Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 15 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 15 martie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 15 martie 2014, eşti agitat, plin de forţă şi cu câţiva paşi înaintea celorlalţi. Vrei să adopţi un nou stil sau să aderi la o nouă cultură. Îţi doreşti să înveţi mai multe, aşadar mult succes!


Taur:

Vei stabili contacte interesante dar fii prudent! În ciuda bunelor intenţii, lumea mai face şi greşeli. Să te simţi bine nu înseamnă totul, dar, măcar aşa, viaţa este mai frumoasă.


Gemeni:

Astăzi, 15 martie 2014, îţi doreşti claritate în orice privinţă. Chiar dacă eşti nefericit în legătură cu unele evenimentele, eşti de acord cu principiile care se găsesc în spatele lor. Nu e vina ta că unii oameni preferă să stea în întuneric şi nu vor să vorbească cu tine.


Rac:

Intenţiile prietenilor sunt bune dar este posibil ca intenţiile lor să te rănească. Zilele astea ar fi bine să le petreci singur, doar cu tine însuţi. Stai în pat, citeşte o carte sau uită-te la un film bun.


Leu:

Sâmbătă, 15 martie 2014, distracţia este pe gratis şi nu produce suferinţă. Dacă tot te faci remarcat oriunde te-ai duce, fii atât de bun şi dă-le şi celorlalţi din căldura şi farmecul tău.


Fecioară:

Ai vrea să stai şi să te odihneşti dar se pare că alţii au altă părere. Aşa că, Fecioarele rămân la datorie, prinse de ritmul seducător al muncii lor. Poate că nu vei face rost de mai mulţi bani dar în sinea ta eşti mulţumit.


Balanţă:

Astăzi, 15 martie 2014, dragostea va intra în viaţa ta în cel mai clasic mod - ţi se va părea că totul înfloreşte în jurul tău şi vei idealiza timpul petrecut împreună cu persoana iubită. Eşti încrezător în tine şi ai uitat de îndoieli.


Scorpion:

Ceea ce ieri nu era decât precauţie, astăzi s-a transformat în regulă de fier. Preferi să abordezi totul într-o manieră echilibrată, literar vorbind. Este un lucru pe care Scorpionii rar îl explorează.


Săgetător:

Chiar dacă eşti atât de generos, uneori ar fi bine să dai dovadă de ceva mai multă modestie. Ai avea măcar un avantaj: n-ai mai stârni atâtea resentimente în jurul tău.


Capricorn:

Oricine poate greşi şi lucrul acesta ţi se întâmplă şi ţie, acum. Orgoliul tău va avea de suferit dar din fericire lucrurile se pot îndrepta.


Vărsător:

Să fii atent la întâlnirile pe care le vei avea! Un Săgetător sau o Balanţă îţi pot schimba destinul cât ai clipi dar nu neapărat în bine. Mai multă prudenţă n-ar strica!


Peşti:

Să faci totul cu maxim de randament este de-a dreptul extenuant. Dacă ceilalţi vor să-şi bată joc de tine, n-au decât, îi priveşte. Tu ai probleme serioase de rezolvat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS