Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 1 iunie 2014


Horoscop 1 iunie, Berbec:

Acesta este cel mai bun moment pentru a face o pauză de la munca de birou şi a vă dedica vieţii sentimentale. În cazul în care sunteţi într-o relaţie, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu dacă vreţi ca lucrurile să revină pe făgaşul lor normal. Dacă sunteţi singur, aveţi şanse mari să întâlniţi o persoană care să vă pice cu tronc.


Horoscop 1 iunie, Taur:

Aţi avut o săptămână de foc, în care aţi lucrat multe ore suplimentare pentru a termina toate sarcinile cu care aţi fost înzestrat. Deşi este timpul să vă odihniţi, nu aveţi în plan acest lucru. Vreţi cu ardoare să începeţi noi proiecte de unul singur şi trebuie să faceţi planuri, să stabiliţi ţeluri şi să încercaţi noi oportunităţi. În curând veţi intra într-un alt cerc social.


Horoscop 1 iunie, Gemeni:

Duminică, 1 iunie 2014, vă aflaţi într-o perioadă destul de complicată pentru dumneavoastră în ceea ce priveşte viaţa personală. Vă concentraţi greu, luaţi decizii greşite şi grăbite; nu înţelegeţi ce se întâmplă cu dumneavoastră şi simţiţi nevoia să scăpaţi de acest cerc în care vă tot învârtiţi. Cel mai indicat este să cereţi ajutorul unui prieten sau unui membru al familiei. Un sfat din partea unei persoane apropiate vă poate ajuta foarte mult.


Horoscop 1 iunie, Rac:

De fiecare dată sunteţi în căutarea unor noi vise care să vă facă să evoluaţi şi să munciţi constant pentru a fi fericit. În această perioadă sunteţi în plin proces de a găsi un nou ţel pe care să îl urmaţi; deveniţi tot mai creativ şi selectiv în alegerile dumneavoastră. Deşi sunteţi greu de înţeles, partenerul de cuplu este alături de dumneavoastră necondiţionat şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 1 iunie, Leu:

Ziua se anunţă destul de frumoasă pentru dumneavoastră; aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de un weekend excelent. O discuţie interesantă cu o persoană dragă din familie vă poate ajuta să rezolvaţi o problemă mai veche, care nu vă dă pace. Încercaţi să fiţi mai optimist şi să aveţi mai multă încredere în dumneavoastră în alegerile pe care urmează să le faceţi.


Horoscop 1 iunie, Fecioară:

În scurt timp vi se vor deschide noi uşi şi veţi putea experimenta noi orizonturi. În acelaşi timp, astrele vă supun unor teste de maturitate şi independenţă, aşa că trebuie să vă înrolaţi cu multă răbdare şi să daţi dovadă de maturitate în perioada următoare. Pe plan sentimental, este necesar să învăţaţi arta compromisului dacă vreţi o relaţie fericită.


Horoscop 1 iunie, Balanţă:

Fiecare pas pe care vreţi să îl faceţi astăzi este însoţit de îndoială şi teamă de eşec. Dacă vreţi ca lucrurile să evolueze frumos pentru dumneavoastră, trebuie să aveţi mai multă încredere şi să nu vă fie teamă de greşeli. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane foarte dragi sau trebuie să participaţi la un eveniment important.


Horoscop 1 iunie, Scorpion:

Este posibil să fiţi nevoit să faceţi o alegere destul de importantă cu privire la o persoană dragă din viaţa dumneavoastră. Înainte de a lua decizia finală, vă recomand să analizaţi toate posibilităţile astfel încât balanţa să fie în echilibru. Luaţi aminte că gândurile potrivite nu înseamnă neapărat acţiuni potrivite.


Horoscop 1 iunie, Săgetător:

Ziua se anunţă plină pentru dumneavoastră, însă extrem de frumoasă. Va trebui să faceţi un drum pentru a rezolva o mică problemă. După prânz lucrurile încep să se schimbe radical în ceea ce priveşte viaţa socială. Aveţi posibilitatea de a petrece câteva ore în compania persoanelor dragi din viaţa dumneavoastră, retrăind astfel momente speciale şi frumoase din trecut.


Horoscop 1 iunie, Capricorn:

Astăzi aveţi parte de o veste destul de neplăcută şi va trebui să vă amânaţi sau anulaţi planurile pentru a face un drum urgent. Dacă vă păstraţi calmul, veţi reuşi să veniţi cu cea mai bună soluţie pentru a rezolva rapid acest moment neplăcut. Spre norocul dumneavoastră, o persoană pe care o întâlniţi vine în ajutor şi reuşeşte să vă scoată din încurcătură.


Horoscop 1 iunie, Vărsător:

În cea mai mare parte a zilei veţi fi ocupat cu o sumedenie de probleme în cadrul familiei. Spre norocul dumneavoastră, nu este nimic grav, însă trebuie să aveţi răbdare pentru a rezolva totul. Spre seară primiţi o invitaţie la un eveniment important; deşi nu aveţi dispoziţia necesară, vă recomand să mergeţi deoarece vă veţi relaxa şi veţi uita de cele întâmplate.


Horoscop 1 iunie, Peşti:

Ultimele zile au fost foarte aglomerate din cauza problemelor profesionale, iar partenerul de cuplu nu este deloc mulţumit de modul în care a evoluat relaţia voastră. Nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la acest aspect deoarece după ce îi veţi spune adevăratul motiv pentru care aţi fost retras, va înţelege şi lucrurile vor reveni la normal.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS