Horoscop Urania zilnic: vineri, 14 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 14 martie 2014


Berbec:

Vineri, 14 martie 2014, încearcă să-ţi cunoşti anturajul chiar dacă nu eşti responsabil pentru ceea ce se întâmplă cu ei. Alege-ţi cuvintele cu atenţie atunci când discuţi subiecte dificile. Ai dorinţa de a pune capăt comportamentului agresiv al cuiva.


Taur:

Oamenii pot fi foarte solicitanţi, mai ales cei pe care îi iubeşti. Vei trece pe primul plan un proiect mai puţin important. Analizele de astăzi îţi vor da în curând motive de satisfacţie.


Gemeni:

Astăzi, 14 martie 2014, bunăstarea personală este importantă pentru starea ta de sănătate. În loc să începi ceva nou, foloseşte-ţi energia în menţinerea unui sistem care are nevoie să fie reparat. Toate dovezile sunt de partea ta.


Rac:

Îţi vei schimba total perspectiva, făcând din lumea ta un loc cu totul nou. Racul se regăseşte aici ca să... se joace. Sentimentele tale sunt profunde şi adevărate şi eşti gata să-ţi faci noi prieteni.


Leu:

Vineri, 14 martie 2014, păstrează-ţi înţelepciunea doar pentru tine. Dacă tonul tău devine mult prea familiar s-ar putea ca ceilalţi să ignore ce spui. În ceea ce priveşte chestiunile de familie este mai importantă loialitatea decât ajungerea la un acord.


Fecioară:

Eşti hotărât şi direct şi nu tolerezi lucruri fără sens. Când râzi, o faci pentru că ai înţeles, nu pentru că îi imiţi pe ceilalţi. În ceea ce te priveşte, secretele vor fi repede aflate de toată lumea.


Balanţă:

Astăzi, 14 martie 2014, te simţi subapreciat în ceea ce priveşte munca. Un scurtcircuit sufletesc neaşteptat îţi va crea o mulţime de probleme. Aparenţele contează enorm pentru cei care suferă de superficialitate sau sunt prea grăbiţi.


Scorpion:

Scorpionul este un medic nemaipomenit astăzi, o durere de cap nu este chiar pe gustul oricui. Eşti totuşi prea perfect ca să fii real. Din fericire, este ceva temporar. Toată această distracţie şi sentiment de putere vor deveni plictisitoare.


Săgetător:

Este timpul ca împăratul să afle că este gol, adică să afle adevărul. Nu te afişa în public dacă ai ceva de ascuns. Nu sta în calea celor care vor să-şi bată joc de tine.


Capricorn:

Nu contează cât de mult te străduieşti tu să explici situaţia pentru că viaţa devine din ce în ce mai bună. Noile reguli vor deveni, evident, mai ospitaliere.


Vărsător:

Vi se va impune să aveţi răbdare din partea prietenilor sau partenerilor care nu au senzaţia că v-ar datora ceva. Sentimentul de vinovăţie este urmat repede de nevoia unei îndreptări a situaţiei. Fii realist atunci când este vorba despre ceea ce poţi să faci.


Peşti:

Brusc devii maestru, ştiind ce trebuie făcut şi cum trebuie făcut. Nu are importanţă dimensiunea proiectului tău, oricum te vei descurca. Astrele îţi favorizează negocierile în care eşti deja implicat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS