Horoscop Urania lunar: iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania iunie 2014


Horoscop iunie 2014, Berbec:

Horoscop Urania Berbec iunie 2014
În prima decadă a lunii, viaţa dumneavoastră de familie sau chestiunile locative vor constitui, cel mai probabil, centrul de interes. Se îmbunătăţesc relaţiile cu fraţii sau surorile ori cu verişorii, dacă aţi copilărit împreună. Aportul dumneavoastră la treburile casnice ar trebui să se mărească, în special dacă vreţi să modernizaţi o anexă a propriului cămin sau decideţi că este momentul pentru o renovare.

Începând cu data de 13 a lunii, acordaţi o atenţie deosebită studiilor universitare şi călătoriilor. Poate fi nevoie să daţi examenele pe care nu le-aţi promovat, să vă susţineţi licenţa ori să vă apucaţi de un curs de reconversie profesională ori de dezvoltare continuă. Fie că plecaţi în străinătate ori vă concentraţi pe pregătirea dumneavoastră academică, nu vă lăsaţi acaparat de frica necunoscutului orice ar fi.

Activităţile de zi cu zi sau comisioanele pe care trebuie să le întreprindeţi în ultima decadă a lunii pot înregistra întârzieri, amânări sau chiar pot ajunge să fie sistate într-un fel sau altul. Succesul întreprinderilor din aceste zile se bazează pe conexiunile pe care le faceţi cu oamenii cu care intraţi în contact. Nu este exclus ca graţie acestor legături să puteţi scoate unele profituri rapide.


Horoscop iunie 2014, Taur:

Horoscop Urania Taur iunie 2014
Prima decadă a lunii vă provoacă să vă depăşiţi şovăiala şi tendinţa de a acţiona abia atunci când este absolut necesar să o faceţi. Se prefigurează anumite oportunităţi financiare pe care trebuie să le observaţi la timp şi să daţi dovadă de prezenţă de spirit. Vă apropiaţi treptat de membrii familiei cu care nu aţi menţinut un contact stabil sau de care v-aţi înstrăinat. Redescoperiţi puterea cuvintelor!

În următoarele zece zile se pot ivi anumite persoane care vă promit câştiguri rapide sau realizări notabile într-un timp scurt dacă deveniţi acţionar în afacerea lor. Fie că daţi peste astfel de oameni ori dumneavoastră sunteţi cel care crede că vă puteţi îndeplini un vis peste noapte, este nevoie să reconsideraţi aceste idei. S-ar putea ca lucrurile să nu stea aşa şi să suferiţi mai târziu dacă vă aruncaţi cu capul înainte.

Nu vă bazaţi pe ideea că vă puteţi suplimenta veniturile considerabil din speculaţii financiare ori jocuri de noroc în ultima decadă a lui iunie. Poate ar fi mai bine să economisiţi zilele acestea şi să plănuiţi astfel de întreprinderi financiare în loc să le puneţi în practică. Dacă vă gândiţi să vă faceţi un bilanţ economic, puteţi avea nevoie de îndrumarea unui contabil sau de altcineva obiectiv.


Horoscop iunie 2014, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni iunie 2014
În cazul în care aveţi un cumpărător pentru un teren sau un imobil pe care le-aţi moştenit şi pe care vă străduiaţi să le vindeţi, încercaţi să încheiaţi tranzacţia în prima decadă a acestei luni. Dacă aşteptaţi mai mult, s-ar putea ca negocierea să nu se încheie în favoarea dumneavoastră şi să se lase chiar şi cu câteva probleme contractuale. În plus, acum este momentul să cereţi un împrumut din partea familiei.

Dacă ajungeţi într-o poziţie-cheie la serviciu în următoarea decadă a lui iunie, este important să nu vă fie teamă să vă asumaţi responsabilităţile care vin odată cu această funcţie, fie ea temporară ori permanentă. Este vital să fiţi conştient de atuurile de care dispuneţi şi care vă diferenţiază de competiţie ori de restul angajaţilor. Aşadar, fruntea sus şi redescoperiţi-vă încrederea de sine!

Se pot naşte confuzii în ultima parte a lunii dacă nu sunteţi sigur pe dorinţele şi nevoile dumneavoastră şi începeţi să le confundaţi cu proiecţiile aşteptărilor apropiaţilor în ceea ce vă priveşte. Străduiţi-vă să realizaţi cine sunteţi cu adevărat şi ce vă doriţi dumneavoastră înşivă de la viaţă. Într-adevăr, s-ar putea să nemulţumiţi unele persoane, dar este greşit să vă creaţi viitorul după direcţii exterioare.


Horoscop iunie 2014, Rac:

Horoscop Urania Rac iunie 2014
Atât în prima decadă a lunii, cât şi în cea de-a doua se cere să vă reevaluaţi la nivel individual. Ce aţi pierdut atunci când aţi ales să taceţi în loc să vă verbalizaţi nevoile şi nemulţumirile? Care dintre temerile dumneavoastră v-a împiedicat să vă atingeţi adevăratul potenţial? Acestea sunt doar două din întrebările la care ar trebui să vă oferiţi nişte răspunsuri concrete în zilele care vor urma.

Dacă bănuiţi că aveţi anumite probleme hepatice ori articulaţiile vă supără de ceva vreme şi vă gândiţi să apelaţi la consultul unui specialist, poate fi nevoie de o a doua părere pentru a primi diagnosticul corect ori pentru a vă lămuri dumneavoastră înşivă ce se întâmplă. În orice caz, nu vă bazaţi că dereglările vor trece ca prin minune! Trebuie să interveniţi degrabă şi să remediaţi situaţia.

Perioada de introspecţie şi autoanaliză continuă şi în ultimele zile ale lunii. Dacă în prima şi în a doua decadă vi se cerea să descoperiţi cum v-a afectat faptul că nu aţi vorbit la momentul potrivit, acum este indicat să reflectaţi asupra cuvintelor dumneavoastră şi să observaţi reacţiile celor din jur, mai ales pe cele ale prietenilor şi ale familiei. S-ar putea să realizaţi că lucrurile nu stăteau cum credeaţi.


Horoscop iunie 2014, Leu:

Horoscop Urania Leu iunie 2014
Infatuarea şi încrederea prea mare în viitor fără niciun fel de garanţie ar putea să vă vină de hac în prima decadă a lui iunie. Probabil veţi da curs acestor atitudini pentru a vă masca teama că resursele financiare nu sunt suficiente ori că planurile dumneavoastră de viitor nu se îndreaptă în direcţia potrivită. Poate ar fi mai bine să luaţi măsuri concrete în loc să vă ascundeţi pe după deget.

Nu vă miraţi dacă Luna Plină de la mijlocul lunii iunie va readuce în actualitate un fost partener ori chiar o ispită care vă va provoca stabilitatea cuplului în care vă regăsiţi şi sentimentele pe care le aveţi pentru actualul partener. Bine ar fi să nu daţi porumbelul din mână pe cioara de pe gard, pentru că s-ar putea să regretaţi această decizie mai târziu. Catalogaţi această încercare drept un test!

Unele proiecte sau planuri de viitor vă pot da bătăi de cap în ultima parte a acestei luni pentru că este posibil să suferiţi amânări pe care nu le-aţi putut preconiza. Nu este exclus să apară chiar piedici financiare care să vă determine să vă ocupaţi de ele mai târziu. În ajutorul dumneavoastră pot veni chiar şefii de la serviciu sau anumite persoane care v-au rămas datoare cândva şi se revanşează acum.


Horoscop iunie 2014, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară iunie 2014
În prima şi în a doua decadă a lunii ar trebui să vă îndreptaţi atenţia către planurile de viitor, dar şi către viaţa socială. Este posibil ca cineva cu influenţă să se intereseze de viitorul dumneavoastră şi să vă dea o mână de ajutor, dar nu ar strica să descoperiţi care sunt motivaţiile sale reale. Poate ar trebui să scoateţi de la naftalină un proiect pe care îl credeaţi pierdut şi să vedeţi dacă mai puteţi salva ceva.

Nu vă va fi tocmai uşor să mulţumiţi pe toată lumea la mijlocul lui iunie. Pentru a vă elibera de această greutate, încercaţi să vă vedeţi şefii, dar şi familia aşa cum sunt ei cu adevărat şi nu cum v-aţi dori dumneavoastră să fie. Nu încercaţi să vă asumaţi sarcinile care ar trebui să le revină lor şi nici nu le delegaţi lor responsabilităţile care ar trebui să vă revină dumneavoastră. Până la urmă, este necesar să impuneţi limite clare!

S-ar putea să vă găsiţi într-o poziţie de autoritate la serviciu care vă generează mai multe temeri decât satisfacţii. Dacă nu sunteţi decis ce măsuri ar trebui luate ori vă simţiţi intimidat de aşteptările celor din jur, păşiţi înapoi şi vedeţi imaginea de ansamblu. Sunteţi mai capabil decât credeţi să faceţi diferenţa şi să produceţi schimbarea de care au cu toţii nevoie. Trebuie doar să aveţi încredere în dumneavoastră!


Horoscop iunie 2014, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă iunie 2014
Este posibil să aveţi păreri personale contradictorii în ceea ce priveşte remarcarea la nivel profesional. Ba credeţi că pregătirea dumneavoastră va face diferenţa, ba vă temeţi că nu sunteţi suficient de bine familiarizat cu anumite aspecte ale muncii dumneavoastră. Poate ar fi mai bine să acţionaţi şi să vă adaptaţi pe parcurs decât să vă faceţi atâtea gânduri inutile. Important este să aveţi o strategie bine pusă la punct!

Sunteţi plin de entuziasm şi vervă, dar tindeţi să treceţi cu vederea anumite informaţii clare ori detalii importante. N-ar strica să păstraţi liste, să vă ordonaţi priorităţile şi să vă interesaţi mai mult de datele concrete ale problemelor cu care intraţi în contact. Nu este indicat să semnaţi contracte sau să vă programaţi întrevederi care pot decide soarta unui parteneriat în următoarele câteva zile.

În cazul în care aţi decis să plecaţi într-o delegaţie ori într-o vacanţă în străinătate în ultimele zile ale lui iunie, aveţi mare grijă să nu vă uitaţi biletele, paşaportul ori alte documente importante acasă. Poate fi nevoie să vă finalizaţi unele studii întrerupte sau să începeţi unele noi pentru a ţine pasul cu schimbările din domeniul de activitate. Chiar şi mentalitatea dumneavoastră se transformă zilele acestea!


Horoscop iunie 2014, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion iunie 2014
Fie planurile dumneavoastră pe termen lung presupun acumularea de experienţă ori lărgirea orizonturilor personale se face prin intermediul afilierii unor grupuri cu resurse financiare comune. Aveţi grijă însă în ce proiect de viitor vă hotărâţi să investiţi ori dacă puteţi să aveţi încredere în binefăcătorii care v-au ieşit în cale. Situaţia se poate complica săptămânile următoare dacă nu sunteţi vigilent.

Ţineţi-vă departe de cheltuieli la mijlocul acestei luni, mai ales dacă nu sunteţi decis ce vreţi să vă cumpăraţi ori nu aţi găsit ceea ce căutaţi. Luna Plină din a doua decadă a lui iunie vă determină să scoateţi din buzunar mai mult decât vă permiteţi, deci nu ar strica să purtaţi o listă de cumpărături şi să vă rezumaţi, momentan, la lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie. Cumpătarea este cheia pentru dumneavoastră!

Dacă sunteţi implicat în afaceri cu buget comun ori nu faceţi diferenţa între veniturile dumneavoastră şi cele ale partenerului, s-ar putea ca sfârşitul acestei luni să vă determine să impuneţi anumite limite. Cu siguranţă unul dintre voi va fi tentat să se folosească mai mult decât de obicei de capitalul financiar comun, deci nu ar strica să decideţi de comun acord cât ar trebui să cheltuie fiecare.


Horoscop iunie 2014, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător iunie 2014
Presiunile pe care le resimţiţi din partea şefilor, dar şi a partenerului de viaţă nu sunt tocmai uşor de trecut cu vederea şi vă pot afecta într-un fel sau altul dacă nu vă faceţi mai puţine griji în legătură cu lucrurile mărunte. Dacă aţi împrumutat bani de la superiorii dumneavoastră ori vă simţiţi dator într-un fel sau altul faţă de persoana iubită, ar fi bine să le întoarceţi favorul şi să vă eliberaţi de aceste obligaţii.

Luna Plină din a doua decadă a lui iunie vă umple de energie şi bună dispoziţie, dar puteţi avea senzaţia că vă lipseşte ceva şi că nu sunteţi tocmai într-o formă fizică şi psihică la înălţime. Vă vine destul de greu să le transmiteţi şi celorlalţi starea dumneavoastră de spirit pentru că nu sunteţi pe deplin sigur pe forţele dumneavoastră. Încercaţi să nu vă mai judecaţi atât de mult şi să vedeţi partea plină a paharului.

La finele acestei luni, pot apărea divergenţe de opinii între dumneavoastră şi partener cu privire la viaţa dumneavoastră profesională ori chiar cu superiorii legat de prestaţia la serviciu. Poate că nu aveţi păreri atât de diferite cu privire la aceste aspecte, doar că se nasc neînţelegeri sau probleme de comunicare pe care trebuie să le depăşiţi pentru a cădea la o învoială care să mulţumească ambele părţi.


Horoscop iunie 2014, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn iunie 2014
În prima decadă a acestei luni, investiţi mai multă înţelegere şi răbdare în relaţia cu colegii de muncă, de facultate sau în legătură cu persoana iubită. Trataţi subiectele sensibile şi situaţiile complicate cu bunăvoinţă şi daţi dovadă de disponibilitate pentru a înţelege trăirile care îi încearcă pe cei dragi. Nu este exclus să vă intre în graţii cineva din mediul profesional sau academic!

Concentraţi-vă pe activităţile care vă pun în valoare creativitatea şi originalitatea la mijlocul lunii. Dacă vă îndeletniciţi cu sarcini care presupun utilizarea unor metode standard şi traversarea unor etape bine stabilite, nu vă va fi uşor să vă concentraţi şi există riscul să vă încurcaţi şi să fie nevoie să reluaţi acest proces. Într-un cuvânt, aveţi nevoie de mână liberă zilele acestea!

Cu dexteritatea şi îndemânarea nu staţi prea bine nici spre finele lunii. Înainte de a preda un proiect, este indicat să îl verificaţi măcar o dată. Probabil că vă va scădea într-o anumită măsură viteza de reacţie, nu veţi face conexiuni mentale prea uşor sau nu veţi mânui instrumentele de lucru ca până acum. Cu toate acestea, dacă veţi avea răbdare cu dumneavoastră înşivă, nu veţi simţi inconvenienţele!


Horoscop iunie 2014, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător iunie 2014
Problemele de ordin material sau emoţional se pot face resimţite fizic prin dureri de stomac, apatie şi oboseală cronică. Orice lipsuri sau piedici trebuie înlăturate rapid, căci altfel există riscul de a dezvolta afecţiuni pe bază de stres. De asemenea, rezultatele palpabile la serviciu le obţineţi atunci când faceţi ceva care vă reprezintă şi înseamnă ceva pentru dumneavoastră şi ceilalţi din jur.

Şansele sunt mari să vă supraapreciaţi bugetul personal în a doua decadă a lunii şi să cheltuiţi mult. Ca întotdeauna, mizaţi pe calitate şi durabilitate în timp, dar aceste produse presupun un buget pe măsură şi nu este momentul potrivit pentru dumneavoastră să investiţi în bunuri de care nu aveţi nevoie neapărată acum. Aşteptările dumneavoastră pe plan social pot fi destul de incerte, deci mare atenţie!

Sfârşitul de lună nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru a-i da întâlnire persoanei pe care o placeţi de ceva timp ori pentru a încerca un hobby nou. Este foarte posibil ca lucrurile să nu se deruleze în favoarea dumneavoastră ori să întâmpinaţi obstacole diverse. Dacă vă încearcă sentimente sau stări ciudate fără o cauză clară, treceţi-le prin filtrul raţiunii înainte de a îl lua la întrebări pe partener!


Horoscop iunie 2014, Peşti:

Horoscop Urania Peşti iunie 2014
Copiii vor juca un rol important în viaţa dumneavoastră în primele zile ale lui iunie. Viaţa dumneavoastră sentimentală se învârte în jurul celor mici sau al ideii de a vă mări familia. Chiar şi buna dumneavoastră dispoziţie depinde de starea de spirit a părinţilor şi a partenerului de viaţă. Căutaţi să petreceţi cât de mult timp puteţi împreună cu cei dragi. Veţi redescoperi cu plăcere cât de speciali sunt fiecare în parte!

La mijlocul lunii vă veţi găsi probabil într-o alergare continuă între casă şi serviciu. Ambele domenii de viaţă vă ţin în priză şi nu vă oferă prilejul de a vă trage sufletul. Toată această cursă nebunească vă poate deruta, ajungând să uitaţi cu totul de nevoile şi dorinţele dumneavoastră. Opriţi-vă pentru o clipă şi întrebaţi-vă dacă vă doriţi ceea ce vi se întâmplă. Dumneavoastră declanşaţi schimbarea!

Pentru ca şedinţele de familie să ajungă la o concluzie clară şi să clarificaţi unele chestiuni presante, ar trebui să aibă loc în prima decadă a lunii. Dacă le purtaţi la sfârşitul lunii, vor naşte şi mai multe confuzii, neînţelegeri şi tensiuni. Nu este exclus să puneţi la punct detaliile unui testament ori să cumpăraţi sau să închiriaţi un imobil sau spaţiu la un preţ avantajos zilele acestea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS