Horoscop Urania lunar: mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania mai 2014


Horoscop mai 2014, Berbec:

Horoscop Urania Berbec mai 2014
N-ar strica să vă dedicaţi prima decadă a lunii propriei persoane. Poate este momentul să investiţi în look-ul dumneavoastră, iar orice schimbare a imaginii sau a atitudinii nu va rămâne fără ecou pe plan social. Programul dumneavoastră zilnic poate deveni mai încărcat şi vă încearcă sentimentul că nu veţi face faţă. Nu va dura mult până când vă veţi da seama că vă stimulează şi vă aduce rezultate palpabile.

În a doua decadă a lunii pot avea loc schimbări la serviciu, acasă sau la nivel sentimental. Este posibil să vă asumaţi unele riscuri prea mari ori să faceţi anumite schimbări la momentele nepotrivite. Aşadar, nu vă aruncaţi cu capul înainte, ci plănuiţi-vă atent orice întreprindere. Nu uitaţi că pot apărea consecinţe care vă pot răpi bucuria şi entuziasmul de la început. Fiţi prevăzător şi precaut!

Din 20 mai, se mai risipeşte din tensiunea care s-a acumulat în relaţia de cuplu, cu partenerii de afaceri ori cu clienţii. Chiar şi aşa, nu vă grăbiţi să credeţi că provocările au trecut cu totul. Mai mult, se deblochează unele sume de bani care vă reveneau şi cât de curând vă vor intra în buzunar. Până şi acasă situaţia începe să se îndrepte şi să găsiţi soluţii pentru probleme mai vechi.


Horoscop mai 2014, Taur:

Horoscop Urania Taur mai 2014
Odată cu intrarea lui Venus în Berbec, este posibil să vă ţineţi în frâu nervozitatea şi tensiunea interioară cu mai multă dificultate decât în mod normal. Înainte de a vă pomeni cu dureri de cap frecvente sau cu afecţiuni ale stomacului, căutaţi să vă manageriaţi stresul. Speculaţiile financiare şi afacerile de suflet încep să vă aducă profit, chiar dacă atmosfera de la serviciu lasă de dorit.

În decada de mijloc a lunii se preconizează unele dificultăţi profesionale, anumite încurcături birocratice sau neînţelegeri la şcoală sau la facultate. Puteţi avea impresia că nu vă iese nimic sau că vă învârtiţi într-un cerc vicios. Nu vă impacientaţi, luaţi lucrurile încetul cu încetul şi veţi reuşi să remediaţi toate problemele. Important este să nu dramatizaţi şi să vă adaptaţi schimbărilor.

Către sfârşitul lunii aveţi şansa de a scăpa de unele probleme de sănătate, dar şi de anumite sarcini de serviciu care v-au dat mari bătăi de cap de câteva luni încoace. În plus, vă simţiţi mai sigur pe poziţia dumneavoastră la locul de muncă. Relaţiile cu fraţii, surorile, vecinii şi prietenii din copilărie devin mai apropiate, iar starea dumneavoastră de spirit şi de sănătate se îmbunătăţeşte vizibil.


Horoscop mai 2014, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni mai 2014
Încă din prima parte a lunii, tendinţa dumneavoastră este aceea de a vă face remarcat în cadrul sindicatului sau anturajului din care faceţi parte, dar şi de a vă impune pe plan sentimental, de teama unor evenimente neplăcute care ar surveni în urma pierderii controlului. Cu alte cuvinte, vă simţiţi în elementul dumneavoastră, stăpân pe propria persoană, dar este indicat să rămâneţi modest şi cu capul pe umeri.

Se aprind scântei în cuplu în a doua parte a lui mai. Totuşi, s-ar putea să nu aducă doar un suflu nou vieţii intime, ci să şi apară discuţii legate de libertatea personală insuficientă, neîncredere şi să se ajungă la crize de gelozie şi posesivitate. Mai mult, este posibil să vă simţiţi împărţit între dorinţele de moment şi planurile dumneavoastră de viitor. În orice caz, se cere să faceţi unele schimbări!

Odată cu revenirea lui Marte la mersul direct, nivelul de energie ajunge la cote maxime şi acelaşi lucru se poate spune şi despre buna dumneavoastră dispoziţie. Dacă vă ocupaţi de o afacere de familie ori vindeţi un teren sau un imobil, bilanţul lunii se dovedeşte mai profitabil decât aţi sperat. Nu este exclus ca finalul lui mai să vă aducă în cale o persoană specială care nu vă va rămâne indiferentă!


Horoscop mai 2014, Rac:

Horoscop Urania Rac mai 2014
Începutul lunii mai vă găseşte mai înverşunat ca niciodată să faceţi diferenţa la serviciu sau chiar să avansaţi în ierarhie. Formaţi-vă o strategie pentru a nu întâmpina surprize neplăcute şi pentru a nu întâmpina consecinţe pe alte planuri. Când vine vorba să vă exprimaţi gândurile şi părerile, preferaţi să vă abţineţi de la comentarii, crezând că faceţi un lucru bun. Vorbiţi despre ceea ce simţiţi!

Schimbările de care aveţi nevoie pe plan profesional pot crea o reacţie în lanţ care nu vă va ocoli viaţa de familie sau cea de cuplu. Aşadar, intenţiile dumneavoastră pot tensiona atmosfera de acasă şi reapar în peisaj ciocniri de forţe între dumneavoastră şi partener. Cu răbdare şi calm puteţi evita provocările, dar şi să vă ocupaţi în linişte de ascensiunea dumneavoastră la locul de muncă. Nu este nevoie decât să fiţi diplomat!

În ultima decadă a lunii mai încep să se îndrepte lucrurile în familie, iar faptul că nu aţi alimentat unele subiecte sensibile începe să dea rezultate vizibile. În plus, deveniţi mai susceptibil la vibraţiile mediilor în care vă învârtiţi, dar şi la energiile oamenilor cu care intraţi în contact. Membrii familiei se pot dovedi de un real ajutor, sprijinindu-vă să vă materializaţi unele proiecte la care ţineaţi mult.


Horoscop mai 2014, Leu:

Horoscop Urania Leu mai 2014
În cazul în care compania la care lucraţi nu v-a subvenţionat deja un curs de perfecţionare, ar fi indicat ca dumneavoastră înşivă să vă ocupaţi mai mult de pregătire. Gândiţi-vă însă cum puteţi împăca serviciul şi cursurile, astfel încât să nu vă suprasolicitaţi şi să clacaţi. Dacă vă ocupaţi de un plan de viitor ori de o sarcină de grup, gândiţi-vă la finalitatea eforturilor întreprinse momentan.

Perspectiva dumneavoastră asupra vieţii este supusă unor transformări fie graţie unor călătorii în străinătate şi interacţiunii cu mentalităţi diferite ori prin intermediul unui program academic. Cert este că sunteţi mai conştient ca niciodată că vă lipseşte ceva, că nu vă îndreptaţi în direcţia potrivită sau că ar trebui să trataţi altfel unele chestiuni de acum încolo. Sunteţi capabil să vedeţi mai departe decât până acum!

Revenirea lui Marte la mersul direct în a treia decadă va permite să faceţi progrese palpabile în ceea ce priveşte planurile de viitor, iar comisioanele şi delegaţiile se dovedesc a fi fost de bun augur. Cu toate acestea, nu vă puteţi abţine să nu vă gândiţi că vor apărea probleme mai târziu. Realizările dumneavoastră nu rămân fără ecou printre şefi care vă urmăresc mişcările.


Horoscop mai 2014, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară mai 2014
Atât relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi parteneriatele profesionale presupun atenţia dumneavoastră începând cu prima parte a lunii mai. Nu încercaţi să-i dominaţi pe ceilalţi, ci mizaţi pe egalitatea forţelor şi pe un aport personal bine delimitat pe plan sentimental şi profesional. În schimb, fiţi cu ochii în patru pentru că există posibilitatea ca un asociat sau un client să vă aducă prejudicii.

Pe toată durata celei de-a două decade a lunii mai vă preocupă stabilitatea dumneavoastră financiară, mai ales pentru că este posibil să apară cheltuieli neaşteptate ori schimbări care privesc planurile de viitor. Este important să vă concentraţi energia într-o direcţie clară şi să vă manifestaţi creativitatea. Altfel, s-ar putea să vă irosiţi forţele fără a realiza ceva notabil care să vă folosească pe viitor.

În ultima parte a lui mai reuşiţi să recuperaţi datorii, onorarii pe care nu le-aţi primit la timp sau partea dumneavoastră de bani de pe urma unei colaborări. Aşadar, se poate spune că veţi dispune de un capital solid pentru a investi într-o idee de afacere. Deveniţi mai sigur pe aptitudinile şi cunoştinţele dumneavoastră şi tocmai graţie acestui lucru ar fi bine să vă răsfăţaţi cu câteva zile libere!


Horoscop mai 2014, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă mai 2014
Încă din prima decadă a lunii vă sunt puse la încercare capacitatea de a coopera cu colegii de muncă, de a colabora productiv cu clienţii, dar şi de a aplana tensiunile care pot apărea între dumneavoastră şi partenerul de viaţă. Toate aceste rigori sociale sau aşteptări pe care trebuie să le îndepliniţi vă răpesc libertatea de exprimare şi vă pot determina să faceţi unele alegeri mai puţin inspirate.

În a doua parte a lunii, se pare că dumneavoastră sunteţi acela care încearcă să-şi exercite autoritatea în relaţie cu ceilalţi, dar s-ar putea să iasă scântei de pe urma acestei iniţiative. Se readuc în atenţie conflicte de familie pe care nu le-aţi clarificat la timp, iar provocarea dumneavoastră este aceea de a găsi calea de a evita confruntarea directă. Altfel, reputaţia şi poziţia dumneavoastră pe plan social ar putea avea de suferit.

Există posibilitatea ca ultimele zece zile ale lunii să vă aducă mai multă siguranţă şi stabilitate la nivel profesional. Probabil că, până atunci, vă veţi însuşi lecţii importante despre cum să impuneţi respect şi admiraţie celorlalţi fără agresivitate verbală. Mai mult, sunt favorizate economiile care se vor dovedi extrem de utile pe viitor. Aşteptaţi-vă şi la o schimbare în bine pe plan intim!


Horoscop mai 2014, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion mai 2014
Primele zile ale lunii mai vă determină să vă daţi seama că unele planuri nu se derulează aşa cum aţi sperat şi, pe bună dreptate, începeţi să-i bănuiţi pe unii colegi că sunt lipsiţi de profesionalism sau de fair-play. Pe plan personal, n-ar strica să încercaţi să vă cunoaşteţi mai bine, să vă cercetaţi mai mult pe interior, mai ales dacă vă vine greu să rezistaţi tentaţiei reprezentate de o a treia persoană.

Este posibil ca la mijlocul lui mai să ajungeţi faţă în faţă cu unele dintre temerile pe care le-aţi avut în prima parte a lunii. Se schimbă ceva la locul de muncă, ies la iveală unele nereguli cu privire la munca dumneavoastră şi atmosfera de la serviciu este din ce în ce mai tensionată. Este important să fiţi sincer şi să realizaţi că nu veţi ajunge niciunde dacă nu ţineţi seama de unele principii solide.

Evenimentele primelor două decade ale lunii vă ajută să vă deschideţi ochii şi să vă lărgiţi orizonturile spre finalul acesteia. Cu siguranţă v-au dat de gândit aceste întâmplări, dar asumarea concluziilor şi a moralei depinde de dumneavoastră. În orice caz, aveţi parte de sprijinul partenerului, lângă care vă simţiţi în largul dumneavoastră şi adăpostit de orice pericol. Totuşi, încercaţi să nu-i cereţi imposibilul!


Horoscop mai 2014, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător mai 2014
Luna mai va aduce o infuzie de creativitate, spontaneitate şi vă reîmprospătează viaţa sentimentală. Chiar şi aşa, este posibil să nu vă pomeniţi doar cu surprize plăcute, ci şi cu anumite implicaţii pe care nu le-aţi luat în calcul. Dacă faceţi parte dintr-un parteneriat, cooperaţi mai greu cu asociaţii, dar vor apărea şi rezultatele scontate. Însă deschideţi bine ochii pe plan familial!

Înarmaţi-vă cu multă energie şi, în acelaşi timp, cumpătare în a doua parte a lunii. Actuala relaţie de cuplu presupune multă dedicare din partea dumneavoastră, adesea fără a vă bucura de reciprocitate. Aceeaşi situaţie este valabilă şi dacă aţi legat o colaborare cu prietenii ori aţi pus bazele unei mici afaceri personale. Se prea poate să investiţi mai mult decât să primiţi, cel puţin zilele acestea.

Se reechilibrează balanţa către finele lui mai când partenerul încetează să mai fie pasiv şi face primii paşi către dumneavoastră. Încep să se întrezărească, de asemenea, şansele de a încasa o sumă de bani substanţială de pe urma serviciului sau a comisioanelor. În principiu, viaţa dumneavoastră se schimbă în bine, dar nu este momentul să vă culcaţi pe-o ureche. Puteţi acumula kilograme în plus extrem de repede!


Horoscop mai 2014, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn mai 2014
Primele două decade ale lunii vă provoacă să vă părăsiţi zona de confort şi să realizaţi că nu aveţi nevoie de plase de siguranţă. Aşadar, aşteptaţi-vă să vă regăsiţi în conjuncturi care vă vor determina să vă descoperiţi forţa interioară. Chiar şi aşa, evitaţi activităţile care presupun migală şi minuţiozitate şi implicaţi-vă mai mult în sarcinile care vă aduc aproape de colegi şi de cei din jur.

Nu este exclus ca programul de la serviciu să vă ţină destul de mult timp departe de casă şi, în consecinţă, să vă creeze probleme în relaţia cu membrii familiei. În plus, partenerul are nevoie de comunicare şi de prezenţa dumneavoastră, ceea ce înseamnă că nu vă mai rămâne timp pentru dumneavoastră înşivă. Poate a venit momentul să renunţaţi la anumite lucruri în favoarea altora mai importante.

Ultimele zile ale lui mai vă aduc linişte şi armonie pe plan sentimental, iar lucrurile par să se deruleze în favoarea dumneavoastră. Veţi avea toate motivele să fiţi mai sigur pe persoana de lângă dumneavoastră şi să credeţi că vă va ajuta la nevoie. În plus, vă veţi bucura de mai mult timp pentru dumneavoastră înşivă, pentru a vă destresa şi a căuta soluţia potrivită pentru remedierea tensiunilor din mediul familial.


Horoscop mai 2014, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător mai 2014
Cu siguranţă nu veţi avea motive să vă plictisiţi în prima decadă a lui mai, dar mai ales la mijlocul lunii. Nu este exclus să fiţi mai mereu pe drumuri şi să nu vă fie prea clar dacă trebuie să ascultaţi indicaţiile şefilor ori ale profesorilor sau să faceţi lucrurile aşa cum credeţi de cuviinţă. Cu toate acestea, sunteţi cu moralul la înălţime, dar fiţi mai rezervat în privinţa cheltuielilor!

În jurul datei de 16 mai, pot apărea şedinţe neprevăzute, controale sau obligativitatea frecventării unui curs de perfecţionare în domeniu. Oricare ar fi situaţia, simţiţi că bateţi pasul pe loc, vi se aglomerează şi mai mult programul ori se apropie sesiunea de examene şi nu aţi apucat să vă pregătiţi. Dacă aveţi posibilitatea, fiţi selectiv când vine vorba să asimilaţi informaţiile predate.

Ar fi indicat să vă programaţi activităţile solicitante sau care cer să petreceţi perioade lungi de concentrare în a treia parte a lunii. În acest fel, veţi reuşi să rămâneţi la fel de motivat mai mult timp şi să daţi randamentul potrivit. S-ar putea să primiţi vizite din străinătate sau poate din partea părinţilor partenerului, care vă incomodează la început, dar care se dovedesc extrem de plăcute.


Horoscop mai 2014, Peşti:

Horoscop Urania Peşti mai 2014
Există posibilitatea ca săptămânile următoare să vă îndepărteze de unele lucruri fără de care credeaţi că nu puteţi supravieţui sau pe care le consideraţi indispensabile fericirii dumneavoastră. Este normal să vă simţiţi vulnerabil la început, dar zilele acestea veţi realiza că aveţi mai multe de câştigat dacă nu formaţi astfel de ataşamente. Buna dumneavoastră dispoziţie nu trebuie să depindă de chestiuni materiale.

Plata întreţinerii, a impozitelor, dar şi cheltuielile neaşteptate vă provoacă să găsiţi metode ingenioase de a scăpa de un eventual impas financiar. Poate că şi nevoile dumneavoastră şi ale partenerului au crescut în ultimul timp, fapt care vă afectează bugetul mai mult decât până acum. Oricum ar sta lucrurile, nu vă sacrificaţi planurile de viitor sau aspiraţiile pentru mofturile de moment.

Momentele petrecute alături de membrii familiei, de copii şi de partener vă redau pofta de viaţă şi vă aduc zâmbetul pe buze către finele acestei luni. În cazul în care vă căutaţi un serviciu ori vreţi să cereţi o mărire de salariu, interviurile şi discuţiile purtate în ultimele zile ale lui mai vă pot aduce beneficiile la care aţi sperat. Important este să aveţi încredere în aptitudinile dumneavoastră!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS