vă ajunge pentru a face tot ce vă propuneţi. Dacă vreţi ca afacerile dumneavoastră să se dezvolte, vă recomand să duceţi la bun sfârşit toate lucrurile pe care le-aţi început şi abia apoi să începeţi altele. Nu vă aglomeraţi deoarece vă va fi tot mai dificil să vedeţi progresele financiare.


Horoscop 30 mai, Peşti:

Viaţa sentimentală este pe butuci. Relaţia cu partenerul de cuplu nu vă mai mulţumeşte şi de ceva timp lucrurile merg din rău în mai rău. Aveţi încredere că puteţi salva această iubire şi vă legaţi de amintirile frumoase pentru a ascunde realitatea. În cazul în care persoana de lângă dumneavoastră vrea să se îndepărteze, ar fi bine să o lăsaţi să plece.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS